tellwe.com'da bakılan fallar!

Çoklu profil mi??? diye düşünmüş olsam bile hiç tereddütsüz Banu Yılmaz,bir de Selizay-tarot. Banu olumsuz da olsa ayna gibi anlatıyor. Selizay ise 8 senelik fal maceramda bana gelecekte yuzde 90 çıkan tek falcı. Kahvede cok iddialı degil o yuzden tarot atarım ben ona

capella79 capella79 sezilay katınada nasıl ? kredim vardı ona katina attım :)
Hıç katına atmadım ona. Daha sitede yeniyken denemek için kahve atmıştm,kısaydı-dürüsttü ama kahvede cok iddialı degilim demişti. Gecen yıl eylülde baktıgı falı yeniden okudum.O dönem 7 ay sonra yeniden birliktelik var ama sonra yine kopuş demiş...Aynen öyle oldu...Ilk okudugmda cok uzerınde durmamıştm ama kadın ortada fol-yumurta yokken bilmiş. Gecen ay attgm falda da yuzde 90 yıne tuttu. An-geçmiş degil gelecek çıktı ki bu gözler ne falcılar gördü....Nakta....hele Nakta ı-ıhhh....hepsi fostu,pardon Kesira Sirel'i de ayrı tutarım.

Hıç katına atmadım ona. Daha sitede yeniyken denemek için kahve atmıştm,kısaydı-dürüsttü ama kahvede cok iddialı degilim demişti. Gecen yıl eylülde baktıgı falı yeniden okudum.O dönem 7 ay sonra yeniden birliktelik var ama sonra yine kopuş demiş...Aynen öyle oldu...Ilk okudugmda cok uzerınde durmamıştm ama kadın ortada fol-yumurta yokken bilmiş. Gecen ay attgm falda dayuzde 90 yıne tuttu. An-geçmiş degil gelecek çıktı ki bu gözler ne falcılar gördü....hepsi fostu,pardon Kesira Sirel'i de ayrı tutarım.

yorumun için teşekkür ederim , nedense tarot diilde katina bana daha mantıklı geliyo :) aşk için olunca oradan bağlantı kuruyorum :) katina attım bakalım ne dicek , kredim vardı olmadı gelecek ay tarot atarım :) bu ara da bende katina destesi sipariş verdim öğrenicem ya olmuyor böyle falcı falcı dolaş :)

Çoklu profil mi??? diye düşünmüş olsam bile hiç tereddütsüz Banu Yılmaz,bir de Selizay-tarot. Banu olumsuz da olsa ayna gibi anlatıyor. Selizay ise 8 senelik fal maceramda bana gelecekte yuzde 90 çıkan tek falcı. Kahvede cok iddialı degil o yuzden tarot atarım ben ona
canım yorumları kısa mı? falcının yorumlarına baktım ucuzmus aslında ama yorumlarda hep kısa kısa baktığını söylemişler

banu yılmaz ın o coklu profil gurubunda olduğunu düşünmüyorum grenway ise onda da falım var ve kesinlikle banu yılmaz değil o kadar ayrıntı veremiyor artık fal baktırmıyorum evet ama banu yılmaz gercekten anda cok iyi selizayda da kahve falım vardı henüz cıkmadı ben banu yılmaz zaman tahmini konusunda cok iyi olmadığını öyledi zaten 3 hafta dediyse 3 ay sonrada olabilir ama şöyle bir sey var anda ve yakın gelecekte bende cok iyi ya hatta en iyisi diyebilirim gönül rahatlığıyla c

banu yılmaz ın o coklu profil gurubunda olduğunu düşünmüyorum grenway ise onda da falım var ve kesinlikle banu yılmaz değil o kadar ayrıntı veremiyor artık fal baktırmıyorum evet ama banu yılmaz gercekten anda cok iyi selizayda da kahve falım vardı henüz cıkmadı ben banu yılmaz zaman tahmini konusunda cok iyi olmadığını öyledi zaten 3 hafta dediyse 3 ay sonrada olabilir ama şöyle bir sey var anda ve yakın gelecekte bende cok iyi ya hatta en iyisi diyebilirim gönül rahatlığıyla c
banu yılmaz mı diyorsun canım yani ne atmıstın sen ona

banu yılmaz mı diyorsun canım yani ne atmıstın sen ona
banu yılmazdan inanın 20 falım rahat vardır ilginc olan hep farklı profillerden gelip hiç bir zamanda çelişmeemesi ve yakın gelecekteki cıkması simdi bak bir falımı acsam su cıktı su cıktı diye söylediğim bi sürü sey cıkar :)

banu yılmazdan inanın 20 falım rahat vardır ilginc olan hep farklı profillerden gelip hiç bir zamanda çelişmeemesi ve yakın gelecekteki cıkması simdi bak bir falımı acsam su cıktı su cıktı diye söylediğim bi sürü sey cıkar :)
kahve katina tarot bu 3 ünü attım ama istediğimi atayım biliyor galiba kendisi de kahve bakarken kartlardan destek alıyor gibi anlıyorum

Ah gecmişte neler gördük haliyle psikopata bagladım ama içimdeki "o" kurdu silemesemde ben de cok iyi ya hatta en iyisi diyebilirim gönül rahatlığıyla Banu Yılmaz için Allahı var. Cok övülen Nakta bile onun eline su dökemez. Gelecek çıkar-çıkmaz bilmem ama anda cok ıyıydı ve olumsuzu-nedenlerı lafı dolandırmadan anlattı. Kesira Sirel de öyledir .Ama Selizay ise 8 yıllık fal maceramda gelecek öngörüleri hep cıkan tek kişi bende. Belkı de benim enerjım tuttu.

Bir de Kehriban'dan iyi diye bahsedilmiş. Döndüm,tellweye ilk geldiğinde bana baktığı 3 falı okudm. Ay ne safmışım:) Ilk falı şu olan birine:

"merhabalar bitanemmm öncelikle beni tercih ettiğin için saol bende cok memnun oldum bana kendini yakın hissettiğin için zaten herkesten onu rica ediyorum bir arkdasınmış gibi dostunmus gibi anlatın die bana derdinizi sorularına geçerim..dediğim gbi bir vakte kadar bu işlerinizden hayırlısıyla sıyrılacagınızı göryorum bitanem paralara konacaksınız baya paraya hemde istedginiz herşey yoluna giricek kendine iyi bak canım görüşelim yine inşllah sorularına cvp verebilişimdir .." 2 fal daha atmak neyin aklıdır.....

Banu Yılmaz benim de favori falcım, yalnız Grenway e fal atmadan önce Banu'ya attığım fal içerik olsun üslup olsun birebir aynı ve üslubunu çok iyi tanıyorum artık. Senenin başında ilk bakmaya başladığı zamanlardan beri baktırıyorum, bir çok fal baktırdım öyle ki bende çok ince detayları bildiği için yakınlarıma da önerdim.

Banu Yılmaz benim de favori falcım, yalnız Grenway e fal atmadan önce Banu'ya attığım fal içerik olsun üslup olsun birebir aynı ve üslubunu çok iyi tanıyorum artık. Senenin başında ilk bakmaya başladığı zamanlardan beri baktırıyorum, bir çok fal baktırdım öyle ki bende çok ince detayları bildiği için yakınlarıma da önerdim.

Banun gelecegi cikti mi? Ve ne baktirdin ona?

Back
X