Kizimin gelmesini beklerken bircok kitap okudum.. gazsiz bebek mutlu bebek, kolik bebegi sakinlestirme yollari vs.. gaz sorunlarina o kadar odaklanmistim ki asil konuyu yani emzirmeyi gozden kacirmistim. Cunku kimse bana emzirmenin bir sorun haline gelebilecegini soylememisti. Her kadinda sutun oluk gibi aktigini dusunerek gogus pedlerimi bile dogumdan once hazir etmistim. Simdi bu pedlere bakip acinasi halime guluyorum.. bebegimi emzirmeyi delice istiyorum ama onu doyuramiyorum. Mamayi ictigi gibi mememi icmiyor ve ben kiskanan gozlerle mamaya bakiyorum.. 2 aylik olan kizimi birakin 2 seneyi acaba 3 aylik olana kadar emzirebilecekmiyim kaygisi icindeyim.. simdiki deneyimimle hikayenin en basina donsem biliyorumki hersey farkli olacak.. sizlere tavsiyem uyuyan cocuk uyandirilmaz diyenlere kulak asmayin, bebeginizi uyandirin ve emzirin, dogumdan sonra emzirmek icin mutlaka hemsirelerden yardim alin, gogus ucunuz yoksa silikon ucu bir sureligine kullanabilirsiniz, hemen mamaya basvurmayin ve pes etmeyin.. herseye ragmen ben pes etmedim ve sonuna kadar da pes etmeyecegim..