tellwe.com'da bakılan fallar!

kuzum çok teşekkür ederim iğne vuruldum his kaybı iki gün içerisinde geçer dedi doktor.

sanırım öyle enerji alamamış olabilir benden

cok gecmis olsun sevgili topuklu ya alerji rezalet birsey bilirim.
evet benim de zaten 2 adet a4 kağıdına rahatça sığdırabileceğim alerji listem mevcut gülüyorum artık sinirim bozuldu. yani koskocaman şubenin içinde gelmiş benim çantama girmiş yetmemiş bide beni ısırdı ya.

Tamam o zaman 20 tane falan mesaj alınca buradan üstün körü anlatabildiğim kadar anlatıcam. Öncelikle şunu söylemek istiyorum internette çok fazla kaynak var bilmeden bulup hepsini yapmayın kesinlikle sakıncalı olabilir.
Şimdi öncelikle her ritüel ve meditasyon öncesi kesinlikle kendimizi günün en iyi hissettiğimiz anını yakalamamız ve beynimizin kesinlikle boş olması gerekiyor. (Benim önerim gece 11-1 arası yapmak)
Bulduğum denediğim faydalı bulduğum şeyleri sizinle paylaşıcam.
1) Bunu internette bulup bu konularla ilgilenen aile dostumuza sordum ve doğru etkili olduğunu öğrendim ve bunu doğruladım. Her gün aynı saatte bir mum yakıyor aynı yere koyuyor ve dileğimizi diliyoruz. Bunu 7 gün yapıyoruz. Ben genelde mum ile ritüel yaptığımda muma istediğim şeyi kazıyorum.
2) Bol bol imajinasyon yapıyoruz. Olmasını istediğimiz şeyi gerekirse en uygun olarak gece uyumadan önce olmuş gibi gözümüzde imgeliyoruz. Örneğin eski sevgilisiyle barışmak isteyen birinin devamlı sanki barışmış ve o kişiyle mutluymuş gibi bunu hayal etmesi ve bu hayalin gerçekçi olması.
3) Gerekirse doğal taşlar alıyoruz benim taşım ametist. Bu taşı her dolunayda camda bırakıp sabah alıp enerjiyi taşa depoluyoruz. Bu uğuruna inandığınız ve devamlı taktığınız bir takıda olabilir.
4) Arkadaşlar bu kesinlikle en çok yaptığım şey. Kendinize bir defter alın bu deftere canınız sıkkın olduğunda içinizi boşaltın asla karamsar cümleler kurmayın. Olmasını istediğiniz şeyi sanki gerçekten olmuş gibi tüm detaylarıyla yazın ben bunu çok yapıyorum şuan oturduğumuz evi almadan önce 10 sene önce annemin yapmış olduğu bişeydi ve sanırım bi şarkıcıda bunu yapmış çocukluktan bu yana şarkıcı olucak yazmış. Ben genelde bunu şu şekilde yapıyorum. Örneğin şuan ağustos ayına giricez,ben sayfanın başına eylül 2018 yazıyorum ve o sayfaya olmasını istediğim konuyu sanki olmuş gibi hissederek ve yaşayarak tüm detaylarıyla yazıyorum ve altına şükürler olsun diyorum. Kelimesi kelimesine olmasada ekim kasımdada olsa bazen sarkabiliyor;onu çağırmış oluyorsun.
5) Ve görevlendirme. Şimdi ben atıyorum X kişisiyle barışmak istiyorum. Bu kişinin en sevdiği şey atıyorum bir çakmak. Bu çakmak sanki elimdeymiş gibi yine imajinasyon ile imgeliyorum. Ve bu çakmağa misal X kişisinin beni aramasını istiyorum bunu gidip ona söyle ve gelip sağ veya sol omzuma kon diyoruz. Ve o nesnenin bulunduğumuz kapıdan gerçekten çıkıp gidip o kişiye bunu ilettiğini düşünüyoruz. Gelip omzumuzda gibi onun varlığını hissettiriyoruz. Uzman bir tanıdığım bunun aslında melekler ile yapıldığını nesnenin somutlaştırma adına kullanıldığını söyledi.
