tellwe.com'da bakılan fallar!

Can'ım inan ben de Banu Yılmaz'ın falda olmasından sen gibi işkillendim o falcı gurubunda diye düşündüm şu Efenim gurubu ama değil :) grenway ın falı bende hiç Banu Yılmaz gibi değil tutan tek bir sey yok belki de Haklısındır bilemem ama dediğim gibi sürekli falda olup 1. Sıraya düşmemden işkillendim cok bende :) nakta bana da hiç çıkmadı bir kere 5 mayıstan önce olumlu bişi bekleme o da birilerinin araya girmesiyle zamanla demişti Adam pişman bi sekilde martta gelmişti mayıs ta çoktan sevgiliydik cok emin konuştu birisini anlattı harf verdi falan hiç biri bir gram tutmadı :)

Kızlar banu yılmaz a katina göndermiştim bekliyorum
Gerçekten çıkıyo mu dedikleri
Karşı tarafın o anki düşüncelerini duygularını doğru biliyo mu yoksa olmasını istediğimiz şeyleri mi söylüyo

O onceinawhile , meycc22 , @gelpisipisipisii

Günaydın kızlar :) Burada Banu Yılmaz ismini ilk ben yazdım ve ardından yeri geldikçe yine kendi deneyimlerimi defalarca yazdım o nedenle sorumluluk hissediyorum. Aranızda gönderip sıra bekleyen ve fal göndermeyi planlayanlar olduğu için tekrar küçük bir hatırlatma: forumda aratın, bana enerjisi tuttu ama size veya bir başkasına tutmayabilir, bu hep konuşulan enerji tutma olayını gözardı etmeyin derim.
Yorumlara gelecek olursak öngörüleri 80% oranında bana çıktığını rahatlıkla söyleyebilirim. Sorularım dışında kalan o an benim bile bilmediğim yakın gelecekle ilgili söylediği bir çok olayı önceden gördü. Karşı tarafla ilgili hiç bir falcıya hiçbir yerde sormadığım anlatmadığım hatta benim bile bazı ayrıntılarını bilmediğim spesifik durumları söyledi. Farklı süreçlerde farklı fallarda gidişatı çok iyi ve detaylı anlattı. Sonuç olarak ben memnunum. Baktırmaya karar verenler de memnun kalır umarım. Size tavsiyem başka fallara yönlendirmesine izin vermeyin, beni değil ama burada okuduğum kadarıyla bazı danışanları geçmişte yönlendirme durumu olmuş ki kendi adıma bunları okuyunca üzüldüm.

Banu yılmazdan yorum gelince memnun kalıp kalmadığınızı yazabilirmisiniz benimde baktırasım var ama forumda arattım hakkında 4 sayfacık yorum çıktı :)

Canım dennisi ben çok beğendim ne yalan söyliyim şimdiye kadar aldığım en doğru fal yorumuydu vaade verdi , çıkarsa tekrar yazıcam :)
Canım bende de iyiydi ama ne bilim ben biraz detayda yazdım. Biraz tekrar etmiş ama yine de olayı benim kafamdaki gibi yorumlamış. Ve 5 kasım ve sonrasında görüşme olacak dedi. Yakın yani tutara artık. Sende ki vade ne zaman

Kızlar merhaba uzun zamandir aranizda yokum zaten bu online fal sitelerinden de kendimi cektim ama size cikan bir fal haberi vermek icin yaziyorum suan
Burda ara sira falcilarla ilgili genis ozetlerimi yazdim isteyen aratip bulabilir kimsenin reklamini vs. yapmaya gelmedigimi oncelikle belirteyim

Benim icin tellwede tek gectigim tek bir falci var diyordum nakta. Ikinci olarak firuzzee'yi soylemistim ama sadece durum analizinden oturu. Çıkan bir fali olmamisti. Naktaya iki kez baktırmistim ilk fali inanilmaz sekilde cikmisti ikinci falinda tek tük tutan şeyler vardi.

