Telefon konusunda danışmak istedim

Peaceaysu

♥30.07.2013 -♥ BarışAysu ♥♥♥ 23.02.2016♥
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2.420
515
Öncelikle hayirli bayramlar kk uyeleri..
Haftaya yeni telefon alacagim İstanbuldan,elimde 800-900lira kadar butce var ve ben bu butceyle nasil bir telefon alabilirim kararsiz kaldim...

Aslinda iphone 5s istiyodum ama malesef annem 1500lirayla telefonmu alinirmis diyerek karsi cikiyor dolasiyla elimdeki butceyle alicam.. Htc nin desure 620g modeli hosuma gitti ama emin olamadim..
Kamerasinin iyi olmasini istiyorum onceligim bu,bir de İstanbulda yasayan bayanlar telefonlari biraz oldugundan daha indirimli satan marketleride soylerseniz cok cok memnun olurum..
Bu arada 2sefer samsung aldim ve cok sıkıldım baska bir marka denemek istiyorum.. Uzun yazmissam kusuruma bakmayin ,simdiden tesekkurler..

Ben olsam biraz daha fazla verir iPhone alırım, gittim Samsung note4 aldım.
Aldığım günün ertesi günü sorun çıkarmaya başladı.. değişim talep ettim ilk hafta güncelleme yapıp yollamışlar.
Arızalı ürünleri ama sahip çıkmıyorlar! Çok pişmanım iPhone almadığıma malına en azından sahip çıkıyor.

Asus zenfone serisine bakabilirsiniz bir arkadaşım kullanıyor zenfone 6 yı gayet memnun..
Ya da LG G3 olabilir benim telefınum bu kullanıyorum ve memnunum.

Aldığım günün ertesi günü sorun çıkarmaya başladı.. değişim talep ettim ilk hafta güncelleme yapıp yollamışlar.
Arızalı ürünleri ama sahip çıkmıyorlar! Çok pişmanım iPhone almadığıma malına en azından sahip çıkıyor.
nasıl sorun çıktı peki telefonda?

nasıl sorun çıktı peki telefonda?
Şebeke sorunu var beni arayanlar ulaşamıyordu.. hattımda sorun var sandım gittim küçük yeni hat aldım.
Yine düzelmedi bir de ön kamera yamuk yumuk çekiyor yüzü uzun veya yaygın gösteriyor!!
Hemen götürdüm servise kesinlikle değişım talep ettim! Güncelleme yapmışlar yine aynı sorunlar devam ediyor.. arayanlar bu sefer ulaşıyor ama en fazla genelde hep 1 çekiyor.
Aramadığım şıkayet etmediğim yer kalmadı.. bana diyolarki yine servise verin ..
Samsung un servisi kadar berbat bir şey görmedim.. müşteri memnuniyeti berbat!
Yıllardır Samsung kullanır ve severdim artık tövbeler olsun..
Baya da döķtürdüm ama çok sinirliyim telefon konusu açılınca deliriyorum yazık günah bir ton para veriyoruz..

Migros'lar da telefonlar biraz daha uygun. Ama ithalatçı firma garantili. Bi sorun olursa telefonda uğraşabilirsin orjinal garantisi gibi olmaz. Benim Sony Xperia Z'm var. Garantisi yeni bitti hiç sorun vermedi şimdiye kadar. Sony kaliteli bir marka. Z serisini seviyorum ama 1100 den başlıyor. Z android m almayacak o yüzden tavsiye etmem. Samsung sevmiyorum bana itici geliyo nedense :KK70: Zenfone 6 çok satmıştı Migrosta tavsiye edebilirim. Ama bence kaliteli ve hızlı bir telefon almak istiyorsan 1400-1500 TL'yi gözden çıkarmak lazım. 800 TL lik telefon iş görmez mi görür ama zamanla donma ve performans sorunu yaşarsın. Kanser eder o_O

Kesinlikle haklisiniz samsunc cok sorunlu ve herkeste gormekten biktim.. İphone almayi cok istiyorum 850 biriktirdim kendi paramla alicam anneme soyledim anne 1500liralik iphone 5s almak istiyorum diye,ama malesef karsi cikiyor..

Kesinlikle haklisiniz samsunc cok sorunlu ve herkeste gormekten biktim.. İphone almayi cok istiyorum 850 biriktirdim kendi paramla alicam anneme soyledim anne 1500liralik iphone 5s almak istiyorum diye,ama malesef karsi cikiyor..

HTC ye hic yanaşma bence,ben bir sure kullandim arizalandi kisa surede,ayrica bir arkadasta daha ekran sorunu vardi oyuzden tavsiye etmem.:KK6:

Kendi paranla alacaksan iphone al, parayi annen verecekse bi sey diyemem karismakta haklidir
850lirayi kendim biriktirdim,tabi.iphone 5si ozellikle almak istiyorum ama annem karsi cikiyor,1500lira telefonami verilirmis diyor.. Biraz bekleyip biriktirip almaya calisirdim ama o kadar beklemek istemiyorum ..

Migros'lar da telefonlar biraz daha uygun. Ama ithalatçı firma garantili. Bi sorun olursa telefonda uğraşabilirsin orjinal garantisi gibi olmaz. Benim Sony Xperia Z'm var. Garantisi yeni bitti hiç sorun vermedi şimdiye kadar. Sony kaliteli bir marka. Z serisini seviyorum ama 1100 den başlıyor. Z android m almayacak o yüzden tavsiye etmem. Samsung sevmiyorum bana itici geliyo nedense :KK70: Zenfone 6 çok satmıştı Migrosta tavsiye edebilirim. Ama bence kaliteli ve hızlı bir telefon almak istiyorsan 1400-1500 TL'yi gözden çıkarmak lazım. 800 TL lik telefon iş görmez mi görür ama zamanla donma ve performans sorunu yaşarsın. Kanser eder o_O
cok haklisiniz ama iste bunu bide anneme dinletebilsem bi anlasa.. sony xperia cok şık bir model ama nedense gozumhep ipheoe 5s e gidiyor.. migrostan telefon almaya pek cesaret edemem gibi bu arada tavsiyelerimizicin tesekkurler

Ben de bir telefona 1500 tl verilmeyeceği düşüncesindeyim, zaten 2 yılda bir bozulur oldular max 800-900 verecekseniz LG G3 Beat var, az önce netten araştırdım 770 liraya buldum illa iphone olsun diye neden ısrar ediyorsunuz

Ben de bir telefona 1500 tl verilmeyeceği düşüncesindeyim, zaten 2 yılda bir bozulur oldular max 800-900 verecekseniz LG G3 Beat var, az önce netten araştırdım 770 liraya buldum illa iphone olsun diye neden ısrar ediyorsunuz
lg ,htc modellerinide dusunuyorum ama iphone ile ilgili cok olumlu yorumlar aldim ve.modelide cok hosuma gidiyor.. lg g3 modeline bakacagim ama kamerasi nasil ?

X