• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tüpü kalmış canavarlar

Lütfen defalarca aynı konuyu açmayınız, neredeyse her içerik için birkaç defa konu açıyorsunuz yapmayın.
Bu hem size zarar, zira bilgisi olan üyeler cevap yazsa hangisine cevap yazıldı takip edemiyorsunuz hem de 5 konuya birden cevap yazmaktan sıkılıyor insanlar.

Uyarmak için gelmişken sorunuza da cevap vereyim, evet var.
Komşum evlenmeden önce yumurtalığını saran kistin patlaması sonucu ameliyat olmuş, kistin zarar verdiği yumurtalığı alınmış, peş peşe hamile kaldı 2 tane çocuğu var.

Tek yumurtalıkla hamile kalınmaz diye bir şey yok, yumurtalığınız sağlıklı çalışıyorsa 2 yumurtalıklı kadınlar kadar hamile kalma ihtimaliniz var.
Benim de benzer şekilde bir yakınım henüz evli olmadığı dönemde tek tüp ve tek yumurtalık kaldı ameliyat sonrası. 1 tüp bebek sonrası 3 doğal gebeliği oldu. 2 si düşükle sonuçlansa da şu an iki sağlıklı çocuğu var.

Ben zaten hamile kalmaktan yana doktorlarn korkuttuğu durumu aştım , kalırım .
Ama tekrar dış gebelik yaşama korkusu sardı.
Çok başlık açınca da uyarı alıyorum , halbuki herkesi okudum . Doktorlar bile farklı farklı bir çok şey söylerken benim kafamın karışık olması normal değil mi ? Ama akışına bırakacağım.
Ben dış gebelik yaşamadım bu konu da bilgim yok.
Sizin sorununuz dış gebelik.

Başlık açıp açıp durdum , hadi kızlar tek tüple hamile kalanlar bize umut olur musunuz ?
Anamın tüpleri bağlıyken hamile kalmış eyy gidi. Halamın kızı sivilce ilacı vardı ya 6 ay kullanıyorsun onlardan kullandı son kutuya gelince sanırım yumurtalık etkileniyor ve 1 yumurtalığı alınıyor şimdi 2 tane oğlu var. Netice de tüpün birisi açık e sen de adet olmaya devam ediyorsun. Stresten uzak bir şekilde kocanla sevişmenin tadını çıkar bir de ilişki sırasında spremin yumurtaya doğru koşup hop içine girdiğini ve seni hamile bıraktığını. Olun inşallah ama stres yok hatta gidin tatilde sevişin. Kafanız rahat olsun anın tadını çıkarın

Back
X