Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde arayan olmazsa telefonu hiç eline almaz,bilgisayarı da. İş yerinde kullanır sadece.Arkadaslar Merhaba. ..sizinde Eşiniz (sevgiliniz) internet telefon tv bağımlısı mi...Bu durumu aşmak için bir yonteminiz var mı. ..bıktım artık kızımızla bile ilgilenmiyor o kadar
Arkadaslar Merhaba. ..sizinde Eşiniz (sevgiliniz) internet telefon tv bağımlısı mi...Bu durumu aşmak için bir yonteminiz var mı. ..bıktım artık kızımızla bile ilgilenmiyor o kadar
eve telefonu bırakacak bir yer belirleyin herkes oraya koysun ve çalmadığı sürece bakılmayacak diyerek kural koyun..Arkadaslar Merhaba. ..sizinde Eşiniz (sevgiliniz) internet telefon tv bağımlısı mi...Bu durumu aşmak için bir yonteminiz var mı. ..bıktım artık kızımızla bile ilgilenmiyor o kadar
Arkadaslar Merhaba. ..sizinde Eşiniz (sevgiliniz) internet telefon tv bağımlısı mi...Bu durumu aşmak için bir yonteminiz var mı. ..bıktım artık kızımızla bile ilgilenmiyor o kadar
seninki fenaymış bacım :)Ben karşılaştığım manzarayı söyleyeyim: adam eve 8 gibi gelir, yemek yenir,çay içilir. Artık biraz sohbet edip ilgilenme vakti geldi derken hödükcan eline cep telefonunu alır, diğer eline kumandayı alır, kucağındaki boşluğu da laptop ile doldurur.
Okuyup şükredenler olsun diye yazıyorum