- 25 Aralık 2016
- 22
- 16
- 3
- 43
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.501
Kardeşiminkini de gönderdik başka nickle bakalım ona nasıl bir yorum gelecek. Takip açısından evet sonuçta açık bir yer herkes görüyor olabilir ama takip etse de eline bir şey geçeceğini sanmıyorum. Yorumlarınızı paylaşın en azından bir kaç cümle falan ki nasıl biri olduğunu bilelim. :)Ben sabahtan beri sıradayım, 10 kişi filan ilerledi. Bu durumda sıramın gelmesi yarına sarkabilir. Tabii eğer aradaki herkese bakılırsa.
Dikkatimi ceken diger bir konu da sabah yazmistim 85 yasinda bir kadin nasil fal bakar nasil klavye kullanabilir diye, az once baktim bu konuda aciklama not yazilmis fallarin ZeynepAna tarafndan bakilip yazi konusunda asistandan yardim alindigina dair. Aklima burasini takip edebileceklerine dair suphe dusmedi degil.
Leyla kim canım? Ona ne olmuştuO sıralardan fal bir anda geliyorsa bir şey vardır onda, çok falcı gördük böyle. En basiti Leyla ile bizim başımıza geldi
Az önce sitede gördüm falcıların falları ilk sıradan yorumlama zorunluluğu varmış artık. Yani 1. gitmeden 2.yi açamıyormuş. :O
AAAA Çok şaşırtıcı senin var mı canım bildiğin iyi birisi?Evet ben de duymuştum bunu. Çünkü bana da bir falcı sırayla yorumlamak zorundayım o yüzden bekletiyorum demişti. LeylaLeyla_74 ikimiz falaniyethakkaniyete atmıştık bir anda ikimize de sıra gelip fal yollamıştı
Aynen 30lulardaydi maasallah teyzemiz bakmis baya 20li rakamlara geldiAy hadi iyi haberlerimiz gelsin :) Ben de beklemedeyim hala, sana da mi otuz lu rakamlardan basladi sira?
Memnun kaldin mi? Benim sirama cok var daha...ben baktırdım zeynep anaya karsılastırabilirz benzer seyler mi diye
valla tam anlayamadım canım inci tanem güzel kızım falan bilemedim :) bişiler yaazmıs ama acaba kopyala yapıştır mı diye düşündğm ondan karsılastıralm diye yazdımMemnun kaldin mi? Benim sirama cok var daha...
Bana gelmis olsa karsilastirirdik yine. Beyaz Karinca yi da ilk sen yollamustin bana. Nokta atisi yok mu hic?valla tam anlayamadım canım inci tanem güzel kızım falan bilemedim :) bişiler yaazmıs ama acaba kopyala yapıştır mı diye düşündğm ondan karsılastıralm diye yazdım
Hakkini yeme adamin ama, O siraya riayet ederek kopya yapistir yapmisti. Once sendin 2 dk sonra benEvet ben de duymuştum bunu. Çünkü bana da bir falcı sırayla yorumlamak zorundayım o yüzden bekletiyorum demişti. LeylaLeyla_74 ikimiz falaniyethakkaniyete atmıştık bir anda ikimize de sıra gelip fal yollamıştı
Benim o. Kopya yapistir almistik ayni dakikalarda.L
Leyla kim canım? Ona ne olmuştu
Ben sabah saatlerinde gondermistim bekliyorum hala, su an sistemde yok ama tum gun ara ara baktim ve 20 den fazla fal bakti ama 8-9 saatte normal diye dusunuyorum. Falim cabuk filan gelmedi yani, su anda da takipteyim bakalim tekrar cevrimici olur mu bu aksam.KizlarNilufer_4U withoutyou H hasibenokos 85 yasindaki falci yeni bir falci. Dolayisiyla tahminim 35. Siradaki fal cabuk geldiyse, belki ilk siralar promosyon olarak dusmustur. Bu durumda onlari es gecip sona birakma insiyatifi oluyor olabilir.
canım ben cok sevemedim inci tanem canım balım sevmiyorum böyle falcıları herkese aynı yok fındık kızım falan :) genel seyler yazmıs uzunda bir fal diyorum arkadaslar o kadar insan fal baktırıyor eğer baktıran özelden yazsın karşılaştıralım diğer arkadaslar en azından biliçlenir kopyala yapıştırsaHakkini yeme adamin ama, O siraya riayet ederek kopya yapistir yapmisti. Once sendin 2 dk sonra ben
Ben son zamanlarda FalciSeray ı beğeniyorum. Benim sorumla ilgili bir durum aynen dediği zamanda gerçekleşti. Kesinlikle hisli biri oldugunu düşünüyorum, durum analizi de iyiydi çünkü. Onun dışında BanuYılmaz her daim benim favorilerimden. BlackPearl de iyi.Başka var mı güzel bakan bildiğiniz falcı hanımlar?
bana kahinci de biliyor bazen ilginc olarak bir arkadasımın falını attım hiç bir bilgi vermeden bir sene içinde yasayacaklarını yüzyüze baktırdığı falcı gib,i tek tek saymıştı onlar daha olmadı ama o zamandan sonra ara ara atıyorö falcıserayı da denedim banu yılmaz zaten yakaladıkca hep bakıyorum vadeleri tutmuyor ama an için söyledikleri birebir gibi oluyorBen son zamanlarda FalciSeray ı beğeniyorum. Benim sorumla ilgili bir durum aynen dediği zamanda gerçekleşti. Kesinlikle hisli biri oldugunu düşünüyorum, durum analizi de iyiydi çünkü. Onun dışında BanuYılmaz her daim benim favorilerimden. BlackPearl de iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?