- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
merhaba kızlar.Kendimi kötü hissediyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum şu an.babam bana 4 sene önce telefon almıştı ben lise sondayken ondan önce hiç telefonum olmadı hala da yok.babam çok katı ve telefonumun olmasını doğru bulmadığı için bana hat telefon kullandırtmıyor.kısıtlama bundan ibaret de değil hayatımın bi çok kısmı böyle.telefon demiştim telefonu aldı ama hat almadı tam 4.5 sene oldu telefon vitrinde köşede duruyor.hiç konusunu bile açamıyorum.benim lisede tanıştığım bi sevgilim var 5 senedir gizli hat falan mecburen ilişkimi sürdürmeye çalştm sonnda babamın karşısına çıkıp herşeyi anlattım.ama o telefonu da gizli bi yandan kullandım hat alıp .sonra hattı yakalattım benşm telefon işi hepten iptal oldu.şu an telefonu babam sağlam biliyor ama telefonun dokunmatiğinin alt kısmı çalışmıyor ne yaptıysam düzeltemedim.babam bana soracak nasıl bozuldu bu diye ve benm telefonu kullandığımı bildiği için ben bozmasam bile o iş bana kalacak ben babama ne diyeyim?.ben aslında telefonu kullanmak istemiyorum işe girdiğimde kendm almak istiyorum çünkü 21 yaşımdayım yanımda el kadar çocuklar dokunmatik telefonlarla oynarken benm gururum kırılıyor.herkes seni çok kısıtlıyorlar yine sabırlı davranıyosun afern diyo bana.şimdi ası lsorum şşu kızlar bu telefonu sorunca babam nasıl bozuldu diye ben ne diyeyim ?