Telefon sorunsalım

mrspapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
152
96
25
Çok garip bir derdim var. Belki benle aynı durumda olanlar vardır ama ben kendimi bu konuda çok saçma ve takıntılı hissediyorum. Telefonla konuşamıyorum :KK43:

Biraz Arkadaşlarım aradığı zaman biraz konuşabiliyorum ama onda da saçmalayacağım diye korkuyorum ve konuşma uzadıkça saçmaladığım fark ediyorum. Zaten arladaşlarımı vs ben hiç aramıyorum çünkü arayamıyorum konuşamıyorum telefonda. Birini arayacağım zaman bir sıkıntı basıyor beni ne kadar yakınım olsa da telefonla konuşmaktan nefret ediyorum sevdiğim arkadaşım ailem bile olsa telefonla konuşmak beni o kadar geriyor ki anlatamam birini arayacağım zaman bi sıkıntı basıyor beni bu yüzden arkadaşlarım hiç aramıyorsun diye alınıyorlar bazen ama yapamıyorum işte bu da benim huyum kurusun :-(

yüz yüze konuşalım deseler konuşurum mesajlaşırım ama telefon olmuyor yok. Bu huyumdan kurtulmalımıyım ya da nasıl kurtulabilirim yoksa normal bişey mi bu telefon takıntısı anlamadım gitti.biraz uzun oldu özür dilerim ama bu sıkıntı bayadır var ve beni bunaltıyor artık yardım edin ne yapmalıyım

İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi. Daha önce bir telefon sapığınız falan oldu mu? Ya da saçmalıyorum demişsiniz, acaba daha önceden bir arkadaşınız siz telefonda konuşurken kendinizi bu konuda kötü hissettirecek bir şey mi dedi?

Yok telefon sapığı tarzında bişey yaşamadım birde yüzyüze konuşurken konuşurum telefonda neden böyle oluyor onu anlamıyorum hani hiç konuşamasam konuşmada bir sorunum var derim ama

Yok telefon sapığı tarzında bişey yaşamadım birde yüzyüze konuşurken konuşurum telefonda neden böyle oluyor onu anlamıyorum hani hiç konuşamasam konuşmada bir sorunum var derim ama
Mesaj da yazarım demişsiniz. Sorun yüz yüze olmamakta değil anladığım kadarıyla. Diğer soruma cevap alamadım. :))

Bir arkadaşım eskiden beni arardı sürekli o zamanlar da fazla sevmezdim telefonu ama nefret boyutunda değildi acaba o mu tetikledi o arkadaşım çok severdi saatlerce kapatmaya telefonun falan derdi

Bir arkadaşım eskiden beni arardı sürekli o zamanlar da fazla sevmezdim telefonu ama nefret boyutunda değildi acaba o mu tetikledi o arkadaşım çok severdi saatlerce kapatmaya telefonun falan derdi
Onun saçmaladığını düşünüyor muydunuz telefonda? Eğer öyleyse bu yüzden olabilir diye düşünüyorum. Başkasıyla konuşurken onun durumuna düşmekten korkuyor olabilirsiniz gibi geldi bana.

rahat konuşmaya çalışın.. ay ne diyecem yanlış birşey mi söylerim gibi düşünceleri kafanızdan atın sanki karşınızdaymış gibi konuşun.. saçmalarsanız da boşverin insanlık hali değil mi bizde yapıyoruz :)

PembeBulutlar_, post: 40458321, member: 667958"]Onun saçmaladığını düşünüyor muydunuz telefonda öyleyse bu yüzden olabilir diye düşünüyorum. Başkasıyla konuşurken onun durumuna düşmekten korkuyor olabilirsiniz gibi geldi bana.[/QUOTE]

Şimdi bir düşündümde olabilir çünkü konışma uzadıkça mecburen saçmalıyorsun bir süreden sonra bilinç altıma yerleşmiş olabilir

rahat konuşmaya çalışın.. ay ne diyecem yanlış birşey mi söylerim gibi düşünceleri kafanızdan atın sanki karşınızdaymış gibi konuşun.. saçmalarsanız da boşverin insanlık hali değil mi bizde yapıyoruz :)

