- 18 Mart 2015
- 152
- 96
- 25
- Konu Sahibi mrspapatya
Daha önce de telefonla konuşamıyorun konusurken ter basıyor daralıyorum diye konu açmıştım şimdi o kadar çok olmasa da yine devam ediyor. Artık daha rahatım telefon konusunda ama telefonla muhabbet de değil. Yani biri bişey soracaksa bişey isteyecekse vs yani bir amaç uğruna aradıysa ve kısa keserse rahat konuşabiliyorum ama telefonda muhabbet edemiyorum katiyen ve nefret ediyorum zaten. Arkadaşım veya başka biri hiç farketmiyor
Arkadaşlarımı da muhabbet için hiç aramıyorum böyle olunca da kendimi kötü hissediyorum vefasız gibi ama gel dese buluşalım yüzyüze konuşalım sohbet edelim gezelim valla giderim ama telefonla sohbet olmuyor işte
Ben böyle aramıyorum ya kötü biri miyim kendimi çok kötü hissediyorum illa telefonla muhabbet lazım mı ki lütfen bişeyler söyleyin çok taktım kafama kendimi kötü bir insan gibi hissediyorum nedense çok büyütmüşüm bu telefonu gözümde :-((
Arkadaşlarımı da muhabbet için hiç aramıyorum böyle olunca da kendimi kötü hissediyorum vefasız gibi ama gel dese buluşalım yüzyüze konuşalım sohbet edelim gezelim valla giderim ama telefonla sohbet olmuyor işte
Ben böyle aramıyorum ya kötü biri miyim kendimi çok kötü hissediyorum illa telefonla muhabbet lazım mı ki lütfen bişeyler söyleyin çok taktım kafama kendimi kötü bir insan gibi hissediyorum nedense çok büyütmüşüm bu telefonu gözümde :-((