- 9 Nisan 2019
- 319
- 313
- 53
- 31
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #28.321
Çok sık baktiriyoruz çünkü bi salsak aslında toparlancak enerjimiz ama yapmıyoruzBubastis999 geldi. Anda merakım gitti. İyiydi.
Kahve attım, kendi kartıyla desteklemiş. Son zamanlardaki fallar hep aynı şeyi söylüyorlar. Mayıs vadesini söyleyen kimse yok. Galiba benim vade patlayacak. Bende fal konusunu kapayacağım umarım. Fallar hep gelecek doldu.Yıldım
Evet yaÇok sık baktiriyoruz çünkü bi salsak aslında toparlancak enerjimiz ama yapmıyoruz
Haklisin canim. Sürekli sürekli önüne gelene fal atmaktansa ayda 1 yada bikac ayda bir göndermek mantıklı. Zaten sonrasında fal atmak zor gelir. Kizlar hislerimizi de kafamizi da cok fazla karistirmamak lazimÇok sık baktiriyoruz çünkü bi salsak aslında toparlancak enerjimiz ama yapmıyoruz
Son zamanlarda bir "olumlama" fırtınası almış başını gidiyor. Sana da bunu yaptırmaya çalışmışlar. Bu konularda yazılmış doğru kitaplar var. Keşke Hera Tarot denen kişilere kuşkuyla yaklaşsaydınız. Anladığım kadarıyla, bu Hera Tarot denen nane, insanların ilgisini çekeceğini bildikleri her telden her şeyi bir araya toplayıp reklam yapıyor olmalılar diye düşünüyorum. Sadece telekinezi bile başlı başına koskocaman bir alan. Bunlarsa, sanki biz metafiziğin kralıyız, der gibi herşeyi bildiklerini iddia ediyorlar. Şöyle anlatayım;Size başımdan geçen bir durumu daha anlatayıminstagram kullananlar Hera tarot dünyasıyla karşılaşmış olabilirler baya takipçisi olan bi sayfa işte telekinezi parapsikoloji reiki vs bu tarz şeylerle geri döndürme yıldız yükseltme ailelerin kabul etmesi iş hayatı ruh eşi vs bir sürü işlemleri var. Ben ilk ayrildigimizda kafayı yiyorken denk geldim işlem yaptırdım geri döndürme 570 tl tam tamına whatsap üzerinden randevu oluşturuldu hera hanım işte olayı anlatırdı sonra yapmam gerekenleri anlatan bi yazı gönderdi 21 gün boyunca yapmam istendi 3 adet iran tütsüsü, 3 yakimlik adaçayı ve doğal taş kolye gönderdiler. Her gece yatmadan 50 kere işte belli cümleler 30 defa başka bi cümle 20 defa başka cümle vb şeklinde tekrarlar yapıyorsunuz öyle büyülü cümlelerde değil ha işte örnek vereyim birisini "aklımdaki ve kalbimdeki kişinin benimle iletişime geçmesini diliyorum, ve istiyorum! " gibi cümleler.. on gün falan yaptım ben bunu her hafta aynı gün bir tütsü ve adaçayı yakiyorsunuz aynı zamanda kötü enerjiyi kovsun sizi ozlesin aklına düşün diye neyse adamla aramız biraz iyileşti işte seni seviyorum demeye başladı görüştük o arada ama öyle inanmışım ki bu işlemden sonra düzeldi diye kuruyorum kafamda alakası yok aslında adamın karakterini biliyorum kuralı oyununa göre oynayıp üzerine gitmediğim için o bana adım atmıştı gerçek olan kısımda.. Ben bu olayı yarıda bıraktım üstünden 3 hafta falan geçti bunlara mesaj attım işte bıraktım fln diye olmaz ama tekrar başlayalım bu sefer bağlanma da al öyle ilerleyelim dendi.. Yani bir 570 daha bayıl bize dediler geri döndürme hediye olacak bağlanma satin alicam