6) Bunuda çok yapıyorum bunu zaten aslında gün içindede yapmak gerekiyor. Birisiyle konuşurken konuşmanın etkili olması için üçüncü gözüne bakarak konuşmak gayet faydalı. Telepati yapmak istiyorsak dediğim gibi geç saatte ve gerçekten inanarak o kişinin fotoğrafını açıp üçüncü gözüne kısa kısa cümleler kuruyoruz ama kesinlikle zaman barındırmadan zamana sıkıştırmadan bunu yapıyoruz. Beni ara,bana mesaj at,beni sev. Veya beni arayacaksın,bana yazacaksın gibi.
7) Tuğçe Işınsuya inanmayanlar olabilir burada bi konuda okumuştum ve bayağı aşağılayıcı şeyler görmüştüm. Arkadaşlar inanın bana o kadın bu mesleğe hayatını vermiş bi kadın ben ve ailem her ritüelini yaparız onları yazmıycam youtube ve instagramdan bakabilirsiniz. Özellikle balon ve beni ara ritüeli faydalı.
8) Tuncay Yeşilpınar... Bazı ritüellerinden fayda alamasamda enerjisi size güç veriyor. Çoğu meditasyonunu yapmışımdır. Youtube sayfasından inceleyin. Genelde aşk adına ve iş adına çok fazla videosu var.
9) Gece oturuyoruz ve derin nefesler ile diyafram nefesiyle kendimizi hazırlayıp rahatlatıyoruz. Karşı taraftan telepati için izin istiyoruz. Sağ elimizi ensemize saçımın bittiği kısma sol elimizi kalbimize koyup(sağ sok karıştırmış olabilirim) telepati yapmak istediğimiz insanıda o pozisyonda imgeleyip ona yine mesajlar gönderiyoruz.
10) Çok sık fal baktırmıyoruz,bol bol yoga yapıyoruz,youtubetan rahatlatıcı müzikler açıyoruz yazınca çıkar meditasyon müzikleri diye. Olumsuz düşünmüyoruz. Devamlı dilek dileyip en ufak bişey olduğunda bunada şükür diyip şükrediyoruz. Bol bol tevekkül ediyoruz. İsyan etmiyoruz. Her telepati olucak diye bişey yok bişey olması gerekirse olur,biz sadece çağırıp blokajı engelliyoruz. Hayatıma çekmeye hazırım diyip dilek diliyoruz. Birşeyi bilmemen gerekiyorsa rüyaya bile yatsan Allah göstermez. Ama sıkıştığımızda Allah’a sığınıp o verdiğim duayı okuyor veya istihareye yatıyoruz. İstihare rüyalarımız karışık ise kalbimizdeki hisse bakıyoruz. Dileğimiz her ne ise çok fazla düşünmüyoruz. Ne kadar düşünürsek o kadar iteriz benim hep ummadığım zamanlarda olur. Kan bağışı yapın kötü enerjiyi içinizden atarsınız. Dışardaki çocuk ve hayvanlara yardımlar yapın bunlar negatif enejiyi atar manevi olarak sizi güçlendirir. Fallara kesinlikle tamamen inanmıyoruz. Kader zaten değişebilen birşey sadece doğum ölüm saati belli. Mustafa Karataş hocanın dediğini gibi kader duaya bağlı olarak değişir. Bol bol yunus duası okuyun. Gerekirse 2 rekat hacet ve şükür namazı kılın. Bunuda çok yapıyorum. Ben bunları yaparak çoğu dileğime arzuma çok şükür kavuşuyorum tabii ki yaşamadığım oluyor demekki hayrıma değil. Bu kadar aklıma geldi ve bu kadar yazabildim. Sorunuz varsa yine mesaj atabilirsiniz. Bu mesajı okuyan herkesin dileğinin gerçek olması niyetiyle,bu yazımı okuyacak olan herkese bir yunus duası armağan ediyorum. İyi akşamlar.

taraca bana hiç çıkmadı..

