tekrar gelirmi

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
Herkese merhaba adetimin 4. gunu normalde 6 gun suruyo midem agrıyodu hap yuttum kesilicegi hic aklima gelmedi az once baktim hic gelmemis gelmeyincede kotu oluyorum goguslerim aciyo midem flan sisiyo acaba tekrar gelirmi basima daha once boyle bir sey gelmedi daha once .

Herkese merhaba adetimin 4. gunu normalde 6 gun suruyo midem agrıyodu hap yuttum kesilicegi hic aklima gelmedi az once baktim hic gelmemis gelmeyincede kotu oluyorum goguslerim aciyo midem flan sisiyo acaba tekrar gelirmi basima daha once boyle bir sey gelmedi daha once .

biraz bekle gelir, belki bugün gelmeyebilir ama yarın gelir

4 gün yeterli bir süre. Bundan sonra gelmez. Bahsettiğiniz rahatsızlıklar da olmaz. Olursa psikolojiktir.

Belki gelir belki gelmez:KK45: Konudan hiç bir şey anlamadım

daha önce hap yutmuyomuydun hiç
benim ağrım çok oluyo kaç tane hap yuttuğumu bilmiyorum :KK43: ama kesilmez hiç

Gelir mi? deyince sapık bir eski sevgilin var, tekrar gelir mi diye soruyorsun sandım :KK53: BDV den çıkmam lazım acilen..

Yarın gelir en kötüsü, içinde kalmaz zaten belki biraz uzar günü en fazla..

Canım aklında bulunsun mide ağrısında ağrı kesici kullanılmaz , ağrıyı dahada delirtir. Mide koruyucu lansor, famodin ve gaz problemi gastrit ve yanman varsa da gaviscon şurup iyi geliyor , düşük dozlu ve yan etkisi yok. Bitkisel dersen kantoran yağı , benim mide ağrılarım kroniktir ve ilaçlar geçirmez kantoran yağı mucize gibi bişi :KK68:

X