Asıl olaya gelmek istiyorum. Firuzzee'yi ben burda ovdugumde bana kopyala yapistir fal atti diyenler olmustu begenmeyenler olmustu. Bana sesli detayli uzun bir bakim yapisti ne falı gonderdigimi hatirlamiyorum uygulamayi sildim.
Falın sonlarinda hayatima sonbahar aylarinda eylul ekim gibi birinin girecegini söylemişti o zamanlar daha subatta falandik sanirim, amaan dedim hic takmadik gectim
Bana ismindeki harflerinden tutun, yaptigi meslege, yasina, bana nasil davranacagina, karakterine kadar net seyler söylemişti
Ve inanilir gibi degil ama harfi harfine dedigi gibi biri hayatima girdi. Yaptigi meslekten tutun beni yakin zamanda ailesine tanistiracagina kadar her seyi tutturdu.
Gercekten cok sasirdim, ilk dinledigimde hic dikkat bile etmemistim ama simdi dusundugumde tuylerim diken diken oluyor
Firuzzee hala sitede mi devam ediyor mu ne sekilde bakim yapiyor hicbir fikrim yok ben taa ocak ya da subatta baktirmıştım ve verdigi vadade tipki dedigi gibi biri hayatima girdi
Tüm falın geneli hakkinda yorum yapacak olursam benim bizzat sordugum soruyla alakali soyledikleri pek tutmadi sayılır yani cat pat kucuk seyler
Ama hayatina girecek dedigi kisi tuttu. Bilgilendirmek istedim yine söylüyorum ben yazdigimda yazili atiyor denmisti belki artik yazili atiyordur belki memnun kalmazsiniz belki fiyatlari artmıştır fal atip atmamak tamamen size kalmis
Ben sadece sizinle paylasmak istedim, herkese mutlu günler diliyorum hanımlar

Dennis nerede? Son günlerde Binnaz topic inde de sık sık ismini görür oldum.
Canım fal sepetinde ki bir falcı. Ben de önerdikleri için ve sayfasındaki yorumlardan dolayı ilk defa fal attım vade verdi ben de bekliyorum çıkarsa sizinle paylaşacam

Canım benimde kasım sonu aralık sonu dedi , bekliyorm
İnşallah çıkar canım. Ben de kasım 5 ve sonraki günler dedi beklicemm

Naiaddd , Allah senden razı olsun kuzum. Gecen yıl benimle tellweden medyumzagnos'un bır falını paylasmıştn ama o bir daha sisteme girmemişti. Hatırlarmısın tellwe yönetımıne yazmıştık,maille ulasabılırmısınız dıye.....O paylastıgın fal sana cıktı mı bilmem ama okudugmda cok begenmiştm.Sistemde yenıden gorunce fal attm,olumsuzdu ama ayna gıbı herseyı anlattı.Gelecek öngörüsü de Banu Yılmaz ile aynı.

Sagolasın güzel Naiaddd

Bende bu falcıya fal attım :) bakalım ne dicek banu yılmazdan falım geldi kısaydı fakat güzel yorumlamış kadıncaz:)

Medyumzagnos'u sistemde yeniden görünce bayram çocuğu gibi sevindim. Döndüm Naiaddd ile konuşmamızı bulup onun falını yeniden okudum,falın gelecegi ona çıktı mı bilmem ama adam hakkını vererek bakmış.

Banu Yılmaz'ın falı bende uzundu,çok yardımcı oldu bana,çok çok doğruydu dedikleri ve dost acı söyler mukabilinden olumsuzdu,Zagnos'un da öyle ve biri 10 diğeri 7 tl olmasına karsın 50 tl degerınde 2 yorum aldım,önerenlerden Allah razı olsun

canım bahswttiğin falcıya atıcam bende simdi adamın hayat hikayesini okuyunca asırı üzüldüm

Banu yılmaz falımıza yorumladı ilk kez diğer falcılara göre farklı şeyler söyledi ve eger onun dediği gibiyse şaşırdım.. Ben katina göndermiştim fark eder mi?
Çok kısa bakmış aslında pek detay yoktu sorularımın da detaylı yanıtını alamadım ama başka deneyimi olan var mı cidden herkesten farklıydı yorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…