tekstil paketi alanlaarrr ???

Bu duruma göre sizin kullanma alışkanlıklarınıza göre değişir. Ama şöyle bir düzenleme yapılır. Bir takım bornoz alabilirsiniz. şu aile paketi denenden. ayrıca 2 takımda misafiriniz için banyo takımı alın. günlük kullanım için 5-6 tane yüz havlusu alsanız size bol bol yeter. nevresim meselesi ise ben 5 takım çift kişilik 2 takım tek kişilik nevresim aldım yeter diye düşünüyorum. ayrıca benim kullanım alışkanlığıma bağlı olarak 2 çift 2 tek kişilik çarşaf takımı aldım tercihe bağlı. kimileri gereksiz buluyor ama ben 2 takım uyku seti aldım. evimizdede kullanıyoruz bende çeyizime aldım. bir tanede saten yorgan yaptırdık (adetmiş). ayrıca bir tane yün yorganım var. 1 tanede silikon yorganım var. uyku setlerimle beraber 5 tane yorganım var yeter. iki tanede tek kişilik yorganım var. 12 tane yastık aldım zaten 4 tanesi kendi yatağımda olacak. alez alabilirsiniz. pike takımı 2 tane var benim. 2 tane çift kişilik 2 tane tek kişilik battaniyem var bence fazla bile. 12 kişilik misafirlik yemek masası örtüsü aldım. 2 tane günlük örtü aldım. isteğinize bağlı olarak salon takımı tarzi birşeyler alabilirsiniz.

Ben çokm fazla ürün aldım fakat şuan çok pişmanım. Bence şimdilik ihtiyacn kadarını alabilirsin. Evlendikten sonra zaten daha rahat olacağı için ekonomik durumun istediğin kadar alırsın. Çünkü düğün üstü bi tek ev eşyası değil ki her şeye para gidiyor. En beğendiklerinden al ihtiyacın kadarını zaten her gün yeni yeni şeyler çıkıyor :) Zamanla daha çoook şey alırız :) Ben ev tekstilimi Karaca Home, Özdilek ve birazını da Linens'ten aldım. Ürünler şuan için kaliteli duruyor. Kullanıp görmek lazım :)

X