telefon tavsiye eder misiniz? ben hiç anlamıyorumm :(

havvamm

Agresif serseri bir beybiyim🐣😂
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
877
1.835
selam kızlar, şu an blackberry kullanıyorum ama ihtiyaçlarımı karşılamıyor artık dokunmatik almak şart oldu. hiç telefonda da anlamam babam bakarak ol bu aralar alalım dedi ama baktığımda birsürü telefon var seçemiyorum. benim için kamerasının iyi olması önemli, şarjı çok çabukta bitmesin yani 1.5 gün yada 1 gün götürsün beni. bütçemizde 1000-1500 arası. samsung note3 ü beğeniyorum aslında ama seri üretime geçmiş galiba şansıma bozuk çıkmasından korkuyorum. lg-sony arasıda gidip geliyorum sonyler iyiymiş sanırım ama onunda kamerası hakkında pek bilgim yok. bana yardımcı olursanız çokkk mutlu olurum şimdiden Allah razı olsun

Note almayı planlarken a5 aldım memnunum.. şuanda fiyat da düştü. .
1.400 tl idi 1000 tl .. tavsiye ederim. .

Casper via v8 valla canavar gibi telefon.. sanki bilgisayar.. mükemmel kamerası.. 8 çekirdek işlemci.. say say bitmez.. senin butcene göre.. tavsiyemdir.. youtube da bir aç izle derim..

yazan arkadaşlar teşekkür ederim hepsine bakıcam tek tek.. :)

bende note 3 var iki senedir kullanıyorum eşimde ve arkadaşımda Lg g2 32 gb 1200 civarı lg g3 1500 civarı çok memnunlar..sony iki arkadaşımda var xperia z
Çok pişmanlarli birinin sürekşi problem.

Sony Z3 Compact.

Z3 değil ama. :) (Z3 tam bir fiyaskoydu)

Pil ömrü en az iki gün. (İnternet bütün gün açık kalsa bile) 2600'lük pili var. Pili çok iddialı yani.
Eğer bütün gün yüksek çözünürlüklü bir oyun oynarsanız bir günde biter.
İki tane batarya tasarrufu modu var.
20 MP kamera.
Suya ve toza dayanıklı.
Şu ana kadar hiç takıldığını görmedim, ki telefonu ıcığını cıcığını her yerini kullanırım kurcalarım. Aynı anda 7 8 uygulamayı birden kullanırım.
Ayrıca, büyük ekranlı telefonlardan hoşlanmıyorsanız bu telefonu seversiniz.

Tam Sony reklamcısı olmuşum. :)

Sony Z3 Compact.

Z3 değil ama. :) (Z3 tam bir fiyaskoydu)

Pil ömrü en az iki gün. (İnternet bütün gün açık kalsa bile) 2600'lük pili var. Pili çok iddialı yani.
Eğer bütün gün yüksek çözünürlüklü bir oyun oynarsanız bir günde biter.
İki tane batarya tasarrufu modu var.
20 MP kamera.
Suya ve toza dayanıklı.
Şu ana kadar hiç takıldığını görmedim, ki telefonu ıcığını cıcığını her yerini kullanırım kurcalarım. Aynı anda 7 8 uygulamayı birden kullanırım.
Ayrıca, büyük ekranlı telefonlardan hoşlanmıyorsanız bu telefonu seversiniz.

Tam Sony reklamcısı olmuşum. :)

aynen o telefonu bende inceledim ama ısınma sorunundan falan bahsetmişler ayrıca ön kamerasıda iyi değilmiş galiba, bunlarla ilgilide beni aydınlatabilir misiniz lütfeenn :)

aynen o telefonu bende inceledim ama ısınma sorunundan falan bahsetmişler ayrıca ön kamerasıda iyi değilmiş galiba, bunlarla ilgilide beni aydınlatabilir misiniz lütfeenn :)

Ön kamerası 2.2 MP.
Arka kamerayı çok iyi yapmışlar, gece çekimleri falan için. Önden kısmış olabilirler ama bana yetiyor. Ki görüntülü konuşma falan yapıyorum ben.

Fazla ısınma sorunu olursa servise götürebilirsiniz. Zaten ciddi bir ısınma sorunu ilk 15 günde belli olur. Kenarlardaki kapaklar falan esner, tam oturmaz.

Soğutma amaçlı içine bir tel dolamışlar. Bana alırken öylesi bir şey anlatmışlardı. Çok aklımda kalmamış. :)

Ayrıca telefon ekran olarak diğer telefonlara göre küçük ama biraz da kalın. (çok değil :) )
Telefon inceldikçe ısınma sorunu artar, kalınlaştıkça azalır.

Şöyle söylebilirim kısaca: Evet ısınıyor. Ama çabuk soğuyor.

Samsung Galaxy e5 kullaniyorum 900e almistim cok memnunum. Ama e7 nin kamera cozunurlugu e5 e gore daha yuksek. Onu da tavsiye edebilirim. Fiyatini tam hatirlayamadim suan arkadasimda vardi gayet guzel

sağolun kızlar hepsini teker teker araştırıcamm :)

X