tek taşlı alyanslar sizce kullanışlı mi???? yardim lütfen!!!

Doree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
92
16
2 yıllık evliyim ilk evlenirken alyans aldık ama durumumuz iyi değildi o zamanlar çok da masraf olmasın dedik 150 liralık bir alyans almıştık.
Şimdilerde alyans alcaz inşallah ama tektaş ve alyans ayrı ayrı olmasindansa bu tektasli alyanslardan almak mantıklı geliyor. Hem çok şık hem çok zarif modeller biliyorum fiyatı da uygun. Ama kullanışlı olurmu olmazmi tereddüt ediyorum siz ne dersiniz???

Bence tek taş ve alyans ayrı ayrı olmalı ki daha kullanışlı olsun.Bazen üst üste yüzük takmak istemeyebilirsiniz,birini sağ diğerini sol parmağa takmak isteyebilirsiniz.Bu gibi durumlarda ayrı olması daha iyi gibi geliyor bana

2 yıllık evliyim ilk evlenirken alyans aldık ama durumumuz iyi değildi o zamanlar çok da masraf olmasın dedik 150 liralık bir alyans almıştık.
Şimdilerde alyans alcaz inşallah ama tektaş ve alyans ayrı ayrı olmasindansa bu tektasli alyanslardan almak mantıklı geliyor. Hem çok şık hem çok zarif modeller biliyorum fiyatı da uygun. Ama kullanışlı olurmu olmazmi tereddüt ediyorum siz ne dersiniz???

tektaş takamıyorum ben
kızımdan dolayı sürekli çocugun bi yerlerine takılıyor
çocuk derdiniz yoksa olabilir

bence kullanisli, bendede vardi sonra bende degistirmistim ama.
Simdi bile, yani cocuksuz halimle, carsaf vesaire degistirirken bile takiliyor tektasim heryere :KK12:
yani en mantiklisi aslinda, tassiz :KK51:

X