- 19 Haziran 2018
- 219
- 200
- 18
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.921
Hıı ben de cikmisti bikac yil once. Su aralar atmiyorum amaSEruven mi iyi? Bana bir kelimesi cikmamisti 3 sene kafdar once ilk attigim fallardandir Tellwe'de.
Arkadaşlar size sorum olacak Nakta ile ilgili. Nakta sizce bizim Zihnimizi mi okuyor geysu gibi? Anlık durumlarda karşı tarafın hislerini naktanın söyledikleriyle teyit edebilenlerin yorumlarını alabilir miyim, var mı bana şöyle diyecek bi insan ; ben naktaya fal attım karşı taraf için bunları bunları düşünüyor dedi ama ben öyle düşündüğünü düşünmüyordum sonra karşı taraftan öğrendim ki öyle düşünüyormuş’’ ne kadar açıklayıcı oldum bilemiyorum umarım anlatabilmişimdir
Bencedekarşı tarafla empati ve sempati kurabiliyor. zihin okumak gibi değişik bir yapısı var.
Yok ben anlatamamışımkarşı tarafla empati ve sempati kurabiliyor. zihin okumak gibi değişik bir yapısı var.
Şaşkınlıkla okudum haydaaNakta bana en son falında cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olduğunu ve ilaç kullandığını söylemişti birlikte olduğum kişi için. Nasıl teyit edeceğim ki ben bunu diye düşünmüştüm hastalık kaparak mı? Hayatımda bir falda duyduğum en tuhaf şeydi herhalde. İnanasım gelmemişti bu sözlerine. O kişiyle ayrılmış olsamda ihtimal vermiyorum bu duruma.
ben anladım ne demek istediğini. bana söylediği şey benim aklımın ucundan geçmeyen bir şeydi ama aynı zamanda çocuğun da aklının ucundan geçmeyen bir şeydiYok ben anlatamamışım
Falı dinlerken sen benim halimi düşün birde :)) Aids mi frengi mi ? Sapasağlam görünen bir adam yani.Şaşkınlıkla okudum haydaa
naktanın ilk falı da benm için öyleydi ama ikinci falı beni çok şaşırtmıştı hisli biri olduğunu düşünüyorum ama telepatiyi benle mi yapıyor x kişiyle mi onu bilemiyorum :)ben anladım ne demek istediğini. bana söylediği şey benim aklımın ucundan geçmeyen bir şeydi ama aynı zamanda çocuğun da aklının ucundan geçmeyen bir şeydisenin tanıma uymuyorum maalesef nakta bana tutmamıştı :/
Ben dayanamaz sorardım herhaldeFalı dinlerken sen benim halimi düşün birde :)) Aids mi frengi mi ? Sapasağlam görünen bir adam yani.
Adama mı ? Kızım sen manyak mısın derdi herhalde :/ asla soramam böyle birşeyi.Ben dayanamaz sorardım herhalde
Nebliim içimde kuruntu oluşacaksa beni manyak sanması daha iyi benm içinAdama mı ? Kızım sen manyak mısın derdi herhalde :/ asla soramam böyle birşeyi.
teyit edip etmediğimi soruyosan önceki topik bildirimlerimde teyit ettiğimi söyledim.Yok ben anlatamamışım
Burayı ara ara okuyorum o yüzden tüm yazdıklarınızı göremedim teşekkürlerteyit edip etmediğimi soruyosan önceki topik bildirimlerimde teyit ettiğimi söyledim.
Eski sayfalarda var böyle bir şey...Burada bir üye falcı, sevgilin seni aldatıyor demiş....O da direk çocuga "Sen beni aldatıyormuşsun,bir falcıdan duydum" diye yapıstırmış...Erkekler suç kürk olsa üstlerinee giymezler, bir de böyle sorunca iyice tiye almıstır...Adama mı ? Kızım sen manyak mısın derdi herhalde :/ asla soramam böyle birşeyi.
Kizlar selam.20 gun once fallarimi anlatmistim az biraz.naktayi soylememisim.siz deyince dinledim.Henuz cikmamis fallar ama yorum yapmak istedim.Baktirdigim falcilar burada ovuldugu zamanlardir.
Hayatimda kimse yok ve isimle ilgili merak ettiklerim.
