- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç tane kımyasal gebelık gecırdınız? ben 2 kez gecırdım. rahım filmi çekılınız mı kan pıhtılaşma testı falanKizlar ardı ardına kimyasal dusukler yaşadım. iyi bir doktora denk gelemedim.hepsi üç ay korun öyle gel diyor lar.bn koruncam zaten ama bu süre zarfında tedavim neyse olayım istiyorum. ama bu işler nasıl yürüyor bilmiyorum. teşhis ve tedavi nasıl ilerliyor.yardim edermisiniz
Kimyasalda korunmak Şart değil canım sonuçta bebek Rahime tutunamayan gidiyor. Ben de geçen ay geçirdim doktor korunma dedi. Ben korunacaktım ama doktor Israrla korunma deyince korunmuyorumKizlar ardı ardına kimyasal dusukler yaşadım. iyi bir doktora denk gelemedim.hepsi üç ay korun öyle gel diyor lar.bn koruncam zaten ama bu süre zarfında tedavim neyse olayım istiyorum. ama bu işler nasıl yürüyor bilmiyorum. teşhis ve tedavi nasıl ilerliyor.yardim edermisiniz
Dun ikincisi ooldu.hicbirsey yapmadi doctor . normal bunlar diyip gonderdi ben ne yapılması getektigini bilsem teklif de buluncamkaç tane kımyasal gebelık gecırdınız? ben 2 kez gecırdım. rahım filmi çekılınız mı kan pıhtılaşma testı falan
Ben ilkinden sonra korunmadim.tuttu ama buda düştü. artik kendimi yipratmak istemyorum bu bekleme zarfın dada test olayim istedimKimyasalda korunmak Şart değil canım sonuçta bebek Rahime tutunamayan gidiyor. Ben de geçen ay geçirdim doktor korunma dedi. Ben korunacaktım ama doktor Israrla korunma deyince korunmuyorum
banada doktorlar teste gerek gormedı ama bazı arkadaşlar gereklı testleri yaptırmışlar doktorlar 3 düşükten sonra bakıyolarmı.Dun ikincisi ooldu.hicbirsey yapmadi doctor . normal bunlar diyip gonderdi ben ne yapılması getektigini bilsem teklif de buluncam
O lekelenme adet oldu artik bugun.baya ağrılı bir sekilde dusugumu yaşıyorum. yerlesememis yinr.yarina üniversiteden sıra aldim.test talep etcm.cunku benim anneannem ve annemde pihtilasma sorunu var. genetik olabilirbanada doktorlar teste gerek gormedı ama bazı arkadaşlar gereklı testleri yaptırmışlar doktorlar 3 düşükten sonra bakıyolarmı.
eskı mesajlarınıza baktıgımda yerleşme kanaması gibi bişey yaşadıgını soylemişsiniz o lekelenme durmadı mı
Araştırmaları yaptır canım ama bir şey çıkmasa bile tekrarlayan gebelik kaybında coraspin ve iğne kullandırıyorlarBen ilkinden sonra korunmadim.tuttu ama buda düştü. artik kendimi yipratmak istemyorum bu bekleme zarfın dada test olayim istedim
beta hcg kaç çıktıO lekelenme adet oldu artik bugun.baya ağrılı bir sekilde dusugumu yaşıyorum. yerlesememis yinr.yarina üniversiteden sıra aldim.test talep etcm.cunku benim anneannem ve annemde pihtilasma sorunu var. genetik olabilir
Ayy canım senin düştü mu yine çok üzüldüm sen iyi bir doktora git istersen keşke bir ay daha mı bekleseydin Bu ay bekle derim benO lekelenme adet oldu artik bugun.baya ağrılı bir sekilde dusugumu yaşıyorum. yerlesememis yinr.yarina üniversiteden sıra aldim.test talep etcm.cunku benim anneannem ve annemde pihtilasma sorunu var. genetik olabilir
En son 3 bucuktubeta hcg kaç çıktı
Biyorum canim diger konuya cvp yzdim.yarin dr gitcemAyy canım senin düştü mu yine çok üzüldüm sen iyi bir doktora git istersen keşke bir ay daha mı bekleseydin Bu ay bekle derim ben
benimde bir sorunum var ya karar veremiyor um beta yeni 4.69 a düştü doktor beta yeni düştü bir ay daha bekle dedi ne yapayım ben simdi
İnşallah canim sağlıklıdır hayırlı olsun2 kımyasal geçirdim bugun tekrar gebe kaldıgımı ögrendım inşallah sağlıklı bır gebeliktir dualarınızı beklıyorum arkadaşlar
kusura bakma canım görmedim ben adete 5 6 gun kala kahverengi lekelenmeyle başlıyodu adeti 10 gün falan geçincede adetle attım ıkısınıdeİnşallah canim sağlıklıdır hayırlı olsun
geçenlerde sana yazmıştım görmedin herhalde kimyasal yaşadığını okumuştum ne kadar sürede beta sifirlanmisti ne kadar bekledin
Ne kadar suregecti kimyasallarinin arasindakusura bakma canım görmedim ben adete 5 6 gun kala kahverengi lekelenmeyle başlıyodu adeti 10 gün falan geçincede adetle attım ıkısınıde
bu sefer bunda da adete 6 7 gun kala kahverengi kanamam oldu 1 tl bozuk para kadar 2 kanam oldu ertesı gun peçeteye kuruladıkca kahverengi geldi daha da gelmedi şükür degerim bugun 14.50 çıktı deger bıraz düşük adete 3 4 gun var
en sonu ocak sonu şubat başı yaşamıştım martta adet oldum 10da mart 28de de yumurtladım sanıyorum o zaman tutmuş olmalıNe kadar suregecti kimyasallarinin arasinda
Hımm inşallah bu sefer sağlıklı olur da aynı uzuntuleri bir daha yasamazsin sence ben beklemeli miyim yazdim durumumu aşağıyaen sonu ocak sonu şubat başı yaşamıştım martta adet oldum 10da mart 28de de yumurtladım sanıyorum o zaman tutmuş olmalı
beklemedim aslında ama o ay tutmadı bu ay kesın tutmaz dıyordum hem yumurtlamadım hem enfeksiyonum var dıyodum yerleşme kanaması gelınce şok oldum.Hımm inşallah bu sefer sağlıklı olur da aynı uzuntuleri bir daha yasamazsin sence ben beklemeli miyim yazmıştım durumumu
sende dusukten sonra bir adet beklemissin sonra denemişsin tutmuş çok sukur