Tehdit ediliyorum

Sevimsizhyt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
21
0
29
Merhaba arkadaslar oncelikle cok caresiz oldugumu soylemeliyim 20 yasindayim bi siteden tanistigim adama face adresimi verdim ve biraz cinsellik konustuk bulusma falan teklif etti kabul ettim daha once hic boyle bir sey yapmadim yine de yapmayacaktim sadece vakit gecirmek icin konustum ayagimin resmini ve sadece yatarken ustumde askiliyla bi resim attim baska bir sey yok elinde resimler ve yazismalar disinda 1 saat gibi bir sure konustuk ve ben onu engelledim daha sonra binlerce face acip beni tehdit etti herkese butun akrabalarimi bulmus herkese konusmalari yolluyor arkadaslarima da yollayacakmis lutfen yapabilecegim bir sey soyleyin aileme soyleyemem bu durumu yardim edebilecek bir insan yazsin sadece

öyle bir şey yaparsan ben de seni savcılığa şikayet ederim diye korkut. Sanmıyorum yollayacağını ya amacı sadece seni korkutmak bence

şimdi sana savcılığa git diyeceğim
diyeceğim de benzerini eski erkek arkadaşım tarafından ben de yaşadım ve hiç bir sonuç alamadım.
ifadelerim kayboldu dosyam bulunamadı vs vs vs..
yapan yaptığıyla kaldı.

Merhaba arkadaslar oncelikle cok caresiz oldugumu soylemeliyim 20 yasindayim bi siteden tanistigim adama face adresimi verdim ve biraz cinsellik konustuk bulusma falan teklif etti kabul ettim daha once hic boyle bir sey yapmadim yine de yapmayacaktim sadece vakit gecirmek icin konustum ayagimin resmini ve sadece yatarken ustumde askiliyla bi resim attim baska bir sey yok elinde resimler ve yazismalar disinda 1 saat gibi bir sure konustuk ve ben onu engelledim daha sonra binlerce face acip beni tehdit etti herkese butun akrabalarimi bulmus herkese konusmalari yolluyor arkadaslarima da yollayacakmis lutfen yapabilecegim bir sey soyleyin aileme soyleyemem bu durumu yardim edebilecek bir insan yazsin sadece
Savciliga dilekce ver gorsun tehdit etmeyi.

Bilisim suçlarına şikayet et.

ha bu arada sakın gidip buluşma.... tamam elimdekileri vereceğim vs. diye kandırır... aman sakın.... öldürebilir bile... ailenden de annene söyle... öğrensin... yazışmaların gerçek olmadığını söylersin... ve birdaha yapmazsın...

akraban duyduysa ailene duyar zaten neyden korkuyirsunki
savciliga ver yinede sonuçsuzda klasa korkmadini gorurse tehdit etmez
yada aileene sen soyle o zaman tehdut edecek bisey kalmaz elinde

bu işin doğrusu face adresini dondurman ve savcılığa şikayette bulunman
ama sen nasıl gizli saklı hallederim diyorsun
o halde ;
sen bu adamın kim olduğunu biiyormusun peki
gerçek kimliğini
senin elinde foto filan varmı

:KK51:ahhh bee guzelim niye kanarsiniz bu tiplere!neyse olan olmus artik umarim buyuk bi ders cikarirsin bundan.akrabalirimi bulmus diyosun,eminmisin konusmalari onlara yolladigina bu tipler genelde havlar ama isirmaz,yinede temkinli ol once ogrenmeye calis yolladigi biseyler varmi sonrasinda kesinllikle irtibatini kes hatta bilgisayarini yada telini acma,gizliden polisi ara derim ben derdini anlat bu durumda ne yapabilecegini ogren sikayet et gerci face den anlamam ama bi adres bi iz yokmu adamdan bilgileri falan elinde olsun offf yaa ne diyecegimi bilemedim ama guclu ol korkma sakin gerekirse ailenle konus detaya girme ama bi hata yaptigini,simdide basina bela oldugunu tehdit ettigini soylesen,cunku yarin bi gun elbet duyulacak canim ailene karsi durust ol anlat bence

Ya ben bu savcilik islerinden felan pek anlamiyorum sikayet etsemde dava acsam bile ailem yine ogrenmez mi? Onunla asla bulusmam tabiki o yazdikca engelliyorum ama surekli yeni face acip tekrar bulup tekrar yaziyor bana basima bela oldu resmen adam ailem ogrenirse kotu olur nasi anlatirim ki onlara tamam yaptim bir hata ama olsun ciplak resmim yok elinde ona seviniyorum sadece fakat butun akrabalara yolluyor tek tek herkese fake desem kim inanir ? Amcama yollamis amcami arayip yalan fake dedim inandi bana tamam yegenim sorun yok dedi ama korkuyorum yine de bir turlu dusmuyor pesimden dunden beri 5 tane face acti. Avukat oldugu icin savciliga versem avukat oldugundan dolayi bilgilidir bu konularda siyrilir isin icinden

X