tellwe.com'da bakılan fallar!

Katina ciddi anlamda enteresan bir deste..
Bu falcı entrikalarindan çok sıtķımın sıyrıldığı bir dönem bende deste almıştım.Aman bunlar ne ya kendi göbeğimi kendim keseyim deyip..
Soru doğru sorulduğu takdirde çok net yanıtlar verir katina. Deste ile ilgili nette ne bulduysam okumuştum. Baya baya fal bakıyordum. Kendim için yaptığım açılımlarin resimlerini çekmiştim.
Şimdi bakıyorum da öyle de olmuş.
Sonra desteyi karıştırırken farklı zamanlarda valide kartı 3 kez yere düştü.
Çok huzursuz olmuştum. Bir kaç kezde rüyamda valide yi görünce kartları attım.
Ama bu bir kaç gündür yine aklıma düştü bilmiyorum niye ?
Bu mesaj benim degildi, pisipisi'nin. Alintilama hatasi oldu sanirim :)
Beni dusunerek alintiladiysan olur oyle. Enerji meselesi :))

Benimde ifşa olmamak adına bir Öner'im var. Bir kişi bunu yönetebilir aslında. Mesela bir topic açılıyor orada tüm fallar paylaşılacak ama bunu sadece bir kişi yapıyor.
Örneğin ben mi yapacağım, sen bana falını atıyorsun diyorsun ki x kişi baktı, bende o falı anonim olarak paylaşıyorum. Copy pasta var ise o kişi yine bana yazar bende bunu yine iletirim. Yani örmek olarak.. eğer öyle bir şey isterseniz bu bir yöntem olabilir.
Onerin cok guzel ama daha yeni icimizden birinin falci reklamcisi olarak sahteligi ortaya cikinca bir suru soru var kafamda bunu uygulayabilmek icin.
1. kim yapacak? Guvenilirlik ve zaman meselesi var. Kimin aklina gelirdi ki withoutyou 6uyelikle icimizde geziyor. Simdi ben falci degilim, reklamci degilim. Guvenen guvenir guvenmeyen guvenmez orasi ayri ama ne malum baska birinin daha cikmayacagi aramizdan. Ayrica zaman ayirabilecek kisi de olmasi lazim...
2. Gercek fallarin gonderilecegini nasil biliyoruz.? Mesela bir falciyi karalamak isteyen biri ortaya yazilan bir falda hafif degisiklik yaparak "ay bana da bunu atti" der gecerse, falciyi silecegiz... O da sakat bir mevzu...

Aslinda her sey insanlarin dogru ve iyi niyetli olmasinda bitiyor ama onu anlamak buyuk zorluk...

Ben paylasirum, sorun degil benim icin. Ama bu gorevi ustume alamam zamandan dolayi, bazen her gun giriyorum bazen bir hafta girmiyorum.

Herkesin aklina yatarsa yapilsin derim ben, aslinda onerin cok guzel.

Onerin cok guzel ama daha yeni icimizden birinin falci reklamcisi olarak sahteligi ortaya cikinca bir suru soru var kafamda bunu uygulayabilmek icin.
1. kim yapacak? Guvenilirlik ve zaman meselesi var. Kimin aklina gelirdi ki withoutyou 6uyelikle icimizde geziyor. Simdi ben falci degilim, reklamci degilim. Guvenen guvenir guvenmeyen guvenmez orasi ayri ama ne malum baska birinin daha cikmayacagi aramizdan. Ayrica zaman ayirabilecek kisi de olmasi lazim...
2. Gercek fallarin gonderilecegini nasil biliyoruz.? Mesela bir falciyi karalamak isteyen biri ortaya yazilan bir falda hafif degisiklik yaparak "ay bana da bunu atti" der gecerse, falciyi silecegiz... O da sakat bir mevzu...

Aslinda her sey insanlarin dogru ve iyi niyetli olmasinda bitiyor ama onu anlamak buyuk zorluk...

Ben paylasirum, sorun degil benim icin. Ama bu gorevi ustume alamam zamandan dolayi, bazen her gun giriyorum bazen bir hafta girmiyorum.

Herkesin aklina yatarsa yapilsin derim ben, aslinda onerin cok guzel.

