Telefonum klozete düştü düzelir mi ? :(

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Kızlar iphoneumu klozete düşürdüm evet iğrenç fakat eldiven takıp aldım mecbur :KK61: Cıkardığımda ekran kapalıydı açmaya çalıştım açamadım.Hemen kuruladım sonra pirincin içine koydum duruyor sabahtan beri düzelir mi sizce daha önce böyle bir şey başına gelen var mı cidden çok moralim bozuldu :mad::mad:

Klozete düşürdüğünü söyleme. Kurutma makinesiyle soğuk ayarda güzelce kurut sonra da servise gönder :KK53:

Su değil ama idrardaki tuvaletteki asit telefonu öldürüyormuş. Bir yakınım bu cevabı Aldı servisten. Hatta utanmış tuvalet diyememiş ama onlar anlamış. Yine de şans vermek denemek Lazım. Geçmiş olsun

Klozete düşürdüğünü söyleme. Kurutma makinesiyle soğuk ayarda güzelce kurut sonra da servise gönder :KK53:
Bak ben saf gibi gidip suya düştü dedim. Klozete düşürdüm demedim tabi :KK45: Garanti dışı kaldı dediler olsun dedim olacağını sanmayız ama bi bakalım dediler sonrada arayıp olmuyo içi gitmiş telin dediler

Büyük ihtimalle açılır tlfn bi süre düzelniş gibi görünsede sonra yeniden vozulur. İçine su girmiştir muhtemelen ve oksitlenme olursa yapcak bişey yok. Servise gönderin belki az hasarla kurtulursunuz

Kızlar iphoneumu klozete düşürdüm evet iğrenç fakat eldiven takıp aldım mecbur :KK61: Cıkardığımda ekran kapalıydı açmaya çalıştım açamadım.Hemen kuruladım sonra pirincin içine koydum duruyor sabahtan beri düzelir mi sizce daha önce böyle bir şey başına gelen var mı cidden çok moralim bozuldu :mad::mad:

benimki bildiğin göle düşmüştü hemen çıkarıp kurulayıp güneşe koymuştum hiç birsey olmamıştı :)

Bak ben saf gibi gidip suya düştü dedim. Klozete düşürdüm demedim tabi :KK45: Garanti dışı kaldı dediler olsun dedim olacağını sanmayız ama bi bakalım dediler sonrada arayıp olmuyo içi gitmiş telin dediler

Yazık olmuş Hoppa

Benimde kuzenimin eşi yanlışlıkla nevresimlerin içinde telefonu makineye atmış sonra çıkartıp pirince koymuş ardından kurutmuş servise göndermişler ne olduğunu anlamadık falan servis bir hafta sonra yenisini göndermiş yazılım kaynaklı hata diye :KK70: :KK70:

Aklınızda olsun bayanlar suya düşünce suya düştü demeyin!:rolleyes:

Samsung kullanan bir arkadaşım pirinçte beklettiği zaman düzelmişti. Ama iphone olur mu, daha mı dayanıksızdır hiç bilmiyorum

Yazık olmuş Hoppa

Benimde kuzenimin eşi yanlışlıkla nevresimlerin içinde telefonu makineye atmış sonra çıkartıp pirince koymuş ardından kurutmuş servise göndermişler ne olduğunu anlamadık falan servis bir hafta sonra yenisini göndermiş yazılım kaynaklı hata diye :KK70: :KK70:

Aklınızda olsun bayanlar suya düşünce suya düştü demeyin!:rolleyes:

Zaten daha önce bozulmuştu telefon servise göndermiştim. Artık garanti kapsamında değil yani mecbur çıkacak cebimden para :) En azından az hasarla kurtulsuno_O

X