Umut taciri deyince bu geldi aklıma sonuç ne oldu derseniz hiç bi halta yaramadı ki hala fallardan medet umuyorumgidip sorsanız tamamlanmadığı için cevap alamadınız derler.. peeh.. Dikkatini çeken yada kafasına yatan olursa böyle bisey aklında bulunsun yazdıklarım boşuna sizinde bi 570 tl niz gitmesin
Size başımdan geçen bir durumu daha anlatayıminstagram kullananlar Hera tarot dünyasıyla karşılaşmış olabilirler baya takipçisi olan bi sayfa işte telekinezi parapsikoloji reiki vs bu tarz şeylerle geri döndürme yıldız yükseltme ailelerin kabul etmesi iş hayatı ruh eşi vs bir sürü işlemleri var. Ben ilk ayrildigimizda kafayı yiyorken denk geldim işlem yaptırdım geri döndürme 570 tl tam tamına whatsap üzerinden randevu oluşturuldu hera hanım işte olayı anlatırdı sonra yapmam gerekenleri anlatan bi yazı gönderdi 21 gün boyunca yapmam istendi 3 adet iran tütsüsü, 3 yakimlik adaçayı ve doğal taş kolye gönderdiler. Her gece yatmadan 50 kere işte belli cümleler 30 defa başka bi cümle 20 defa başka cümle vb şeklinde tekrarlar yapıyorsunuz öyle büyülü cümlelerde değil ha işte örnek vereyim birisini "aklımdaki ve kalbimdeki kişinin benimle iletişime geçmesini diliyorum, ve istiyorum! " gibi cümleler.. on gün falan yaptım ben bunu her hafta aynı gün bir tütsü ve adaçayı yakiyorsunuz aynı zamanda kötü enerjiyi kovsun sizi ozlesin aklına düşün diye neyse adamla aramız biraz iyileşti işte seni seviyorum demeye başladı görüştük o arada ama öyle inanmışım ki bu işlemden sonra düzeldi diye kuruyorum kafamda alakası yok aslında adamın karakterini biliyorum kuralı oyununa göre oynayıp üzerine gitmediğim için o bana adım atmıştı gerçek olan kısımda.. Ben bu olayı yarıda bıraktım üstünden 3 hafta falan geçti bunlara mesaj attım işte bıraktım fln diye olmaz ama tekrar başlayalım bu sefer bağlanma da al öyle ilerleyelim dendi.. Yani bir 570 daha bayıl bize dediler geri döndürme hediye olacak bağlanma satin alicam
Umut taciri deyince bu geldi aklıma sonuç ne oldu derseniz hiç bi halta yaramadı ki hala fallardan medet umuyorumgidip sorsanız tamamlanmadığı için cevap alamadınız derler.. peeh.. Dikkatini çeken yada kafasına yatan olursa böyle bisey aklında bulunsun yazdıklarım boşuna sizinde bi 570 tl niz gitmesin
ya anlamadigim şey hikayelerinde tonlarca insanın iyi dönüşü fotografları barışmaları evlilik haberlerini paylaşıyorlar ben onu anlamıyorum ilk inandığım zaman bende olumlu dönüş yaptım paylaşmışlardı onuda adimi kapatıp a demek ki gerçek kişileri paylaşıyorlar demistim ama giden parama acıyorumMerhaba ;
bahsettiğin kişi herapunzel falimpir diye bir site vardı bilir misin acaba ?
ilk orada fal bakıyordu fal baktırdığım sitelerden biriydi oda ( şuan kapandı sanıyorum ) tüm falcılar anlaşmış gibi fala bakıp hemen ardından bağlama döndürme işlemine yöneltirdi . Ama hiç bir şey bildiği de yoktur bana dedikleri olmadı instgramda bende gördüm ama koşarak uzaklaştımZaten dualarla tütsülerle işlem yaptırıyor o zamanda öyleydi maalesef insanların manevi duygularıyla oynamaya devam ediyorlar..
