- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
Kizlar nasilsiniz?
Hayalciyim tabii dua ediyoruz herzaman duaciyiz insallah bu sefer yuzun guler/// Kaslarinin agirmasi bence iyi insallah hamilleligin ilk belirtisi diyelim ki oyle olsun!!! moralini bazacak seylerden uzak tut///Estradiol ve progesteron mu kullaniyorsun? ilaclarina dikkat et! Vajinadan yapilacak ilaclari yaparken mutlaka kalca kisimina yastik gibi bir sey koyarak yapmaya calis ve 20 dk yatarak dinlendikten sonra kalkmaya calis. Canim duaciyiz.....
yuyocum nasilsin? baya gorusemedik///yazini okuyunca iyi haberleri vardir diye dusundum....Nasilsin canim?
Edanurcum nasilsin canim? evet bu tutmama problemi bende de var..arkadaslarim yeni bir tedavi seklinden bahsediyorlar....Suan onu dusunuyorum... haber verecegim....Hamile kalan arkadaslarim var ama sorunlari bizden farkli hamile kalip dusuk yasayanlar.... Neler uyguluyorsun??? Benim artik yasim 39.5 oldu ben tup bebek konusunda hala bir kararimi veremedim insallah hayirlisi diyorum....
selam canim iyiyim seni sormali ya nerelerdesin?canim heralde PGTyi diyorsun doktorda genelde düsük ve kromozon bozuk olanlara yapiliyor bu yönte ama suanda tutunmuyanlarada yapiliyormus bazen hic bir sorun olmasada kromozon bozuklugu olmasada bu yöntem cok ise yariyormus en iyi embiryoyu yani embiryoya genetik test yapip en iyisini transfer ediyorlar doktorum bana seni gibi bir hastamiz vardi dedi hic bir sorun yoktu ama tutunmuyormus bunu denedik oldu dedi sanada yapalim dedi bakalim tekrar yaparsam kesinlikle bunuda yapicam artik hayirlisi ne yapicagiz herseyide deneyecegiz Rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin insallah.Canim yasa takma Rabbim isterse olur bizim yasimiz 26tida ne oldu sanki.
Rabbim insallah sana mucizeni verir tüpe bile gerek kalmadan Insallah.
Ha bide esinde problem yoksa bence sen kür felen dene