tellwe.com'da bakılan fallar!

lebera Bizim kübümüzü korkutmuştu değil mi ? Kandırmacadan başka bir şey değil..

"Onlar" in falinin bende bir kismi bugun ogrendigim bilgiye patladi, anda ve gecmiste bende de cok iyiydi.

"eminmisiniz?" misiniz ayrı yazılır. Manipülenin de ne demek olduğunu biliyorum, gördüm ve son postunda da tasdikledim.
yani diyecek bir sey bulamadığında da tdk cılık oynamak da komik oluyor, istediğinizi düsünebilirsiniz kendimi kimseye izah etme gibi bi derdim yok, siz atmazsınız cingeneye olur biter.

naktaya nerden baktırdın? ya kahve kapattım ama naktanın enerjisinden korkuyorum ben biraz cok kararsızım özel hayatımı sorup üzüleceğim bir sey cıkarsa kafama takıp deliricem diye

yani diyecek bir sey bulamadığında da tdk cılık oynamak da komik oluyor, istediğinizi düsünebilirsiniz kendimi kimseye izah etme gibi bi derdim yok, siz atmazsınız cingeneye olur biter.
Ben zaten atmıyorum. 1 kere denedim olmadı. Düşüncem stabil. Yarın gelip... fal atıp iğrençti demem sonra da falı çıktı da demem. Huzurla kalın!

Ben zaten atmıyorum. 1 kere denedim olmadı. Düşüncem stabil. Yarın gelip... fal atıp iğrençti demem sonra da falı çıktı da demem. Huzurla kalın!
okudugunuzu anlamakta sorunlarınız oldugunu düsünüyorum hanımefendi, bundan sonra birine forumda laf atmadan önce o kisinin yazdığı postları iyice okumanızı tavsiye ederim.

canım senle benim enerjim tutuyor genelde, ne dersin nakta konusunda? nakta ya da yule diyorum ben ama kart atmak istemiyorum yule kahve bakmıyor sanırım
Nakta bana bilememisti canim, Yule'de bilemedi hatta herkes konusunca atmistim asiri kisa 3-4 satirlik bir fal bakmisti, ikinci fali sesliydi o da asiri bos bir faldi, yarisinda benim sorumu okumus, yarisinda da zaten bir onceki falda benim verdigim bilgiyi kendi gormus gibi anlatmisi. Sevenler var gercekten ama bana hic olmadi ikisi de

ya geysu ve yesilcingene var elimde ama geysuyu cok sevmeme rağmen ya olayları farklı görüyor ya da benim algımda sıkıntı var yani bildiği seyler var ama yesilcingene cidden bilmiş ona da üst üste atınca fal artık tavsiyeye döndü, karsımdaki ne düsünüyor öğrenmek icin kime atsam ya

Tellwe'de bence bilen hicbir falci yok. Bana gore. Guvendigim bir Onlar vardi o da bugun patladi.

binnazda kredim az ya doğa mıydı neydi onu düsünüyorum ama ben kart fallarından ürküyorum sanırım o sadece katina bakıyor
Canim Doga bana bu konuda 1 sene once bakmisti az cok bildi ama arkadasima hic bilemedi onu onermiyorum pek. Bugun oyle bir gelisme yasadim kendi adima su an Binnaz'da da Ares, kesin patladi, Elfin son faliyla patladi, Nil Gunes hafif patladi ama o yone dogru gidiyor, Zumra henuz belli olmasa da son falda biraz patladi. Yalniz onun daha farkliydi bakis acisi, hala cikabilir diye dusundugum noktalar var, bildigi seyler oldu yakin gelecek ayrica gecen falinda bugun ogrendigim seyi oldugu zaman olarak bilmisti, en azindan karsi tarafin boyle bir istegi var seklinde yapacagi seyi soylemisti. Her ne kadar Zumra fena degil demeye cekinsem de su an icin onu tam patlamis saymiyorum. Ondan bu konuyla ilgili son bir fal yorumu alabilirim biraz zaman gecince.
Binnnaz'da elimdeki yeni verilere gore onerecegim Bahar Yagiz (devam edersem uzulecegimi ve diger seyleri bilmis kadin) ve Zumra Lal az da olsa var onun disindakiler dedigim gibi su anda patladilar ve bir mucize veya degisiklik, benim bakis acimda(sanmiyorum) vs farklilik olmazsa da tamamen patlayacaklar.

naktaya nerden baktırdın? ya kahve kapattım ama naktanın enerjisinden korkuyorum ben biraz cok kararsızım özel hayatımı sorup üzüleceğim bir sey cıkarsa kafama takıp deliricem diye
İnstagramdan. Ama sonuç ne olursa olsun kafana takma. Gaybi geleceği Allah bilir sadece. Bence cok takacağın birşey ise baktirma istersen. Yani şimdi kötü birşey hisseder söylerse bende üzülürüm. Kafanı topla biraz bekle sakinleş enerjini moralini topla öyle konuş bence

eskiden perseis vardı keske geri gelse falları bana cıkardı

Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama binnaz'da iki binden fazla fal bakmış kişilere fal göndermemek lazım. Bi insan nasıl bu kadar fal bakabilir? Bence bunlar sorulara göre cevap verme copy paste olayında usta olmuşlardır

Ondan ziyafe siteye giriş tarihine bakmak lazım. Örneğin Yağmur Gönenç 7 mayısta geldi o gün gün içi 30 falı doldurdu fiyat arttırdı hemen 350 kredi şuan 64 fal bakmış. Reel de bir falcı fal bakınca enerjisi gittiğinden odaklanmak için iki fal arası dinleniyor cafede günlük maksimum 10 fal bakmalı cingene bile akşamları girer 4 5 fal bakıp çıkıyor. İyi hatırlıyorum geçen sene ayevii de 39 tam hatırlamıyorum tane fal bekliyor yazıyordu sonra hastamıymış neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…