tellwe.com'da bakılan fallar!

Artik bu falcilarin her konuyu pembeye bagladigini dusunuyorum genelde diymak istediklerimizi beklentilerimiz dogrultusunda bakiyorlar.farkli bir konuda supelendigim bir konuda tamamrn olumluya bagladi dennis bu kadarda olmaz az parada vermiyoruzki gerci niye veriyoruz onuda anlamiyorum :) hayal kirikligi yasadim..

ya ben bugun malesef cadınınelmasının söylediği bişeyi yaşadım baya da negatif bişey ufak bişey ama oldu yani
sen ne baktırmıştın cadınınelmasına canım? bende de birkaç şey çıktı olmasını beklediğim başka bir durum var vadesi de var aslında ama ilişki açılımı iyiyse bide öyle baktırmak istiyorum...

chitraya baktıranlar nasıl yorumlar aldı çok merak ediyorum kızlar 18 kişi sıra var cadınınelmasında da 12 kişi var hangisine atsam diye düşünüyorum

Chitra girmişken bende fal attım :) milim milim ilerleyen fal kuyruğu , geçen ay 1 kez daha atmıştım fakat çok sıra var diye falımı geri çekmiştim Bu kez falımı geri çekmicem. Bakalım ne dicek!

Son düzenleyen: Moderatör:
RainyMood tarot baktırdım ben cadınınelmasına iki temel şey sormuştum bu çıktı dediğim bu temel konulardan değil daha basit bişey ama çıktı yani sonuçta, bu sorduğum temel şeylerden biri hakkında çok çok çok negatif biri hakkında çok pozitifti ve açıkçası falı yollarken ben de aynı konularda negatif ve pozitif düşünceler içindeydim yani belki de modumu okudu diye düşündüm ama bu ayrıntı çıkınca şaşırdım, uzun ve özenli bi fal bakmıştı ama dediğim gibi bilemiyorum.
ben chitraya daha önce bi kez baktırdım onda da söylediklerini yaşadım yani chitra bana kalırsa daha güvenilir diyebilirim bu tabiki benim görüşüm sadece

Bence hiç iyi falcı yok. Hepsi pembe tablo çizeyim de ayak bağı olmasın modunda. Hepsi insanın duygularını ve maddi manevi her şeyini sömürmekte. Zaten bir yardım aracı olarak kullansalar paraya bakmazlardı. Şimdi pek tabii 5 puan isteyen vermeyince de çirkefleşen insanlar var. Minik sırlarınızı takıntılarınızı size kullanan da. Yaşayacağımız her şeyi yaşıyoruz. Ben bile senin için 10 şey anlatıp 2 tanesini tutturabilirim. Bir de bunun böyle olması imkansız derken benden daha iyi mi bilecekseniz diyen kendini kahin sananlarda var. Toz pembe yazdıkları konuştukları şeyler o kadar yoruyor ki beni olumlu duyuyorum ama tatmin etmiyor huzursuz hissediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…