Teker teker gelin :(

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
Kizlar hazir cirkinlik konuları acilmisken bende icimi dökücem

Gecen gün annem ben bide tanidigimiz samimi olduğumuz bi ablam var o oturuyoruz muhabbet ediyoruz, bi cocukla tanistim ben cocuk tanindik biri aşırı zengin ve allah icin yakisikli, ilgimi çektiğinden degil sakasina düşünsenize evleniyomusuz bununla gazetelere cikiyomusum unlu oluyomusum filan dedim oyle bunun üzerinden kendimizce sakalasiyoduk annem birden ciddi ciddi o cocuk sana bakar mi hic dedi ama ciddi ciddi kucumseyerek dedi bunu:KK57: ya bi anne kizina bunu dermi hic, cok yapiyo annem bunu beni begenmiyo cirkin ve evde kalacak kim alir bunu gozuyle bakiyo:KK57:

Bide bitane cok yakin erkek arkadasim var, biraz patavatsizdir dusundugunu soyler hic karsidaki ne dusunur diye dusunmeden bana ne dedi biliyomusunuz:KK57: kanka sen uzaktan güzelsin, uzaktan sev sen cocugu (hoslandigim cocugu kastederek) :KK57:

Lan yuh dedim ya teker teker gelin, birden boyle herkes bana cirkin damgası yapıştırdi ve cidden ben uzaktan guzelim ama yakindan... keske dünya retrica'li yaratilsaymis:KK1:

her şey güzellik mi sanki?? pehh... seni sevecek adam olduğun gibi sevsin. sadece tipine bakıp severse/evlenirse yaşlandığında ya da -Allah korusun- bi kaza geçirip yüzüne gözüne bişey olduğuna arkasına bakmadan çeker gider. yani güzellik dediğin gelip geçici bişey.
ayrıca unutma, kendini ne kadar güzel hissedersen o kadar güzelsin.

Valla gina geldi cidden arkadas.
Annen yani bu cocuk zengin sana bi kac beden büyük niye sana baksin anlaminda demis.
O kanka diyen de ( kanka kelimesinden nefreeeet ederim ) sozde espri yapmis..

Gecen gün annem ben bide tanidigimiz samimi olduğumuz bi ablam var o oturuyoruz muhabbet ediyoruz, bi cocukla tanistim ben cocuk tanindik biri aşırı zengin ve allah icin yakisikli, ilgimi çektiğinden degil sakasina düşünsenize evleniyomusuz bununla gazetelere cikiyomusum unlu oluyomusum filan dedim oyle bunun üzerinden kendimizce sakalasiyoduk annem birden ciddi ciddi o cocuk sana bakar mi hic dedi ama ciddi ciddi kucumseyerek dedi bunu:KK57: ya bi anne kizina bunu dermi hic, cok yapiyo annem bunu beni begenmiyo cirkin ve evde kalacak kim alir bunu gozuyle bakiyo:KK57:

Bide bitane cok yakin erkek arkadasim var, biraz patavatsizdir dusundugunu soyler hic karsidaki ne dusunur diye dusunmeden bana ne dedi biliyomusunuz:KK57: kanka sen uzaktan güzelsin, uzaktan sev sen cocugu (hoslandigim cocugu kastederek) :KK57:

Lan yuh dedim ya teker teker gelin, birden boyle herkes bana cirkin damgası yapıştırdi ve cidden ben uzaktan guzelim ama yakindan... keske dünya retrica'li yaratilsaymis:KK1:
Benim annemde kiloluyum diye'rabia seni kimse almaz bak kızım kilo ver 'demişti verdim çok şükür ama şu aralar berbat gidiyor

Bilkanla post: 39987241 .!.:
Valla gina geldi cidden arkadas.
Annen yani bu cocuk zengin sana bi kac beden büyük niye sana baksin anlaminda demis.
O kanka diyen de ( kanka kelimesinden nefreeeet ederim ) sozde espri yapmis..
Aynen asla kimseye kanka,oğlum,kızım,abi zarf zurt demem diyenlede arkadaş olamam

