Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayırSende de bir sorun var mi peki ?
o zaman ovulasyon testleri alip kullan. Yumurtlamayi kaçırmazsin. Esin e de her sabah keci boynuzu pekmezi yedir bi kaşık. Takviye edici gidalar var macunlar vs araştırıp alabilirsin.
Hamile kalabilir miyim sizce :/o zaman ovulasyon testleri alip kullan. Yumurtlamayi kaçırmazsin. Esin e de her sabah keci boynuzu pekmezi yedir bi kaşık. Takviye edici gidalar var macunlar vs araştırıp alabilirsin.
1 yıl olucak, sizin hareketsizlik ne kadar ve sperm sayısı ne kadarbenim eşimde de sperm hareketliligi düşük. Bende de sorun oldugu için bir yila yakindir normal yolla olmuyor. Siz ne kadardir istiyorsunuz
varikosel, azospermi dahi olanalr bile normal yoldan hamile kalabiliyor Allah in işi Rabbimden umit kesilmez. Ovulasyon testlerini kullannderim.Hamile kalabilir miyim sizce :/
Çok teşekkür ederim muhakkak alacam testlerivarikosel, azospermi dahi olanalr bile normal yoldan hamile kalabiliyor Allah in işi Rabbimden umit kesilmez. Ovulasyon testlerini kullannderim.
Hatrlamiyorm oocak ayinda yapmıştı eşim yine yapacak önümüzdeki gunlerde. Bizimde sonumuz tup bebek gibi artk kabullenmeye basladk1 yıl olucak, sizin hareketsizlik ne kadar ve sperm sayısı ne kadar
Bizde de aynı sorun var ve tüp bebek denildi ama biz bi kere aşılama yaptıktan sonra tüp bebeği düşüncez. Ve bende senin gibi hiç tüp bebeğe hazır değilimm eşim kolay olur faln dio ama hem korkuyorum ağrıı olur diye hemde hayal kırıklığıHanımlar sperm sayısı ve kalitesi düşük olup normal yolla hamile kalan var mı ya bi çare lütfen tüp bebek hem çok pahalı hemde o sürece girmeye hazır değilim hayal kırıklığı yaşarsam, benim için çok kötü olur
Benim eşim yeni yaptıHatrlamiyorm oocak ayinda yapmıştı eşim yine yapacak önümüzdeki gunlerde. Bizimde sonumuz tup bebek gibi artk kabullenmeye basladk![]()
Ya ağrıdan ziyade süreci uzun olur diye korkuyorum sabırsızlık heyecan ve en son hayal kırıklığı hiç hazır değilim henüz 22 yaşındayım, kendimi hiç hazır hissetmiyorumBizde de aynı sorun var ve tüp bebek denildi ama biz bi kere aşılama yaptıktan sonra tüp bebeği düşüncez. Ve bende senin gibi hiç tüp bebeğe hazır değilimm eşim kolay olur faln dio ama hem korkuyorum ağrıı olur diye hemde hayal kırıklığı
Sizin sperm sayısı ve hareketsizlik ne kadarBizde de aynı sorun var ve tüp bebek denildi ama biz bi kere aşılama yaptıktan sonra tüp bebeği düşüncez. Ve bende senin gibi hiç tüp bebeğe hazır değilimm eşim kolay olur faln dio ama hem korkuyorum ağrıı olur diye hemde hayal kırıklığı
Bende 24 yaşındaym doktor bize yaşımızın bizim için avantaj olduğunu söyledi yani tutma ihtimali çok yüksek hatta ilkde kesin olur faln dedi. Sprm sayısı 5 milyondu tüp bebek için 1 2 tane bile yeterli demişti. Sizde sayı ne durumda? Bide yani yaşın gençYa ağrıdan ziyade süreci uzun olur diye korkuyorum sabırsızlık heyecan ve en son hayal kırıklığı hiç hazır değilim henüz 22 yaşındayım, kendimi hiç hazır hissetmiyorum
Sperm sayısı 24.3 milyon ama hareketsizlik %99 eşim 32 yaşındaBende 24 yaşındaym doktor bize yaşımızın bizim için avantaj olduğunu söyledi yani tutma ihtimali çok yüksek hatta ilkde kesin olur faln dedi. Sprm sayısı 5 milyondu tüp bebek için 1 2 tane bile yeterli demişti. Sizde sayı ne durumda? Bide yani yaşın genç
İyi bi doktor bul kendine inşallah tek çare tüp bebek olmaz kendiliğindrn olurSperm sayısı 24.3 milyon ama hareketsizlik %99 eşim 32 yaşında
Ay İnşallah canım benim ya Rabbim ikimize de tüm isteyenlere de normal yoldan sağlıklı bebiş ler nasip etsin içli bir amiin diyorum :))Erkek de yaş o kadr da önemli değil aslında eşinde ideal yaşta. Doktor hiç öyle rakam vermedi bize sadece hareketi hızı kötü ona rağmen tüp bebek için çok kesin konuştu bize. Bide yani hemen sıkma canını erkek spermleri 72 günde bi yenileniyor yani bu testi 1 ay sonra yapsan belki daha olumlu olur ve korktuğun bu süreç tek bi sferde hal oluröncelik sağlık ve ne olacaksa hayırlısı olsun