- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.841
Bir yıldız ve iade isteyince veriyorlar genelde. Falcının insiyatifinde biraz. Yeteratarlı iade etmişti bana Akrepgöz iade etmedi amaIste ben de emin olamadim gercek mi diye. Iade hakki var mi tellwede? Yorumcu sadece iade edebiliyor diye biliyorum.
Ay ben de ellynore'a cok baktirmak istemistim ama bana enerjimiz uyusmadi galiba senle dediellynore a baktım gercekten cok iyiymiş buradan tavsiye eden lizzya ve borellus80 e tesekkür ediyorum bergüzarın eski falında söylediklerinin aynısı geldi bir nevi teyit etmiş oldum
at dene bence sansını ben cok sasırdım bu kadar beklemiyordum yalnız telwede faldan sonra nasıl soru soruluyor soru sorma ekranı cıkmıyor bende fal asagısında fala yorum yap yazıyor sadece soru sormak istiyorum kadınaAy ben de ellynore'a cok baktirmak istemistim ama bana enerjimiz uyusmadi galiba senle deditekrar atsam mi acaba
Atiyim bari sen ne attin tarot mu?at dene bence sansını ben cok sasırdım bu kadar beklemiyordum yalnız telwede faldan sonra nasıl soru soruluyor soru sorma ekranı cıkmıyor bende fal asagısında fala yorum yap yazıyor sadece soru sormak istiyorum kadına
katina attım canımAtiyim bari sen ne attin tarot mu?
Ben de katina attim bu sefer ya yorumlar umarim merak ettimkatina attım canım
Falciya altta kutucuk cikiyor ordan soruluyor ama hakkin mi bitti? Tellwe yonetimi cok kil zaten hic bir sekilde iletmiyorlar bir sey karismayiz biz ddiye tutturmuslar bir seyya telwede falcıya nasıl soru soruluyor bilen biri söyleyebilirmi
Tarayıcıdan fala gir orada kutucuk olması lazım. Oradan sadece ben diyen yeri işaretle birde o zaman falcı ve sen görüyorsun. Mobil uygulamada görüş bildir kısmındanda yazabilirsin ama herkes görüyor o zaman yazdığınıya telwede falcıya nasıl soru soruluyor bilen biri söyleyebilirmi
Üç tane soru sorma hakkın vardı yeni güncellemeyle teke düşürdülerFalciya altta kutucuk cikiyor ordan soruluyor ama hakkin mi bitti? Tellwe yonetimi cok kil zaten hic bir sekilde iletmiyorlar bir sey karismayiz biz ddiye tutturmuslar bir sey
hayır falım geldi hic kimseye soru sormadım zaten telweden bayadır fal baktırmıyorum. Falımın altında sadece fal yorumu bildir yıldız kısmı yani oylama cıkıyor baska kutucuk vs bişey yok onun dısındaFalciya altta kutucuk cikiyor ordan soruluyor ama hakkin mi bitti? Tellwe yonetimi cok kil zaten hic bir sekilde iletmiyorlar bir sey karismayiz biz ddiye tutturmuslar bir sey
görüs bildir yazıyor orası mı canımÜç tane soru sorma hakkın vardı yeni güncellemeyle teke düşürdüler
İşte o kısım mobilden girince uygulamadan yani öyle oluyor. Ben soru soracağım zaman tarayıcıdan açıyorum siteyihayır falım geldi hic kimseye soru sormadım zaten telweden bayadır fal baktırmıyorum. Falımın altında sadece fal yorumu bildir yıldız kısmı yani oylama cıkıyor baska kutucuk vs bişey yok onun dısında
Evet canım ama tarayıcıdan gir yukarıda dediğim gibi oradan yazınca herkes görüyor sorunu ya da yaz sil sonra sorunugörüs bildir yazıyor orası mı canım
AA aslinda 3 soru hakki en iyi tarafiydi tellwe'nin. Bu arada mobilden girince kart secerken normalde sectigin karti gosterirdi Katinada artik gostermiyor.Üç tane soru sorma hakkın vardı yeni güncellemeyle teke düşürdüler
falcıya görüs bildirden yazdığın kısım soru olarakmı düsüyor pekiEvet canım ama tarayıcıdan gir yukarıda dediğim gibi oradan yazınca herkes görüyor sorunu ya da yaz sil sonra sorunu
Evet canım soru olarak düşüyorfalcıya görüs bildirden yazdığın kısım soru olarakmı düsüyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?