Tekrar Barıştık Ama Korkuyorum

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
1 yıldır karsılıklı birbirimizi görüyorduk beğeniyorduk 3 ay tam anlamıyla sevgililik dönemimiz oldu birbirimizi tanıma aşamasında baya çatıştık birde bir takım sorunlar vardı beyefendi olmayacağını düşünüp ayrılık kararı aldı bende kabul ettim ama dedimki tekrar gelme kabul etmem sana asla güvenmem bana göre yarı yolda bırakılmıştım ona göre mantıken böyle olmalıydı.Bir ay ayrı kaldık ama bu bir ayda hep iletişime geçmeye çalıştı benimle arkadaşca yaklaştı falan filan kopmama çabası vardı neyse sonuç olarak biz kendimizi tekrar sevgili gibi konuşurken bulduk(çunku benim yogun duygularim var ona istiyorum bu ilişkiyi) ama kafam çok karisik bir ay sonra neden neden tekrar istedi beni hayatında olmamı yapamamıs olmamıs özlemiş vs vs bu bir ayda bir deneme yapmış olabilirmi başkasıyla emin değilim erkeklere güvenmiyorum birde ben dik duruşumu hiç bozmadım o yalvaracağimi zannetti benim adım atacağimi dusundu cunku cok ilgiliydim sevgimden emindi bunlari goremedi tabiiki bittiyse tamam dedim yoluma baktim ama şu bir başka bayan dusunceside gitmiyor beynimden birde ya tekrar bitti derde ne yapacam bir kez daha o süreci nasil atlatirim bilmiyorum bungüven sorununu nasıl aşacağımı...

Ciddi iliişki evlilik vb şeylerden korkuyordur ondan bir süre uzaklaşma ihtiyacı hissetmiştir belki. Sizin dik durmanız üzerine gitmemeniz iyi olmuş. Ama bunda böyle bir kararsızlık, korku ve güvensizlik var ve devam ederse sizi ileride de üzebilir dikkatli olun; iyi tanımaya çalışın. Başka bayan olayına gelince, olmuş da olabilir olmamış da olabilir buradan bilemeyiz. Sizin için önemliyse onu kırmadan sorun. Hayır derse ve olduğuna dair bir delil yoksa öküzün altında buzağı aramayın. Sizi istemese başkası ile birlikte olur dönmezdi zaten.

Back
X