Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim eşimin morfolojide ileri hızda sıfır. üstelik sperm dna hasar testi yaptırdık yüzde 40 çıktı. çok yüksek. ben hem kasımda hem de nisanda hamile kaldım tedavisiz. ilki 12. haftada kalbi durdu turnur sendromluymuş genetikte öyle çıktı. ikincisi boş gebelik oldu, 10. haftada kendim düşürdüm. doktor bana kesinlikle normal yolla hamile kalma dedi. biz de eylül ayında tüp bebek yaptıracağız. yavrularımıza kavuşalım da, hayırlısı olsun. süreç zor ama sonu güzel olur inşallahHanımlar sperm sayısı ve kalitesi düşük olup normal yolla hamile kalan var mı ya bi çare lütfen tüp bebek hem çok pahalı hemde o sürece girmeye hazır değilim hayal kırıklığı yaşarsam, benim için çok kötü olur
canım bana mı yazdın bilmiyorum ama ben cevap vereyim.Yaşın kaç canım ? Rşinin sperm sonuçları nasıl ? Varikosel varmi ? Spermde enfeksiom varmı ?
bu arada varikosel yok dediler, ama enfeksiyonu bilmiyorum onun için ne yapıyonlar kanda mı çıkıyor canımYaşın kaç canım ? Rşinin sperm sonuçları nasıl ? Varikosel varmi ? Spermde enfeksiom varmı ?
Sperm testi ama onun için sırf ona odaklanıyolar . Başka bişey bakmadan sırf ona bakılır . Vardır galiba diye düşünüyorum . Proxxed plus kullana bilirsinizbu arada varikosel yok dediler, ama enfeksiyonu bilmiyorum onun için ne yapıyonlar kanda mı çıkıyor canım
geçen yıl 6 kutu bitirdi eşim sadece yavaş hareketlide artış oldu, diğerleri hiç değişmedi o yüzden onu da bıraktıkSperm testi ama onun için sırf ona odaklanıyolar . Başka bişey bakmadan sırf ona bakılır . Vardır galiba diye düşünüyorum . Proxxed plus kullana bilirsiniz
tüp bebek yaptırmadan önce bi de enfeksiyona baktıralım. çok teşekkür ederim bilgilendirdiniz. alalh razı olsun sizdenSperm testi ama onun için sırf ona odaklanıyolar . Başka bişey bakmadan sırf ona bakılır . Vardır galiba diye düşünüyorum . Proxxed plus kullana bilirsiniz
Kesinlikle baktırın birde morfoloji için soğuk sıkım aç karnına çörek otu yağı bir tatlı kaşığı ( bunu prof doktor söyledi üroloji uzmanı ) ve tüp bebek yaptırmadan 3 ay önce proxxed plus içsin yünde bir defa son ay günde 2 defa . Ve bol bol antioksidanlı yiyecekler mesela avokado .tüp bebek yaptırmadan önce bi de enfeksiyona baktıralım. çok teşekkür ederim bilgilendirdiniz. alalh razı olsun sizden
peki bu çörek otu yağı vitaminlerle birlikte kullanılınca zararı olur mu.Kesinlikle baktırın birde morfoloji için soğuk sıkım aç karnına çörek otu yağı bir tatlı kaşığı ( bunu prof doktor söyledi üroloji uzmanı ) ve tüp bebek yaptırmadan 3 ay önce proxxed plus içsin yünde bir defa son ay günde 2 defa . Ve bol bol antioksidanlı yiyecekler mesela avokado .
Ben 22 yaşındayım, sperm sayısı 24.3 milyon, hareketsiz sperm sayısı %99 testisler normal dedi doktor sadece sayı ve hareketsizlik varYaşın kaç canım ? Rşinin sperm sonuçları nasıl ? Varikosel varmi ? Spermde enfeksiom varmı ?
Neden normal yolla hamile kalma dedi kicanım benim eşimin morfolojide ileri hızda sıfır. üstelik sperm dna hasar testi yaptırdık yüzde 40 çıktı. çok yüksek. ben hem kasımda hem de nisanda hamile kaldım tedavisiz. ilki 12. haftada kalbi durdu turnur sendromluymuş genetikte öyle çıktı. ikincisi boş gebelik oldu, 10. haftada kendim düşürdüm. doktor bana kesinlikle normal yolla hamile kalma dedi. biz de eylül ayında tüp bebek yaptıracağız. yavrularımıza kavuşalım da, hayırlısı olsun. süreç zor ama sonu güzel olur inşallah
sevgilerr..
çünkü eşimin sperm dna hasarı çok yüksek. her hamileliğinde kaybetme ihtimalin çok yüksek dedi.Neden normal yolla hamile kalma dedi ki
Yok bizde vitaminlerle aldık .. düzenli kulalnım şart en az 3 aypeki bu çörek otu yağı vitaminlerle birlikte kullanılınca zararı olur mu.
Bizim doktor tüp bebek dedi ama su an hic hazır değilim ben 11 aylık evliyim yaşım 22 2 sene normal yolla hamile kalmazsam tüp bebek düşünürüm şu an hiç hazır değilim. Bitkisel şeyler ile düzelebilir doktor da olumlu bakmıştı bir ay sonra tekrar test yapacak İnşallahNeden direk tüp bebeğe baslamiyosunki benim eşimde varikosel var sperm sayısı bir milyon doktor bize sabrederseniz normal yollada olabilir dedi ama ben beklemek istemedim şuan ikinci tup bebek denememde hamile kaldım. Boşuna bitkisel şeyler falan deneme onlar gerçekten çok iyi ise yariyo olsaydı doktorlar ilaç değil onları onerirdi.
evet yaşınız daha çok gencmiş o zaman biraz hayatın tadını çıkartın bence biraz gezip dolaşın hem kafadan atınca çocuk kendiliğinden oluyormuşBizim doktor tüp bebek dedi ama su an hic hazır değilim ben 11 aylık evliyim yaşım 22 2 sene normal yolla hamile kalmazsam tüp bebek düşünürüm şu an hiç hazır değilim. Bitkisel şeyler ile düzelebilir doktor da olumlu bakmıştı bir ay sonra tekrar test yapacak İnşallah
Yanlış bilgi vermişsiniz azospermi de normal yoldan hamile kalınmaz. Hatta sperm sayısı ve kalitesi düşükse bilr normal yoldan çok çok zor hamile kalınır. Düşük ihtimali de yüksektir. Sperm sayısı neden az dna hasar testi yapılıp araştırılması gerekir. Dna hasarı varsa da sağlıklı spermler seçilmesi gerekir.varikosel, azospermi dahi olanalr bile normal yoldan hamile kalabiliyor Allah in işi Rabbimden umit kesilmez. Ovulasyon testlerini kullannderim.
Hiç ağrı falan olmuyor. Zerre korkulacak bir durum yok. Yaklaşık 10 gün sürüyor sonra 5 gün sonra da transfer yapılıyor. O süreçte oldu mu olmadı mi diye beklemek insani yoruyor bildiğim kadarıyla. Ben de çok korkardım. Hiç korkulacak bir şey yokmuş.Ya ağrıdan ziyade süreci uzun olur diye korkuyorum sabırsızlık heyecan ve en son hayal kırıklığı hiç hazır değilim henüz 22 yaşındayım, kendimi hiç hazır hissetmiyorum