Esinin degerleri nasil canım? Biz 2 sene bitti isteyeli 3e girdik Eşimin değerlerde yerlerde sağlıklı sayı 4 milyon ileri hareket %1 yerinde hareket %9 morfolojisi 0 ve %95 baş, %3 boyun, %2 kuyruk. Benim amh değerim de 0.64 yani yumurta rezervim çok az yumurtaliklarimin yaşı 43-44. Biz geçen ay tüp bebek yaptırdık bende yumurta bulunamadı işlem başarısız oldu. Ve şunu söyleyeyim maddi manevi hiiiiic kolay bisey değil. Psikolojin yıkılıyor, süreçte çok yoruluyorsun, maddi yönden de bunalım. Bide ustune milletin lafı. Ama ben bile başlangıçtaym daha. Kac sene ugrasanlar kac deneme yapanlar var . Rabbim bi dert verdiyse caresine bakilacak yapacak bisey yok. Benim diyeceğim git amh testi yaptır. Biz 2 sene sırf Eşimde sorun sanıp türlü takviyeler vitaminler kullandık yeri geliyor değerler birazcık iyileşiyor yeri geliyor düşüyordu. Bende bi sorun görmemişlerdi ben kendim istedim amh testini ve sonuç kötü cıktı:/ sende sorun olmadığına emin olunca da eşinin değerleri 0larda değilse yükseltmeye bak. Bize bi doktor söylemişti bunu "Bal-polen-propolis-ari sutu-keciboynuzu" bunları kullandir esine ve Emodex kapsul alin direk tedaviye baslamadan bu yollari deneyin. Olmuyorsa asilama yapin. Ben8-10 doktorun agzindan da "normal yolla cok zor, asılama tutmaz, tup bebekle belki" lafini duyunca giristim tedaviye. Yoksa malesef para icin de direk tup bebek diyenler var