Aslinda bunu yapsak bu görevi üstelenebilecek biri sensin bence leyla. Iyi niyetin bu zamana kadar hep ortadaydi

Çok var öyle reklam yapan ilk fal kutusuyla burda bi topikte görerek fallara sardım.Kız ancak 1 yıl sonra reklam yaptığı anlaşıldı.İlk zamanlar kimi önerdiyse baktırmıştım.Sonra bi anladım 1yıl sonra filan ,her girdiğinde yeni birilerini tavsiye etmiş :))@Withoutyou da onun gibiymiş yani herseferinde farklı falcılar filan Bende medyumname ye baktırmıştım sadece...

Aslinda bunu yapsak bu görevi üstelenebilecek biri sensin bence leyla. Iyi niyetin bu zamana kadar hep ortadaydi
Canim guvenin icin tesekkur ederim. Iyi niyet bir baslangic ama yetmez :) Ben her zaman buraya her yazanin gercek olduguna inandim. Burada baslayan dostluklarim oldu. Cok sevdim burayi, gercekligini aslinda. Diger sosyal medya sitelerinde gordugumuz sahte mutluluklarla dolu degil. Burada "sabahlar olmasin" modu yok, herkesin umudu daha guzel bir sabaha uyanip bekleyislerin bitmesi guzel gunlere yelken acilmasi... Ha burada da sahte dertler gorduk o ayri :))
Ancak iyi niyet yaninda benden daha cok gozuk acik birinin ve ayrica (hatirlasana fallarim cikacak insallah, her sey duzelecek ve insallah ben buraya daha az zaman ayiracagim;) ) zaman ayirma olarak daha uygun birinin yapmasi gerekir bunu.
Yapabilirse tabi, ben paylasimci olarak katilmaya devam ederim :)
Dilegim insallah, bir suredir burada olanlarin artik guzel yasayip burayi eski beklentilerle dolu gunlerini unutarak gelecegi mutlulukla yasamalari.
Herkes fal baktiracak herkes payina duseni yasayacak. Bu surec her birimiz icin yasanmasi gereken bir surec olarak acele bitislere ve guzel gelecege gecsin artik. Ben sizleri cok sevdim. Arada cikan curukleri eleyerek yola devam :)

Banuyu ben de beğenmiştim küçük dediği bişey de çıkmıştı o paraya fazla bence kısa ama öz
Onun su falını merak ediyorum baktıran var mıdır ki
Kızlar banu yılmaz a su falı bıktırdınız hç?
valla su falı değilde banuyılmaza her zaman baktıran birisi olarak söylüyorum bana dedikleri hep cıktı ama bazılerına enerjisi uyuşmuyor yine de 10 tl bu risk için değer bence

O adam beni de evlendirmişti :KK70: huyummavi allahım o kadın deli ona fal attım nasıl sallıyor sinir olmuştum ona duvarına yazdım para iadesi yapmıştı. Katina destesi alınca , katina falı gönderdiğim falcıların yorumlarına baktım o kadar alakasız yorumlamışlar ki en kötü kartı çekip pembe tablo yapmış, bana ruh kartı çıkmış kart beni bir konu da uyarıyor mesela onu demiyor falcı veya direkt kart yorumu yapanlar olmuş. Sıfır hisle rast gele yorum yapılmış. Ya da kart çok olumsuz değil ama o kadar olumsuz yorumlar yapılmış ki! Yani desteyi bile çözememişler. Tellwede 3-5 falcı düzgün işini yapıyor geri kalan umut taciri başka bir şey değil.
Huyummaviye ben de baktirma gafletinde bulundum ve bayaa salladi sorularimla ayni seyleri yazmis ve bunun adi fal bakmak bi de ucreti yuksek o fala saka gibiydi:///

Ben iki bucuk yil once duruhanece diye biri vardi fal atiyodum acayip tutturmustu tarotu cok iyi yorumluyodu yaa (belki bileniniz vardir) keske gelse .. Eski fallari okuyayim dedim de onu okuyunca baya analizleri ve ileriye yonelik dedikleri tutmus belki de tamamen kapatti hesabini://

Vallahi su ana kadar bir suru falci denedim, aha bu da cok iyidir dedigim cikmadi. Yetenegim var diyene elimde tuzlukla kostum ama becerikli goremedim kimseyi. Erkek falcilari daha fazla begenmeme ragmen, cogunlugu rezalet. Ne hikmetse herkeste yuzyillardir fal bakiyor " bana bu yetenek gaynimdan gecti":))) ahahahha.
ErMani denen usaga fal baktirdigimi soylemistim, bana bir oneride bulundu, siz de deneyin belki faydasini gorursunuz. Yarin uyandiginda sacini taradigin bir tarak varsa saclarini temizle o taraktan ve hepsini cope at dedi. Ikinci gun sabah uyandiginda ise, odanda ve banyondaki aynalari temizle dedi.

