tellwe.com'da bakılan fallar!

yanlış anlaşılmaya mahal vemek istemem. benim beklentili durumum var. iş ve aşk konusunda. ilgili konularda vadem var beklentim biraz daha kısaltmak olduğu için fal beni enerjisel olarak üzdü. nakta üzmedi. bu konuyada böyle bi açıklama getirmek istedim sevgili capella. naktanın öngörüsü bende şaşmıyor -10/+10 şeklindeyim. artık pes etme noktamda olduğum için üzüldüm. paylaşımlarımınn yanlış anlaşılmasını istemiyorum.

Arkadaşlar size sorum olacak Nakta ile ilgili. Nakta sizce bizim Zihnimizi mi okuyor geysu gibi? Anlık durumlarda karşı tarafın hislerini naktanın söyledikleriyle teyit edebilenlerin yorumlarını alabilir miyim, var mı bana şöyle diyecek bi insan ; ben naktaya fal attım karşı taraf için bunları bunları düşünüyor dedi ama ben öyle düşündüğünü düşünmüyordum sonra karşı taraftan öğrendim ki öyle düşünüyormuş’’ ne kadar açıklayıcı oldum bilemiyorum umarım anlatabilmişimdir

karşı tarafla empati ve sempati kurabiliyor. zihin okumak gibi değişik bir yapısı var.

Nakta bana en son falında cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olduğunu ve ilaç kullandığını söylemişti birlikte olduğum kişi için. Nasıl teyit edeceğim ki ben bunu diye düşünmüştüm hastalık kaparak mı? Hayatımda bir falda duyduğum en tuhaf şeydi herhalde. İnanasım gelmemişti bu sözlerine. O kişiyle ayrılmış olsamda ihtimal vermiyorum bu duruma.

Şaşkınlıkla okudum haydaa

Yok ben anlatamamışım
ben anladım ne demek istediğini. bana söylediği şey benim aklımın ucundan geçmeyen bir şeydi ama aynı zamanda çocuğun da aklının ucundan geçmeyen bir şeydi senin tanıma uymuyorum maalesef nakta bana tutmamıştı :/

naktanın ilk falı da benm için öyleydi ama ikinci falı beni çok şaşırtmıştı hisli biri olduğunu düşünüyorum ama telepatiyi benle mi yapıyor x kişiyle mi onu bilemiyorum :)

Adama mı ? Kızım sen manyak mısın derdi herhalde :/ asla soramam böyle birşeyi.
Eski sayfalarda var böyle bir şey...Burada bir üye falcı, sevgilin seni aldatıyor demiş....O da direk çocuga "Sen beni aldatıyormuşsun,bir falcıdan duydum" diye yapıstırmış...Erkekler suç kürk olsa üstlerinee giymezler, bir de böyle sorunca iyice tiye almıstır...

sanemcee tatlım, ben Nakta'nın bana baktıgı son falda gelecek için olacak dediği bir seyi geçmişte oldugunu fark ettım ve şok oldugum sey ise Nakta'nın verdiği kadar sure aralıgını kapsamış olması...Geçmişte olan durum aynen o kadar surede yasanmıs. Nakta gecmişi gelecek gibi görmus olabılır mı acaba deyıp,üşenmeden takvımle hesapladım ve agzım acık kaldı....

Çok fazla mesaj aldım o yüzden tellwe ve binnaz topiğine yazmaya karar verdim ancak bu meditasyon telepati ritüel için başka konu var mı burasıyla bağlantılı bir konu değil çünkü yazarsam olur mu bilemedim

selam kızlar ,

sanemcee naktadan birşey daha çıktı sanırım bana kadın mesleği ile uğraşan bir erkek sanırım onu arkadaşın olarak al hayatına özel olmayacak zaten ama sana iyi gelecek dedi gerçekten öyle birisi beni isteğim dışında arkadaşım oldu :) birde çakır gözlü sarışın birisi olacak ama sen güvenemeyeceksin dediği kişide hayatıma girme çabası içerisinde bilmiyorum belki tesadüf diyeceğim ama bu kişiler benim aklımın ucundan geçmeyecek tamamiyle yeni insanlar..

Kizlar selam.20 gun once fallarimi anlatmistim az biraz.naktayi soylememisim.siz deyince dinledim.
Cunku o kadar sacma bir sey demis ki olmaz diye tekrar hic dinlemedim.
Bana karsima cikmadi cok ihtimalsiz birinin olacagini ve tavrimin soyle soyle olacagini soylemis.hoslandigim kisinin de olmayacagini soylemis.
Az once dinledim.o kisi cidden olmadi ben istemedim.ve karsima oyle ihtimal vermeyecgim biri cikti ki ayni onun anlattigi gibi.
Onunda olmayacagini soylemis ve evet durum oyle ilerliyor su an.
Cok sasirdim.
He bir kac isim vermis.onlar tutmaz sanirim kadin isimleri falan.
Ama bir iki tarih yorumunu ve bu bildigini yabana atamayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…