Evet haklısınız biri aradığında böyle yapıcam en azından denemem lazım ama ben arayamıyorum bir de aramam gerektiği zaman ay şimdi ne dicem nasıl konuşurum diye telaşa kapılıyorum yine erteliyorum aramayı

Evet haklısınız biri aradığında böyle yapıcam en azından denemem lazım ama ben arayamıyorum bir de aramam gerektiği zaman ay şimdi ne dicem nasıl konuşurum diye telaşa kapılıyorum yine erteliyorum aramayı
o zaman en önce çok çok yakınlarınızla konuşmayı deneyin bi kaç konuşmadan sonra gerisi gelir zaten

Annemle falan telde konuşuyorum artık ama telefonu ömrüm boyunca hiç sevemicem sanırım kimse aramasın istiyorum beni bu nasıl bir delilik anlamadım bir arkadaşlığı yürüyebilmek için illaki telefonda saatlerce konuşmak gerekir mi bunu soruyorum arkadaşlar :-(

Sevgilim yok ama olunca telefonda nasıl konuşurum diye sevgili bile yapmak istemiyorum artık bana şuraya gel konuşalım mesajlaşalım desin ama aramasın :-( illaki insanlarla iyi ilişkiler yürüyebilmek için telefonla çok konuşmam mı lazım anlamadımki bir kabullenemedim şu şeyi

Annemle falan telde konuşuyorum artık ama telefonu ömrüm boyunca hiç sevemicem sanırım kimse aramasın istiyorum beni bu nasıl bir delilik anlamadım bir arkadaşlığı yürüyebilmek için illaki telefonda saatlerce konuşmak gerekir mi bunu soruyorum arkadaşlar :-(

Sevgilim yok ama olunca telefonda nasıl konuşurum diye sevgili bile yapmak istemiyorum artık bana şuraya gel konuşalım mesajlaşalım desin ama aramasın :-( illaki insanlarla iyi ilişkiler yürüyebilmek için telefonla çok konuşmam mı lazım anlamadımki bir kabullenemedim şu şeyi

Bence durumun anormal değil kaç yaşındasın?
Ben de telefonla konuşmayı sevmiyorum. Rahatsız oluyorum bildiğin konuşurken. Yüz yüze sıkıntı yok ama telefon beni de geriyor. İnsanın yüz ifadesini, tepkisini görmeden konuşabilmek zor olan sanırım.

Bende bu kadar şiddetli olmasa da var. Eskiden daha çoktu, telefonla konuşurken 23 Nisan'da şiir okumaya çıkmış çocuklar gibi heyecanlanırdım. Şu anda heyecan olmuyor ama konuşacak bir şey bulamıyorum, "eee daha daha naber?" moduna giriyorum. Aynı kişi ile saatlerce akıcı bir şekilde yüz yüze konuşabilirken telefonda 5 dakikayı zor buluyorum, sıkılıyorum. Telefonla konuşmak hala garip geliyor kısacası.

Ben de sevmiyorum telefonla konuşmayı. Arayanlara ancak aksam dönüyorum önemliyse arıyorum degilse geri dönmüyorum napim. Sevmiyorum cidden yüzyüze saatlerce konuşalım ama telefon dediler mi tüylerim diken diken. Mesajlaşmada da rahatımdır mesela.

Yalnız olmadığımı öğrenmek bana iyi hissettirdi zira kendimi çok garip telefon özürlü gibi hissediyorum acil durumlarda tamamdır işte yarıyor ancak sohbet etme faslı beni benden alıyor yerlere vuruyor anlıcanız

Sevgilimle telefonda konuşması var diye sevgili yapmaktan korkar oldum neyse saçma biraz nedenle oysaki ama engelleyemiyorum bu duyguyu

Ben de uzun telefon konuşmalarından nefret ediyorum. Ben saçmalamıyorum konuşurken ama susuyorum. Sessizlik olunca da karşı taraf düşüncesiz değilse kapatıyoruz zaten. Normalde de konuşmayı pek sevmem. Dinleme taraftarıyım :KK14:

X