Hepsini kendileri ayarlıyor canım. Hatta bir sahtekar internette ki fotoğrafları koyuyordu.ya anlamadigim şey hikayelerinde tonlarca insanın iyi dönüşü fotografları barışmaları evlilik haberlerini paylaşıyorlar ben onu anlamıyorum ilk inandığım zaman bende olumlu dönüş yaptım paylaşmışlardı onuda adimi kapatıp a demek ki gerçek kişileri paylaşıyorlar demistim ama giden parama acıyorum
ya anlamadigim şey hikayelerinde tonlarca insanın iyi dönüşü fotografları barışmaları evlilik haberlerini paylaşıyorlar ben onu anlamıyorum ilk inandığım zaman bende olumlu dönüş yaptım paylaşmışlardı onuda adimi kapatıp a demek ki gerçek kişileri paylaşıyorlar demistim ama giden parama acıyorum
Hepsini kendileri ayarlıyor canım. Hatta bir sahtekar internette ki fotoğrafları koyuyordu.
Ay resmen hakka girmek ya hele şu mübarek günlerde.. Kendime de çok acımıştım aklım başıma gelince aciz misin sen o kadar para verip inandın dedim..Maalesef koyulan çoğu fotoğraf sahte çünkü kendisine sitedeyken bir kaç kez fal baktırdım ne dedikleri oldu nede farklı bir durum , hatta hiç unutmam olacak dediği kişi işlemlere başlandığında bana evlendiğini söylemişti ben şok :)
Canım hepsi kurmaca reklam yapıyorlar kendileri başka hesap açıp yazıyorlar böyle şeylere inanma Instagram'da.ya anlamadigim şey hikayelerinde tonlarca insanın iyi dönüşü fotografları barışmaları evlilik haberlerini paylaşıyorlar ben onu anlamıyorum ilk inandığım zaman bende olumlu dönüş yaptım paylaşmışlardı onuda adimi kapatıp a demek ki gerçek kişileri paylaşıyorlar demistim ama giden parama acıyorum
Yorumcuların haktan haberi mi var para kolay kazanilmiyor ama kolay kazanıyor bakan yorumcular.Ay resmen hakka girmek ya hele şu mübarek günlerde.. Kendime de çok acımıştım aklım başıma gelince aciz misin sen o kadar para verip inandın dedim..
aklım başıma geldi de giden para oldu işte bide bana tamamlamadigin için olmadi diyorlar..Yorumcuların haktan haberi mi var para kolay kazanilmiyor ama kolay kazanıyor bakan yorumcular.
Çoğu şarlatan zaten kişilikleri tehditlerden belli oluyor bildiklerinden değil reklam yapıp müşteri toplamak amaçhera_tarot konusu açılmışken, bundan 2-3 sene önce yine buralarda bir meşhur olmuştu kendisi. o dönemde de birine bakmış ve arkasından da çok güzel tehditler savurmuştu. şöyle ifşa ederim, böyle yaparım bilmem ne diye. tam bir şarlatan
Pardonda ne pohpohlaması? bu fal öncelikle yesilcingenenin erkek arkadasıma söyledikleri benim falım değil, ben burdaki kimseyi de yesilcingene süpermiş gidip onlara fal atın diye ne tavsiye verdim ne de manipüle ettim, manipüle etmenin anlamını bildiğinizden eminmisiniz? yorum yaparken kimseden icazet alacak değilim, önceki söyledikleri cıkmamıstır sonrakiler cıkmıstır vs vs. istediğimi konusmakta özgürüm, sizi ne ilgilendirir?Yanlışım varsa düzeltin ama geçen ay yesilcingenenin falı İĞRENÇTİ dememiş miydiniz?
Bu da aylar öncesindeki yorumunuz...
Üye değilken dışardayken bu yorumunuzu görüp size üzülmüştüm. Ama böyle yazan birinin tekrar yeşilçingeneye fal atması garip geldi. Ben de zamanında 1 kere attım olmadı ve 2. asla denemedim. Ama böylesine manipüle edici bir yorum yazıp, akabinde fal atmak..insanlar yorumlardan etkileniyor. Madem şu an pohpohlayacağınız bir falcı olacaktı, zamanında bu tür yorumlar yapmasaydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?