Size de ben onereyim, para vermeye gerek kalmadan:)))bu arada kiymetabla fallari goturuyor vallahi, tabi yorumumu sildi hesabindan:S betule de fal yolladim bu arada, begenmedim acikcasi keklemis resmen milleti. Falcielvin mi ne onu deneyecektim, o zaman fali 7 liraydi yolladim, hatun bana " gunduz fal bakmiyorum" dedi, bir saat sonra bir baktim ki fiyati 30 lira olmus ondanmis gunguz fal bakmamasi:))))

Katina ciddi anlamda enteresan bir deste..
Bu falcı entrikalarindan çok sıtķımın sıyrıldığı bir dönem bende deste almıştım.Aman bunlar ne ya kendi göbeğimi kendim keseyim deyip..
Soru doğru sorulduğu takdirde çok net yanıtlar verir katina. Deste ile ilgili nette ne bulduysam okumuştum. Baya baya fal bakıyordum. Kendim için yaptığım açılımlarin resimlerini çekmiştim.
Şimdi bakıyorum da öyle de olmuş.
Sonra desteyi karıştırırken farklı zamanlarda valide kartı 3 kez yere düştü.
Çok huzursuz olmuştum. Bir kaç kezde rüyamda valide yi görünce kartları attım.
Ama bu bir kaç gündür yine aklıma düştü bilmiyorum niye ?
Bence senin de falların çıktı,sen böyle yazınca ben de düşündüm özellikle son falını bitiş görmüştün x kişisiyle adam evlendi:) Tekrar mı denesen ki diye teşvik ediyomuşum:)

Keşke desteyi atmasaydın valide bir çok anlama gelebiliyor , diğer kartlarla anlamı değişiyor bazen kişin ruhi bunalımda olduğunu veya kötü bir hadise olabileğini...ama genelde diğer kartlarla kombine edince ve hislerin devreye girince farklı anlamlar ortaya çıkıyor.

Destenin en kötü kartı mezar kartıdır anlamı ölüm vb. Örneğin abanoz kartı ve mezar kartı yan yana gelince bazı sıkıntıların bittiğini söyler bize :) ben seviyorum kartları sürekli elime alıp inceleyesim geliyor , bir enerji akışı var. Bazen çok kötü şeylerde söylüyor o zaman yorumlamıyorum yerine bırakıyorum desteyi.
Sen böyle güzel güzel anlattıkça benim de alasım geliyor:)

kızlar Sahmeranfalci nasıl ? aranızda baktıran oldu mu ? Baya övgü almış ama kararsız kaldım kahve falı atmak istiyorum hatunda çok iddialı ama param çöpe gitsin de istemiyorum :) Baktıranlar cevaplarsa çok mutlu olucam :dondurma:

Ben o kadın yüzünden telwe hesabımı sildim:s
5 liralıkken gayet beklentisiz bir fal atmıştım oldukça genel bir yorum yapmış aşkta güzel gelişme işte gelecek para vs. ben de soru olarak ne zaman olacak vade hissediyor musunuz diye sordum önce puan vermemi söyledi ben de hiçbir zaman soruma cevap gelmeden yorumcuya puan vermediğimi söyledim o da puan vermezsem cevaplamayacağını söyledi puanıma göre mi değişecek cevabınız ille önce puan diye ısrar etmeniz çok çirkin dedim o da asıl senin sorularınla ikinci falı bedavaya getirmeye çalışman çok çirkin yazmış 5 liralık o 1 lira bile etmeyecek falını bedavaya getirmeye çalışıyormuşum:SSS
Ben de düşük puan verdim ve değerlendirmeye yazdım soruya cevap vermek için puan istediğini, baktım iade etmiş falımı ben de destekten yazdım saçma sapan cevaplar verdiler açıkça yazdım 'ben kredi iadesi falan istemiyorum yorumum falcının duvarında görünsün istiyorum bizler oradaki yorumlara göre yorumcu tercih ediyoruz yorumcu beğenmediği değerlendirmeyi silecekse hem bizi yanıltmış oluyorsunuz hem de diğer yorumcuların emeklerine haksızlık ediyorsunuz' diye ama olumlu geri dönüş alamadım ve değerlendirmem kesinlikle görünmüyor yorumcu profilinde ben de telwe defterini artık tamamen kapattım hiç güvenmiyorum o siteye
Biraz uzun oldu ama çok dolmuşum:))))))

Back
X