Eline sağlık Katre güzel toparlamışsın.
Ahh ben de bir yoga yapabilsem. Ne kadar denesem 0 konsantre olmuyor. "Yoga for dummies" kitabı gerek bana :) ya da gerçek master mı denir yogi mi denir bir öğreten... En önemlisi ben daha doğru nefes alıp vermeyi bilmiyorum. Nefes kursuna da dünya para akitmak istemiyorum...

Ya internette videoalar var nefes için yogaya başlangıç için falan izlesene onları

arkadaşlar merhaba
uzun zamandır başlığı sessiz takip edenlerden biriydim. artık yeterli tecrübem olduğunu düşünüp ben de bişeyler yazayım bilgi almak isteyenleri bilgilendireyim dedim.
binnaz da ve telwe de baktırdığım falcılar hakkında bilgi vereyim.
öncelikle tellwe den başlayayım.
yeşil çingene : iki kere baktırdım. baktırdığım falcılar içinde gene en cok bilen kişi oydu. tabi bilen derken karakter analizleri süper. gelecekle ilgili söylediği şeylerin vadesi henüz gelmedi. harf veriyor ve harfler çoğunlukla tuttu. nokta atışları güzel. ama öyle aman aman bi fal değil.
ayevi : karakter analizi fena değil. gelecekle ilgili söylediği şeyler pek mantıklı değil ama bilmiyorum tabi hayat ne gösterir. bu arada aynı konuyu yeşil çingene ye de ona da sordum aynı zamanda tamamen zıt seyler söylediler. bakalım hangisi kazanacak. ikisi arasında kimi secersin derseniz tabi ki yeşil çingene derim.
efsunine: boş .sorum üstünden bişeyler yazmış.
akila: tamamen kartları yorumlamış. zaten ben nette onlara bakıp yorumluyorum.

gelelim binnaz a. öncelikle burdaki nerdeyse bütün ağır toplara baktırdım arkadas biri bile tutmaz mı ya yazık paralara.neyse isim vereyim
ilknur soydan : soru sorma gereği bile duymamışım. geçiniz.
gizem sır: üç vade dedi bişey çıkmadı.
derin usul: genel bir fal
selime demiral : bu da boş bir fal
melissa leo : ev alacakmışım . kirayı zor ödüyorum
cemre yağmur: genel bir fal
banu bahram: verdiği tarih geldi gecti. çok da emindi kendinden ama malesef
arnisa bahadır : anlık düşünceleri bildi denebilir. verdiği tarih benim sorum üzerinden yürüyüp verdi bariz sekilde ama daha gelmedi zamanı. olacağını da hiç sanmıyorum.
gizem sitare: genel bir fal
elif hanzade: anlık düşünceleri bildi sayılır. söylediği tarih gelmedi ama gelecek gibi de değil bence bilmiyorum. bi konuda nokta atışı yaptı ama sallayıp da tutmuş da olabilir öyle bi konuydu emin değilim.
maya demir : mahvetti beni o zamanlar o kadar yakın tarih verdi ki 3 gün 9 gün ay canım 9 bile olmaz ben sana söyliyim oldu olmadı bitti bitmedi şahane bi tablo çizdi ama sıfır.
inci kaya: tarih patladı . o tarih olmaz dedim. görürsün öyle deyip bana geri geliyorlar dedi ama maalesef inci hanım.
simal deniz : patladı tarihi
gonca polat: sorumdan yürümüş .
haleh cetiner : kimsenin bilmediği bişeyi bildi mevcut durumla ilgili. anlık durum analizi iyiydi. verdiği tarih patladı
sevdar avaz : gelecekle ilgili söylediği sey cıkmadı.olumsuz konuşan tek kişi buydu.sanırım en mantıklısı da buydu.bu saydıklarım arasında anlık durumla ilgili nokta atışları cok olan tek kişi.
alev tansel : elle tutulur olarak sadece tarih verdi ona da 15 20 gün var. bu kadar patlayan tarihlerden sonra ondan da umudu kestim.

