- 19 Eylül 2017
- 237
- 231
- 23
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #17.581
taracaya bende baktırdım,çok olumlu görmüş,acaba pembeci mi? daha önce baktıran arkadaşlar varsa bilirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet pembe bir faldı. Ne iş ne de ilişki anlamında söylediği hiç bir şeyi yaşamadımpembe bi fal mıydı
Evet katina at gerçekten herseyi doğru yanlış çatır çatır söyleyen birisi kendisibir yolun vardaki ilkay gür mü? bide aşk için kahve mi tarot mu atsam?
taracaya bende baktırdım,çok olumlu görmüş,acaba pembeci mi? daha önce baktıran arkadaşlar varsa bilirler
Cikmiyor salliyorlar oyle cok falim var 2 3 yil õncesindenhanımlar iyi akşamlar size bir şey danışmak istiyorum. Ben arada internetten fal baktırıyorum ücretli falan da baktırıyorum. Az önce tellwe de birine fal attım kahve falı bana öyle bir gelecek söyledi ki evleneceğin adam şöyle şu zaman evleneceksn x çocuğun olacak ilk erkek bilmem kaç yıl sonra kız doğacak eşinin şu kadar erkek kardeşi olacak vs. yaptığı işten ailesine kadar söyledi. bir yerde de çok emek veridiğim mesleğimle ilgili gelecekte yapmaya gerek duymayacaksın da demiş.
bu kadar bilineblir mi hiç başınıza geldi mi, hoşlanmadım açıkçası ürktüm tüm enerjim çekildi. sağlam senaryo yazmıştır değil mi???![]()
Çook teşekkürler cevabınız için içime su serptinizCikmiyor salliyorlar oyle cok falim var 2 3 yil õncesinden
Oglum dedigine gore, bu fal Yavuz'un fali :) O da muhtemelen bu kim diye dusunup senin falini okuyor. Falciya soyle karistirmissiniz diye. Senin falin O'na, O'nun fali da sana gecilmis olabilir. Sanirim daha once okumustum bu tarz bir karistirma. :)Selamlar ;
zeynep anaya bende baktırdım fal gayet uzundu ama anlayamadığım bir çok şey var falımda aylin diyor sonra yavuz da diyor bunlar kim ??? benim ismimle alakası yok oğlum falan da diyor arada bana falı neresinden tutarsam tutayım elimde kaldı deneyeyim dedim ama şuan hayretler içerisinde aylin ve yavuzun kim olduğunu arıyorum)))
Canim gelisme yok, ama kotuye giden bir durumum da yok. Beklemedeyim. Biliyorsun benim durumum biraz daha farkli hani iletisim tarihi veya barisma falan gibi net verilecek bir durum degil. Bir sabah birdenbire her sey degismeyecek, zaten bunu biliyorum. O yuzden duayla ve umutla bekliyorum canim. Vade sarkarsa da fal patladi demek istemiyorum. Umutla beklemeye devam edecegim :) Artik fal atmiyorum ama :)leyla senin vadeler eylül ekim ayıydi galiba gelisme var mı yada çıkan fallar
Oglum dedigine gore, bu fal Yavuz'un fali :) O da muhtemelen bu kim diye dusunup senin falini okuyor. Falciya soyle karistirmissiniz diye. Senin falin O'na, O'nun fali da sana gecilmis olabilir. Sanirim daha once okumustum bu tarz bir karistirma. :)
Suphesiz. Umarim hayirlisiyla onlar da birlesirler. Evrene pozitif bir mesaj daha tanimasam da :)haklı olabilirsin aylin de yavuzun sevgilisi o zaman :)))