- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
1 yıldır karsılıklı birbirimizi görüyorduk beğeniyorduk 3 ay tam anlamıyla sevgililik dönemimiz oldu birbirimizi tanıma aşamasında baya çatıştık birde bir takım sorunlar vardı beyefendi olmayacağını düşünüp ayrılık kararı aldı bende kabul ettim ama dedimki tekrar gelme kabul etmem sana asla güvenmem bana göre yarı yolda bırakılmıştım ona göre mantıken böyle olmalıydı.Bir ay ayrı kaldık ama bu bir ayda hep iletişime geçmeye çalıştı benimle arkadaşca yaklaştı falan filan kopmama çabası vardı neyse sonuç olarak biz kendimizi tekrar sevgili gibi konuşurken bulduk(çunku benim yogun duygularim var ona istiyorum bu ilişkiyi) ama kafam çok karisik bir ay sonra neden neden tekrar istedi beni hayatında olmamı yapamamıs olmamıs özlemiş vs vs bu bir ayda bir deneme yapmış olabilirmi başkasıyla emin değilim erkeklere güvenmiyorum birde ben dik duruşumu hiç bozmadım o yalvaracağimi zannetti benim adım atacağimi dusundu cunku cok ilgiliydim sevgimden emindi bunlari goremedi tabiiki bittiyse tamam dedim yoluma baktim ama şu bir başka bayan dusunceside gitmiyor beynimden birde ya tekrar bitti derde ne yapacam bir kez daha o süreci nasil atlatirim bilmiyorum bungüven sorununu nasıl aşacağımı...