arkadaslar kısacası genel olarak anlık durumları bilenler oluyor ama gelecekle ilgili bi tane bişey bilen yok. adı üstünde fal bu geleceği bilemiyorsanız falcıyım deyip milletin parasını sömürmeyin derim buraları okuyan falcılara. ve özellikle çok yakın bi zaman için cok net bi sorum vardı ve hepsi ağız birliği yapmış gibi için rahat olsun olmayacak o sey dedi ama oldu. yani bu bahsettiğim seyi bile bilemediler nasıl falcılık bu anlamış değilim.
olsun ben gene de fal baktırmayı seviyorum istiyorum diyorsanız nacizane tavsiyem bunların aldığı paralardan çok çok daha düşük fiyatlara ad yapmış özellikle büyük sehirlerde olan falcılar var onlara gidebiliyorsanız gidin ya da gidebilen bi yakınınızı yollayın hayat secerenizi döküyorlar. ben hiç gitmedim ama giden arkadaslarım anlatınca bunlara döktüğüm paralara acıyorum.

Ya internette videoalar var nefes için yogaya başlangıç için falan izlesene onları
Aaa haklısın neden ben bunu düşünemedim, bakarım mutlaka. Ben sadece gym deki hocayla denedim birkaç kere ama dediğim gibi hic olmadı. Interneti bu konu için hiç düşünmemiştim nedense. Tşk ederim önerin için.

ben naktanın fallarının tutma ihtimalinin yarı yarıya olduğunu düşünüyorum. tutanlarda sadece kişilik analizi vs oluyor. mevcut durumu da bizim aklımızı okuyarak bizim hislerimizle yaptığını düşünüyorum çünkü ben karşı tarafa karşı ne zaman kendimi uzak ve negatif hissetsem falı çok karamsar yorumluyor eğer yakın hissedersemde fal bir anda pozitifleşip ama sonucu olumsuza bağlıyor. anlık durum analizlerinin 1-2 kere doğru olduğunu teyit etsemde geri kalanları doğru olmayan bir çok şey oldu. hatta bana çok önemli bir ayrıntıyı vermemişti bile. bu yüzden bende diğer falcılar gibi tutup tutmama olasılığı olduğunu düşünüyorum naktanın. yoksa her söylediği doğru değil . söylediği 1-2 şey gerçek diye istemsiz diğerlerinide doğruymuş gibi yorumluyoruz sonra işin içinden çıkamıyoruz zaten. normalde fal insanın kafasındaki soru işaretlerini silsin diye atılır ama naktaya attığım fallarda benim kafa hep daha çok karışıyor

yesilcingene nasıl sence

bugün fal attım çeksem mi,nakta nasıl peki?
ikisine de atmanı önermem çok olumsuz ikiside sanki bilerek yapıyor gibiler yani hani sanki pembe tablocu olmamak için fazla zorluyo gibiler. ama zaten bildiğim kadarıyla fal olumsuzsa yesilcingene falı enerjimiz uyusmuyor diyerek iade ediyor puan kaygısıyla ama öyle olunca da insan acaba neden olumsuz diye düşünüyor boşuna strese girme yani

Ben Naktanin gecen seneki falimi teyit etme imkani bulmustum. Sevgilimle ayriyken atmistim. Artik olmayacak beni sildi demistim. Oysa Nakta sevgilimim agzindan "cok aci cekiyorum, guldugume bakma, kahroluyorum gormuyormusun" tarzi kelimeler kullanmisti. 1 ay sonra baristigimizda gercekten sevgilim cok agladigini,kilo verdigini, hayattan zevk almadigini soylemisti. 5 ay once yine ayrildik ve yine baktirdigimda sevgilimin agzindan "senin sunu yapmani ozluyorum, sen hala kalbimdesin"tarzi konusmustu ve bu adam sizin su yaptiginizi ciddi ciddi ozlemis demisti. Gecen ay sevgilimin arkadasiyla gorustugumde arkadasi bana seni ozlemle aniyor hala seviyor hep senden konusuyoruz bulustugumuzda dedi. Gerci barisma vadesi tutmadi ama anlik olarak duygu ve dusunceleri bende tuttu.

Aa ne guzel..peki baristiniz mi?

Bende de benzer bir durum oldu.2 gün önce erkek arkadaşımın ağzından naktanın falda söylediği cümleyi duydum.Çok önemli bir durum değildi.Tekrar atmak istiyorum ama fal alımını kapatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…