Kızlar merhaba. Daha önce de sanırım bu başlığa yazmıştım. Fal defterini kapamaya karar vermiştim diye. Dayanamayıp yine fal baktırmaya başlamıştım.
Hoşlandığım birisi vardi. İş arkadaşım. Aynı odayı paylaştığım güvendiğim sevdiğim kişi. Kaç siteye nereye fal attıysam senden hoşlanıyor seni seviyor adım atıcak dendi. Hiç birinin süresi çıkmıyordu zaten. Bir tek Geysunun dedikleri karakter analizleri çok tutuyordu. Bide Nakta. İkisinin da fal yorumu hemen hemen aynıydı. Kaderiniz bir o da seni seviyor,evlilikten korkuyor,ailevi sorunları var vs vs. Ben tabi kaptırmışım kendimi bu fallara. Bir bakmışık ki adamam körkütük aşık olmuşuö. Hep işte falda da çıkıyor temiz kalpli bir adam. O da bana karşı ilgili davranıyor hani. Bir flörtleşme var aramızda. Ondan bugun yarın adım gelir diye diye 6 ay bu fallarla avundum. Bu sırada ailesini tanıdım. Baya kaynaşmışız filan. 2 gün önce yarın evleniceğini öğrendim. Babamdan duydum bir de bunu. Nakta fallarında bu adamın evlenmek için 3-4 sene gecmesi gerek düşüncesi olduğunu söylemişti. Geysu desen ben evlilik sorunca hayır seni seviyor ailesine rest çekicek savasıcak sen birşey yapma bekle demişti. Meğersem nişanlıymış. Ve düğün gününe kadar da benden bunu saklamaya çalışıyormuş. Belki 10 falcıya atmıştım belki 20. Bir tanesi bile bu adamın nişanlı olduğunu söylemedi bana. Onu geçtim başka birisine duygusu olduğunu bile söylemedi. Seruven,taraca,akrepgoz,klothoyagmur,chitra vs vs. Hemen hemen hepsine. Belki onlar bekle dedikce beklemeyip adım atsaydım en azından reddedilirdim ama zaman kaybetmez ve bu denli aşık olmazdım. Belki de şu an evleniceği kişi ben olurdum. Oysa ben Allahın yasak koyduğu şeylere uyarak hep bekledim. Ne kadar kendimizi kandırırsak kandıralım fal Allaha ortak koşmak,şirk. Ben bunun bedelini çok ağır ödedim. Size tavsiyem eğer sevdiğiniz beğendiğiniz birisi varsa adım atın,söyleyin. Belki incinirsiniz,kırılırsınız ama en azından bir gün belki bir ay sürücek sonunda geçicek ve hayatınıza bakıcaksınız. Böyle umut tüccarlarına para kaptırmazsınız en azından,günaha da girmiş olmazsınız.