tellwe.com'da bakılan fallar!

Bence gecmisimizi ve genelde ne kadar yildiz verdigimizi gorup bizimle ilgili bir fikir sahibi olmaya calisiyorlar falimiza bakmadan. Puan kaygisi gutmelerine kiziyoruz ama biz de puanlara bakiyoruz sonucta. Tek yildiz verildigini gorup kotu bir yorum okuyorsam atmaktan vazgeciyorum bazen. Aynen onlar da bence o sekilde bakiyor. Fali begendigi halde bedavaya getirmek icin faldan alacagini alip dusuk puan veren iade isteyenler var. Dolayisiyla kendilerince tedbirli olmaya calisiyorlar.
Buna benzer bir şey görmüştüm yazın. Falcı arıyordum bi falcının duvarında yorum vardı "teşekkür ederim çok güzel yorumdu" gibi bir yorum yazmış ama 1 yıldız vermiş. Sonra tekrar girdim falcı iade etmiş puanı normale dönmüş. Bunu kullanan kişilerde var malesefki sırf falcı iade etsin diye. Diğer falcı da daha önce aynı olayı yaşamış olacak ki bakmıyor, kendi taktiri fakat çirkefleşen kopyala yapıştır yapan kişileri her zaman şikayet ederim. Hoş ilgilenmiyorlar da :)

Buna benzer bir şey görmüştüm yazın. Falcı arıyordum bi falcının duvarında yorum vardı "teşekkür ederim çok güzel yorumdu" gibi bir yorum yazmış ama 1 yıldız vermiş. Sonra tekrar girdim falcı iade etmiş puanı normale dönmüş. Bunu kullanan kişilerde var malesefki sırf falcı iade etsin diye. Diğer falcı da daha önce aynı olayı yaşamış olacak ki bakmıyor, kendi taktiri fakat çirkefleşen kopyala yapıştır yapan kişileri her zaman şikayet ederim. Hoş ilgilenmiyorlar da :)
Kopya yapistir yaptigi ispatlanmis bir falci vardi. Adini unuttum. 4 kisi iade almisti, falci uyari aldi uzaklastirildi geri geldi. Ne oldu? Dersini aldi, artik birebir kopya yapistir yapmayacak dikkat edecek! Aldigi paranin karsiligini boyle veren bir kisi aldigi uzaklasmayla islah mi oldu sanki, hic sanmam... Tamamen uzaklastirilsa baska bir falci ismiyle geri doner zaten... Sistem musait cunku.

kızlar 1 senedir arkasından göz yası döktüğüm adamla ilgili gelişme oldu, kendisi iletişime geçti benimle ve suan konusuyoruz..
Ne nakta ne medyumzagnos ne marceline ne sezgi hiçbiri cıkmadı kesin kez dönüş yok demişlerdi.. Söyledikleri cıkan kişi geysu

Ne demisti geysu?? Bariscak misiniz demisti

kızlar 1 senedir arkasından göz yası döktüğüm adamla ilgili gelişme oldu, kendisi iletişime geçti benimle ve suan konusuyoruz..
Ne nakta ne medyumzagnos ne marceline ne sezgi hiçbiri cıkmadı kesin kez dönüş yok demişlerdi.. Söyledikleri cıkan kişi geysu
Daha da guzel haberlerini alalim insallah.
Vadesi neydi Geysu'nun, ya da gectiyse ne kadar gecti vaden?

Daha da guzel haberlerini alalim insallah.
Vadesi neydi Geysu'nun, ya da gectiyse ne kadar gecti vaden?
geysuya dört kez fal atmısım agustos temmuz eylül ve kasım her seferinde döneceğini ilişkisinin dısarıdan gözüktüğü gibi olmadığını söylemişti hep 1 ay sonra 1 ay sonra diyip durdu her falında aynı sey son falında her falda aynı seyi diyorsunuz naktayada baktırdım o da dönmez diyor hanginize inanayım diye sordugumda ben farklı ongoruyorum bazı danısanların dönüşleri oluyor sarkma da olsa sasırıyorum insallah benim falım cıkar sana canım yazmıs... Anlık durumda sadece o doğruymus diyebilirim. Yeşilcingene de umudu kes bu adamdan bu kızla birbirlerini seviyorlar kolay kolay ayrılmazlar diyip nasihat vermişti

