Telefon arızasıı

BayanCokBilmisss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
8
1
30
Arkadaşlar aranızda iphone 5s kullananlar memnun mu ya. Ben alalı 5 ay oluyo ve birçok sorunla karşılaştım servise verdim sıfırı gönderildi fakat bundada benzer sorunlar var aldığım günden beri memnun değilim açıkcası. Şimdide whatsapta ses kaydı dinlerken kulağıma yaklaştırdığımda ekran kapanıyo ekrana bakınca ekran aydınlanıyo. Bu tip sorunlarla karşılaşanınız var mı acaba? Telefona para iadesi yada başka bi ürün verirler mi acaba hiç karşılaşan oldumu? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum :)

Sorun hakkında bilgim yok ama daha önce sıfırı ,ke yenilendi yazmışsın o zman istersen para iadesi alabilirden . Aklında bulunsun bi dahaki sefere değişim hakkın doğarsa değişim değil para iadesi istiyorum dersin

Bahsettiğiniz şey sorun değil özellik ama başka problemleride varsa verin tekrar 2.ye tekrarlandigi için iade alabilirsiniz sanırım

Sorun hakkında bilgim yok ama daha önce sıfırı ,ke yenilendi yazmışsın o zman istersen para iadesi alabilirden . Aklında bulunsun bi dahaki sefere değişim hakkın doğarsa değişim değil para iadesi istiyorum dersin
Aplle para iadesi yapmıyomuş ben evkurdan peşin olarak almıştım acaba oraya gidince yaparlarmı bilemedim

Eğer başka sorunu yoksa telefonun bu durum normal bir şey. Konuşurken ya da ses kaydı dinlerken kulağına yaklaştırınca ekran kararır, aynı zamanda ses de kısılır. Ekran kararması, yüzün veya kulağın ekrana, tuşlara temas etmesin diyedir, aynı zamanda enerji tasarrufu da sağlar. Sesin kısılması ise ses kaydını dışarıda, herhangi bir yerde dinleyebilmen içindir. Bu özellikleri istemiyorsan ayarlardan değiştirilebiliyor diye biliyorum

Eğer başka sorunu yoksa telefonun bu durum normal bir şey
Konuşurken ya da ses kaydı dinlerken kulağına yaklaştırınca ekran kararır, aynı zamanda ses de kısılır. Ekran kararması, yüzün veya kulağın ekrana, tuşlara temas etmesin diyedir, aynı zamanda enerji tasarrufu da sağlar. Sesin kısılması ise ses kaydını dışarıda, herhangi bir yerde dinleyebilmen içindir. Bu özellikleri istemiyorsan ayarlardan değiştirilebiliyor diye biliyorum
Hımm bunu bilmiyodum gerçekten. Çok teşekkürler

Arkadaşlar aranızda iphone 5s kullananlar memnun mu ya. Ben alalı 5 ay oluyo ve birçok sorunla karşılaştım servise verdim sıfırı gönderildi fakat bundada benzer sorunlar var aldığım günden beri memnun değilim açıkcası. Şimdide whatsapta ses kaydı dinlerken kulağıma yaklaştırdığımda ekran kapanıyo ekrana bakınca ekran aydınlanıyo. Bu tip sorunlarla karşılaşanınız var mı acaba? Telefona para iadesi yada başka bi ürün verirler mi acaba hiç karşılaşan oldumu? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum :)
Ekranı kulagına yaklastırdın mı işiğin sönmesi normal enerjı tasarufu yapıyor kulagında göremiyceğine göre işiğada gerek yok diye düşünmüşler.telefonunda arıza fln yok canım

Sorunu var telefonun servise versem tekrar sıfır cihaz verecekler para iadesi yapmıyolar yani değişim yapıyolar sadece
Aynı sorunsa git kaymakamliğa heyete başvur eğer değişim istemiyorum para iadesi istiyorum dersen ve kabul etmezlerse.i phone genelde değişim yapıyor zaten.ben tamir edilen duymadım.çok şükğt bîzdekilerde sorun yok.

Aynı sorunsa git kaymakamliğa heyete başvur eğer değişim istemiyorum para iadesi istiyorum dersen ve kabul etmezlerse.i phone genelde değişim yapıyor zaten.ben tamir edilen duymadım.çok şükğt bîzdekilerde sorun yok.
Apple'ı aradığımda hiçbi şekilde iade yapılmıyo sadece ilk 14 gün içinde para iadesi yapıyoruz dedi başka bi ürünle de değişim yapılmıyomuş üzerine para verip iphone 6 dülünmüştüm bu şekilde söyledi müşteri hizmetleri. Yinede tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

X