Tek kelimeyle mutsuzum :(

minakzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
154
50
4 yıllık evliyim.3 yıl çocuk istemedik.istediğimiz anda da hamile kaldım ve doğumu bekliyorum.normalinde çocuk gördüm mü kendimi tutamam severim. eşim çocuk sevmeyen biri. neymiş ben istiyorum diye o da istemiş.bunu demesi bile kendimi kötü hissettiriyor.karnımın büyümesi hoşuna gitmiyor. karnıma hiç dokunmuyor. benim canımın sıkıldığını anlayınca bazen bebeğimi sevmiş gibi yapıyor. erkek istiyordu kız olacağını duyunca çok canı sıkıldı..oofff bi keresinde hamile kaldığıma pişmanım dedim.daha çok pişman olursun dedi. beşiği yatak odasına koyarız diyorum, gece ağlarsa uykum kaçar bi daha uyuyamam diyo..içimdeki bebek sevgisini öldürdü resmen.içimden gelerek sevinçle bebeğime bişeyler de alamıyorum.beşik almak için çıktık hiç gezmeden hadi çabuk al da gidelim falan diyo...herkes ne güzel alışveriş yapıyo bi neşeyle.hamilelik fotoları oluyo.ben bi kere hadi fotomu çek dedim böyle hoş değil dedi ve ben çok kilo almadım sadece karnım çıktı :KK43: 64 den 77 ye çıktım sadece :anneadayı: dün rüyasında bebek görmüş çok güzeldi diyo, bileğine baktım pembe bileklik vardı deyince sinir oldummmmm.....sizce çok mu abartıyorum...:mad:

bebegı kucagına alınca öyle bir değişirki. anlasılan ömrünce bebek sevmemiş birisi. sen takılma doğumuna kızına odaklan o almıyorsa kıyafet sen al bosver beraber gıtmeyıverın aldıklarınızı gösterın vardır bir yerlerde kıpırtısı onunda

ne bileyim ya bazen pişmanlık duyuyorum.madem istemiyodu derdin ne senn diyorum.ha bi de diyoki biz yapacağımıza evlatlık alır bakardık.dünyaya bi çocuk getirmek ii değil falan. bilmiyorum kafamı karıştırıp duruyo.ama yavaş yavaş benimsedi gibi.ama ben yine de hamile olduğum için sevinen bi eşim olsun isterdim...

Erkekler genel olarak çocuklara bizim gibi ilgi duymuyorlar malesef, ağlayan çocuk görünce tiksinerek bakanı bile gördüm. Eşinizde de bir korku oluşmuş olabilir ama kucağına alınca o da anlayacak :)

ben hamile kaldım.haberlerde tecavüz taciz olayları bi de özgecan olayı..derken eşim çok takık zaten bakıp bakıp ben napacam.hiç peşinden ayrılmamam lazım.yok özel okula verebilirim ancak işte erkek olsaydı.... diye devam eden bi sürü lafla beynimin içini öttürüyo resmen.ha bi de ilki erkek olsaymış bi çocuk daha düşünürmüş belki (ben tek çocuk iyi olmaz psikolojisi deyince)....bu adam bu konuda beni çıldırtacak. ama birbirimizi seviyoruz bunda çok şüphe duymuyorum

ben hamile kaldım.haberlerde tecavüz taciz olayları bi de özgecan olayı..derken eşim çok takık zaten bakıp bakıp ben napacam.hiç peşinden ayrılmamam lazım.yok özel okula verebilirim ancak işte erkek olsaydı.... diye devam eden bi sürü lafla beynimin içini öttürüyo resmen.ha bi de ilki erkek olsaymış bi çocuk daha düşünürmüş belki (ben tek çocuk iyi olmaz psikolojisi deyince)....bu adam bu konuda beni çıldırtacak. ama birbirimizi seviyoruz bunda çok şüphe duymuyorum
Rabbim sevginizi daimi kiLsin insallah.. kafana takmamaya calis ve suanki durumunun tadını cikartmaya bak canim :) Allah ona evlat sevgisi versin.. bebek dogunca degisir ama gorursun senden cok ustune duser eminim.. bir cok erkek gormusum böyle :)

Artık ülkede öyle kötü şeyler oluyor ki eşinin kızı olacağında böyle önlemler almak istemesi çok normal. Ki zaten kız değil erkek çocuklara bile neler yapıyor vicdansızlar :KK43: bir de bu garip erkek çocuk isteklerine ben alıştım artık yadırgamıyorum, galıba hem cinsi olmasından daha çok keyif alacaklarını hayal ediyolar..

bakalım doğduğunda değişir belki.ama gerçekten kızsa çekeceğim var eşimle.herşeye takar..kız olduğunu duyunca oğlumuza alırız diyenlere nerdeyse küfredecek yani ciddiye alıyor bunu bile

bakalım doğduğunda değişir belki.ama gerçekten kızsa çekeceğim var eşimle.herşeye takar..kız olduğunu duyunca oğlumuza alırız diyenlere nerdeyse küfredecek yani ciddiye alıyor bunu bile

Babayla kız arasındaki o güzel duyguyu hissettiği anda her şey yoluna girecek bence üzülme evladı sonuçta, biraz korumacı olabilir belki ama bu da günümüzde artık gerekli ne yazıkki..

bi de nedense kendimizi hep erkek bebek gibi alıştırmıştık sanki kız olma ihtimali yokmuş gibi.kız olduğunu duyunca mı böyle oldu anlamıyorum.erkek olsaydı nasıl olurdu acaba?

Çocuk sewilmezmi ya, birde kendii canından bir parça olucakta sewmicekkk..

Ama sizin hamilelik döneminizi böyle geçirmenize üzüldümm, Allah merhamet wersin eşinize..

bi de nedense kendimizi hep erkek bebek gibi alıştırmıştık sanki kız olma ihtimali yokmuş gibi.kız olduğunu duyunca mı böyle oldu anlamıyorum.erkek olsaydı nasıl olurdu acaba?

Bu erkeklerin erkek çocuk isteği bitmeyecek muhtemelen daha hevesli olurdu ama bizde kızlara daha çok heveslenmiyor muyuz zaten aynı şey aslında

çok sevdiğim için kız olmasını istemiyorum diyor.hep kötü olaylara şahit olmuş. yakınlarından kızı olanların başına hep kötü şeyler gelmiş(tecavüz,eşi yüzünden hasta olanlar,....) yani nasıl denk geldiyse. daha yakınlarda arkadaşının kızı ayrıldı eşinden dayak yiyormuş..

X