geysuya dört kez fal atmısım agustos temmuz eylül ve kasım her seferinde döneceğini ilişkisinin dısarıdan gözüktüğü gibi olmadığını söylemişti hep 1 ay sonra 1 ay sonra diyip durdu her falında aynı sey son falında her falda aynı seyi diyorsunuz naktayada baktırdım o da dönmez diyor hanginize inanayım diye sordugumda ben farklı ongoruyorum bazı danısanların dönüşleri oluyor sarkma da olsa sasırıyorum insallah benim falım cıkar sana canım yazmıs... Anlık durumda sadece o doğruymus diyebilirim. Yeşilcingene de umudu kes bu adamdan bu kızla birbirlerini seviyorlar kolay kolay ayrılmazlar diyip nasihat vermişti
Bana bir kez bakti, anda super degildi bildigi bir seyler vardi o kadar. 4 vade demis ama ay dememis :) umarim 4 yil degildir ve bir de sarkmalari hesaplarsam of yani :))

Geysu'yu ben çok beğeniyorum. Sadece onun vade sürecinin farklı olduğunu düşünürüm hep uzar yani ama onun dışında sonuç asla değişmedi. gerçekten hisli uzak geleceği iyi görebilenlerden.

Geysuyu herkes çok seviyor hakkında hiç kötü bir şey de söylenmedi burada. Ben de severim kendisini ama bana ne yazıkki falı hem çıktı hem çıkmadı. İlk falında söz ettiği kişi ile tanıştık ilişki olur mu diye baktığında hep ilişki gördü ama adam başkası ile evli. Nakta bildi ilişki yok dedi. Ama kişinin özelliklerini hep yanlış anlattı.

Geysuyu herkes çok seviyor hakkında hiç kötü bir şey de söylenmedi burada. Ben de severim kendisini ama bana ne yazıkki falı hem çıktı hem çıkmadı. İlk falında söz ettiği kişi ile tanıştık ilişki olur mu diye baktığında hep ilişki gördü ama adam başkası ile evli. Nakta bildi ilişki yok dedi. Ama kişinin özelliklerini hep yanlış anlattı.

Aslında geysu için çıkmadı diyen de çok var evli çıkması kötü olmuş normalde bunu görmesi gerekirdi diye düşünüyorum

Öncelikle çok sevindim falınızın çıkmasına,burda hep olumsuz dönüşler alıyorduk ama olumlu şekilde falların patlamış olması ayrı bir sevindirici. Geysu hariç bilen oldu mu? Binnaz da Elfin'e baktırmış mıydınız?

cıkan fal haberi banu yılmaz bu kaç oldu bilmiyorum artık bu sefer yuh diyorum bu arada yenilerden yulee var anlıkta baya iyidi yeni olduğu için geleceği bilemem

Merhaba hanımlar güzel rüya tabiri yapan biri var mi bildiğiniz tavsiye alabilir miyim??:KK68:
rüyalarım genelde cıkar canım ama anneme sorarım o biraz anlar o da sadece hayırlı hayırsız haber söyle böyle tarzı bir seyler der kendi kendime eartık deneyimlerimden rüyamı yorumlamaya calısıyorum ama yorumlattırdıklarımdan falcı nurseli birazcık doğru tahmin etmişiti

Merhaba :) vadesinde mi çıktı acaba?
vadesinde cıktı canım bana ama daha önce dedikleri vadesi gecince de cıktığı oldu yakın zamanda cidden salladı desem nasıl yakın zamanda yasayacağım anlık piskoloime göre biliyor onu cidden anlamıyorum

En hayati soruyu soracağım;
1 senedir hiç iletişiminiz oldu mu? yoksa 1 yıl sıfır iletişim üzerine pat aradı mı :)
geysu bana da 1 ay 3 hafta 2 - 3 hafta diye diye 1 yıl ettide :D

Back
X