- 1 Ocak 2018
- 432
- 648
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.121
Medyumderin nasıldı sende? ben kişilik analizi istemiyorum genelde,sonuç ve vade odaklı istiyorum, özel değilse paylaşabilir misin, birazcık.Arkadaslar bu husonun falini bana da atar misiniz ben de baktirmisim begenmemeistim hatta. Bir de medyumderin var, ona baktiran var mi, ben baktirdim begendim kadini. Ucuz da digerlerine gore bir deneyin derim. Denerseniz fikrinizi bana da soyleyin ama
Medyumderin nasıldı sende? ben kişilik analizi istemiyorum genelde,sonuç ve vade odaklı istiyorum, özel değilse paylaşabilir misin, birazcık.
Teşekkür ederim canım atarsam yazacağım mutlaka..Yok kisilik analizi yapmadi. Yazim sekli korkunc buna hazirlikli ol ama ciddi ciddi gelecegi soyledi. Hatta bir durumu bildi ki ben normalde epey soruyu detaylandirirak sorarim, bu sefer sormadim. Yuvarlak sekilde "su ve suna odaklanamizini istiyorum" dedim sadece. Ve nokta atislari vardir kadinin durumla ilgili ve gelecekle ilgili soyledikleri de gercekci haberiniz olsun. Deneyin bence fiyati ucabilir, kahve attim ben siz de denerseniz bana haber verin oldu mu.
uzun ve detayli miydi pekiYok kisilik analizi yapmadi. Yazim sekli korkunc buna hazirlikli ol ama ciddi ciddi gelecegi soyledi. Hatta bir durumu bildi ki ben normalde epey soruyu detaylandirirak sorarim, bu sefer sormadim. Yuvarlak sekilde "su ve suna odaklanamizini istiyorum" dedim sadece. Ve nokta atislari vardir kadinin durumla ilgili ve gelecekle ilgili soyledikleri de gercekci haberiniz olsun. Deneyin bence fiyati ucabilir, kahve attim ben siz de denerseniz bana haber verin oldu mu.
uzun ve detayli miydi peki
baktirdim simdi olumlu konusmus ama herhangi nokta atışı yoktu sade duz bir faldi yani :)Cok uzun degildi, ama bos bos konusmamis , canim cicim yok. Benim bekledigim yonde de yorum yapmadi, epey olumsuzdu ama olabilecek seylerdi.
baktirdim simdi olumlu konusmus ama herhangi nokta atışı yoktu sade duz bir faldi yani :)
Bende "onlar" denen falcıyı merak ediyorum, duvarında yazıyordu ama silmiş sanırım, elimdeki fallar bitince diğer fallarıda açıcam diyordu. Şimdilik en son sadece su falı vardı.Cidden mi:)) aha ben de tutturdu ama:S uzuldum simdi, gitti paran bosuna( Gelecek peki memnun kaldin mi, bir ver begenmediysen sonucta nokta atisi yoksa. Peki "onlar" denen falciya hic baktirdin mi?
olsunn denemis olduk :)Cidden mi:)) aha ben de tutturdu ama:S uzuldum simdi, gitti paran bosuna( Gelecek peki memnun kaldin mi, bir ver begenmediysen sonucta nokta atisi yoksa. Peki "onlar" denen falciya hic baktirdin mi?
Hala gecici olarak pasif gozukuyorlar, ne zamana kadarsurecek belli mi baya gecti uzerinden cunku, cok faydali yorumari vardi surekli yazanlar pasif hale geldi ustelik.forumun eski tadı hiç kalmadı evrem damla ismi yine gecmeye baslamıs zaten buradaki coğu arkadasımın üyeliği bu falcıyla cıkan olay yuzunden pasif hale geldi.. falcı derin telwedeki mi facebooktaki mi onunda zaten güvenilir olmadığını arkadaslar cıkarmıstı ortaya
Kızları cok özledim
Bana iletişim tarihini bilmişti eski sevgilimle. Yakın geleceği biliyor bence ama Türkçesi biraz bozuk anlamak zor oluyor o yüzden.İyi akşamlar kızlar tellwedeki Banu Yılmaza fal baktırman varmı aranızda falları nasıl çıkıyormu çıkmıyor mu,rica etsem yardımcı olurmusunuz
Bana iletişim tarihini bilmişti eski sevgilimle. Yakın geleceği biliyor bence ama Türkçesi biraz bozuk anlamak zor oluyor o yüzden.
Çok teşekkür ederim canım banada 3-4 aylık vadesi bilmesi yeterli yakın gelecek olaraktanBana iletişim tarihini bilmişti eski sevgilimle. Yakın geleceği biliyor bence ama Türkçesi biraz bozuk anlamak zor oluyor o yüzden.
En iyi tutturan tarih konusunda Banu olmuştu canım. Bir daha fal baktırmadım ama ona. Türkçesi aşırı bozuktu içimden gelmedi.Başka bilen kişiler olmuş muydu?
En iyi tutturan tarih konusunda Banu olmuştu canım. Bir daha fal baktırmadım ama ona. Türkçesi aşırı bozuktu içimden gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?