- 2 Temmuz 2017
- 185
- 176
- 23
- 33
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.521
bana kahinci de biliyor bazen ilginc olarak bir arkadasımın falını attım hiç bir bilgi vermeden bir sene içinde yasayacaklarını yüzyüze baktırdığı falcı gib,i tek tek saymıştı onlar daha olmadı ama o zamandan sonra ara ara atıyorö falcıserayı da denedim banu yılmaz zaten yakaladıkca hep bakıyorum vadeleri tutmuyor ama an için söyledikleri birebir gibi oluyorBen son zamanlarda FalciSeray ı beğeniyorum. Benim sorumla ilgili bir durum aynen dediği zamanda gerçekleşti. Kesinlikle hisli biri oldugunu düşünüyorum, durum analizi de iyiydi çünkü. Onun dışında BanuYılmaz her daim benim favorilerimden. BlackPearl de iyi.
Canım UV ışınının olduğu saatler (11:00-16:00) daha tehlikeli ama yanmam sanarsın güneş az dersin az da olsa güneş yine yanarsın afedersin amele yanığı olur onada çare yok kalan yerleride bronzlaştırmanı tavsiye ediyorum diğer türlü daha kötü.Geçmiş olsun bu arada.
UV ışınları derideki en derin katmanlara sen fark etmeden nüfuz ediyor. Ama şu an için yapılacak pek bir durum yok. kalan yerleride bronzlaştır. Zamanla açılır canım.
Yogurt sür canımKızlar ya alakasız ama bir şey sorucam. Burada çoğunuzun yaşı benden büyük belki etkili bir şey bilen çıkar. Bugün okulda konser-hoşgeldin partisi vardı çimenlerde otururken ben feci yanmışım. Genelde omzu açık giyinirim bugün de öyleydim, eve bi geldim komple tek kolum yanmış, kıpkırmızı olmuş omzum. Yine kolum bronzlaşmış. Diğer tarafım ise bembeyaz, güneş vurmuyordu diğer taraftan. Şimdi ben napsam bilemedim?! Bepanthol falan sürdüm ama hemen geçmiyor tabii. Bir de genelde omzu açık giyiniyorum napıcam
Icinde aloe vera olan kremler de iyidir tum yaniklar icin. Aloe vera orani yuksek olani ozellikle.Canım acımasa iyiydiçook teşekkür ederim cevap için :)
Aloe Vera jeller en iyisi, kişisel bakım marketlerine bak vardır mutlaka. Leyla da belirtmiş zaten Aloe Vera iyidir diye ama jeller kremlerden daha hızlı çalışıyor etkisi. Tarafımdan zilyon kez tecrübe edildiCanım acımasa iyiydiçook teşekkür ederim cevap için :)
Ah sen cok yasa e mi. Ben krem yazarken zaten jel dusunmustum. Bu yazim hatasi icin telefonu da suclayamam simdi :) duzeltme super olduAloe Vera jeller en iyisi, kişisel bakım marketlerine bak vardır mutlaka. Leyla da belirtmiş zaten Aloe Vera iyidir diye ama jeller kremlerden daha hızlı çalışıyor etkisi. Tarafımdan zilyon kez tecrübe edildi
Ben de memnun kalmadım kendisinden. Bana hatta çok saçma bir sözcük yazmış ve bana da sistem hatasıyla yanlış yazımlar demiş. Gelecek için söyledikleri de olacak türden değil.Yazdığı cevap da şu:
Güzel kızım inci boncuğu kopyala yapıştır değil annem sistem hatası yüzünden kartlarını açamadım vermiş olduğun bilgilerle bir kahve falına baktım Çünkü uzun zamandır bekliyorsun seni boş çevirmek istemedim bu fal sana ait annem Hoşçakal bebeğim Sormak istediğin soru varsa sorabilirsin güzel kızım.
Sizce ne kadar doğru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?