ALLAH iyiliğini versin

evet noluyor bugün çirkinlik konuları almış başını gidiyor

ya bende 13*14 yaşındayken burnuma takmıştım:confused:

keşke kırılsada estetik falan olsam diyodum dua bile ediyodum ne deliymişim ha:confused::KK70:

normalde bizimkilere böyle bişey deseydim :KK62::-)

şimdi kendimi beğeniyorum elhamdülillah

Yaradan güzel :KK36:

aynaya bak ve kendine güzel olduğunu söyle hergün daha güzel hissedeksin kendini

unutma güzellik görecelidir

ve genellikle böyle nerde çelimsiz kız varsa yakışıklılar hep onların yanında :KK53::KK45::KK70::KK70:

haha kankayada yorum atayım :cool:

hani gençleri geçtim benden büyüklerin kullandığına şahit oldum 30 yaşındayım ve hiç kullanmadım

kullananları gördükten sonra ben

400_F_50054986_WrxLM9gACXM6zuwgBP7LOFxjFByGg2L3.jpg

İnsanin annesi bile böyle derse ötekilere biz nediyelim.takmamaya çalış seni gercekten dış gügüzelliğine onem vermeyenlerle arkadaşlık kur.annende işte cahilliginden söylemiştir senin uzulecegini anlamamistir

ALLAH iyiliğini versin

evet noluyor bugün çirkinlik konuları almış başını gidiyor

ya bende 13*14 yaşındayken burnuma takmıştım:confused:

keşke kırılsada estetik falan olsam diyodum dua bile ediyodum ne deliymişim ha:confused::KK70:

normalde bizimkilere böyle bişey deseydim :KK62::-)

şimdi kendimi beğeniyorum elhamdülillah

Yaradan güzel :KK36:

aynaya bak ve kendine güzel olduğunu söyle hergün daha güzel hissedeksin kendini

unutma güzellik görecelidir

ve genellikle böyle nerde çelimsiz kız varsa yakışıklılar hep onların yanında :KK53::KK45::KK70::KK70:

Ya psikolojimi bozdu resmen, hoslandigim cocuga oyle uzaktan uzaktan bakiyorum yakinlasmaya cekinir oldum cocuk hayal kirikligi yasiycak diye:rolleyes:

Bu gün kk de herkesin özgüveni çökmüş sanırım

kimisi çok kiloluyum,çirkinim çok berbatım diye ard arada 10 tane konu var duyan geliyor mübarek.

sen kendine güveniyorsan başkalarının ne dediğinin ne önemi var.

İnanki guzelliğin hası kalpte olanı, insan bunu evlendikten sonra daha ii anlıyo.. Ha guzelliği istemez misim tabi istersin de bence takma bunları kafana.. Şu hayatta oyle dertler varki allah yaşatmasın da onlar varken insan en buyuk derdim bu olsun diyo..

kader kısmet canım şöyle bakıyorumda hiç evlenmeyecek dediğim arkadaşlarım bile evlendi ki ben onların yanında daha bakımlı ve güzel kaçıyorum ama kısmet işi. bnde burak özçivit için allahım bunu bana verse ya demiştim annemn yorumu o adamla geçirdiğin her an kıskançlığından çatlarsın olmuştu :))

patavatsız insanları kendine kanka olarak seçme etrafındaki insanlar modunu yükselten insanlar olsun, bir insana devamlı çirkinsin dersen o insan gerçekten çirkinleşmeye başlar kendine sık sık güzelim de, aynaya bak çok güzelim de, bir çiçeğe çirkinsin dersen bir süre sonra solar, bizlerde çicek gibiyiz kötü söz duyarsak solarız :p anne de söyle bunu seni güzel yavrum diye sevsin :KK51:

İnanki guzelliğin hası kalpte olanı, insan bunu evlendikten sonra daha ii anlıyo.. Ha guzelliği istemez misim tabi istersin de bence takma bunları kafana.. Şu hayatta oyle dertler varki allah yaşatmasın da onlar varken insan en buyuk derdim bu olsun diyo..

Tabiki elhamdülillah cok buyuk saglik problemlerim ya da engelim yok, ama kadın milleti degil miyiz onem veriyoruz guzellige, beğenilmek istiyoruz biraz sinirimi bozdu bu olaylar :)

X