Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende de oldu ama üstüne düşmedim bir daha. Meğersem teller çıktıktan sonra aparat takılması gerekmiş 6 ay daha. sağolsun o zamanki doktorum! böyle birşey yapmamıştı.
Kizlar ben aparat taktim doktorun dediği süreden de fazla sonra bırakınca bozuldu aparatla da alakası yok bence peki eski haline mi dondu dişleriniz yoksa hafif mi kaydı eskisi gibi olacak diye çok korkuyorum
ben de çıkartalı 12 sene olmuş. bir sene sabitlemek için düz tel takmama ve bitiminde alt dişlerin arka dip kısmına takılan kalıcı tele rağmen üst dişlerde hafif kayma oldu. hesap hatalarından oluyormuş sonrasındaki hareketlilik vs.
ben iyi ki yaptırmışım desem de keşke başka bi hekime yaptırsaymışım diyorum. dişlerimin hepsinin arasını törpüleyip ara yüz çürükleri oluşmasına yol açtı. hepsinde dolgu var şuanda sağlam dişleri çekmemek için inat etmelerini anlıyorum ama şimdi hepsi birden hasar gördü. başka diş hekimi arkadaşlar doğru bulmadı mesela. bu şekilde hem işlem zorlaştı seneler sürdü, hem dişlerim çok yıprandı hem de estetik açıdan yeteri kadar memnun kalmadım.