Bu iki bilgi benim ki.
Falsepetinde;
Melih gun; 3yil evvel baktirmisim cikmamis.
Senanur tan: bu iki bilgiden yola cikarak ikisini bagdastirip yorum yapmis kendince ve maddiyatimla isimle ilgili tahminleri dogru degildi.burada bu kadar ovuldugune ama bana boyle cikmasina sasirmistim.
Bugra:karisik bakiyor ama soyledigi seyler tahlilleri dogruydu.agustos tarihini verdi beklemede...
Bir kisi var aklimda o kisimidir dedim olabilir dedi muallak yani.
Falalem;
Fatima;tahlilleri ve yakin zamanda kayip yasadgimizi ve bir arkadasimin harf vererek yaptigini soylemis ki dogru.
Onada bu kisi aklimdaki kisimi dedim olabilir dedi muallak.oda yakin tarihi verdi.
Rezzan abla;cok fazla sorularimdan yola cikarak yorum yapmis.oncedende baktirmistim dedikleri cikmamis.analizleri sevecen ama cikmiyor.
Bir yolun var;
gizli hisler,falci aylin,bahar,sema,sevilay,serkan,eliza onceki yillarda cikmayanlar.
Ilkay gur;fali 10 gun kadar bekletiyor o telve bir ise yarar mi artik diyorsun gina geliyor ama analizleri cok dogru.
Her dedigi cikmiyor ama 1 kisi icin 50 kezde baktirsan olmayacak diyorsa olmuyor cok test ettim ve kisiyle ilgili analizleri asiri dogru oldugu icin sadece birini merak ediyorsam atiyorum ona tabi beklemeye sabredebilirseniz.
Tellwe;
Eflin;sorularimi cevaplamis cok detaya inmemis.verdigi tarihler agustos.dogruda cikabilir ama ihtimal vermiyorum.
Hevingazel;agustosu verdi herkes gibi.
Sorularimdna anladigi tarzda yorum yapmis biraz tahmini ama dedikleri cikabilir baya detay var agustosta.
Destinaefil:agustos yine...birsuru detay vermis ama beklemek lazim...
Geysu;bayaa detay vermis.
Bazi durumlarida bilmis ilerisi icin dedikleri biraz ütopik geldi ama agustos vermis.
Yiramire bir iki kez atmisim fal.basta istedikleirmi dedigi icin hosuma gitmis ama son falinda tamamen fal degilde kisisel konusma gibi terapi gibi...dedigide olmadi.biraktim.
Chitra dedigi cikmadi.
Encokempati;mantikli bulmadigim icin iade istedim.
Banuyilmaz;birsey olacakmi demistim hayir olmayacak dedi bildi ama yuzde 50 zaten baska detay yoktu.bir sorumuda soruya gore cevaplamisti.
Taraca,yesil cingene,akrepgoz,selena,seruven vs onceki senelerde baktirdigim cikmayan isimler...
Bir arkadas yazmisti bugun onceden fal abktiranlar simdi buraya yazmiyorlar o fallarda hic cikmadi diye.hakli...
3 sene once baktirdgim fallara bakiyorum hic biri cikmamis.
Yeni tarih verdigini soyledigim kisileri son 3 ayda baktirdim.
Burada bukadar unlu olmalarina sasiriyorum cunku agzim acik kalmadi kimsede.
Misal hayatinizda cok onemli birsey yasarsinizda onu hemen soylerler ya(falci boyle olmali bence)
Oyle birsey goremiyorum.
Misal ölüm,bosanma,iş bence sormasakta gorulmeli.
Bunu sadece medyum fatimada gordum.
Bana butun falcilar bir konu icin agustos ayini verdi.
Temmuz veya eylul degil.
Bir iki sey bilmis deyip sevindigim fatimaydi.
Agustoscular beklemede...
Agustosta dedikleri olsa bile olma bicimine gore tekrar bu falcilari yorumlayacagim imkan olursa...
Cokta beklemede degilim hani.cunku 3 sene once dadandigimda yine fala simdi bakiyorum hicbiri cikmamis ve umutlanarak bazi gidisatlari degistirmisiz guvenip.
He cikarsada dedikleri size soylemek icin beklerim
Uzun yazdim kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?