tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar merhaba. Daha önce de sanırım bu başlığa yazmıştım. Fal defterini kapamaya karar vermiştim diye. Dayanamayıp yine fal baktırmaya başlamıştım.
Hoşlandığım birisi vardi. İş arkadaşım. Aynı odayı paylaştığım güvendiğim sevdiğim kişi. Kaç siteye nereye fal attıysam senden hoşlanıyor seni seviyor adım atıcak dendi. Hiç birinin süresi çıkmıyordu zaten. Bir tek Geysunun dedikleri karakter analizleri çok tutuyordu. Bide Nakta. İkisinin da fal yorumu hemen hemen aynıydı. Kaderiniz bir o da seni seviyor,evlilikten korkuyor,ailevi sorunları var vs vs. Ben tabi kaptırmışım kendimi bu fallara. Bir bakmışık ki adamam körkütük aşık olmuşuö. Hep işte falda da çıkıyor temiz kalpli bir adam. O da bana karşı ilgili davranıyor hani. Bir flörtleşme var aramızda. Ondan bugun yarın adım gelir diye diye 6 ay bu fallarla avundum. Bu sırada ailesini tanıdım. Baya kaynaşmışız filan. 2 gün önce yarın evleniceğini öğrendim. Babamdan duydum bir de bunu. Nakta fallarında bu adamın evlenmek için 3-4 sene gecmesi gerek düşüncesi olduğunu söylemişti. Geysu desen ben evlilik sorunca hayır seni seviyor ailesine rest çekicek savasıcak sen birşey yapma bekle demişti. Meğersem nişanlıymış. Ve düğün gününe kadar da benden bunu saklamaya çalışıyormuş. Belki 10 falcıya atmıştım belki 20. Bir tanesi bile bu adamın nişanlı olduğunu söylemedi bana. Onu geçtim başka birisine duygusu olduğunu bile söylemedi. Seruven,taraca,akrepgoz,klothoyagmur,chitra vs vs. Hemen hemen hepsine. Belki onlar bekle dedikce beklemeyip adım atsaydım en azından reddedilirdim ama zaman kaybetmez ve bu denli aşık olmazdım. Belki de şu an evleniceği kişi ben olurdum. Oysa ben Allahın yasak koyduğu şeylere uyarak hep bekledim. Ne kadar kendimizi kandırırsak kandıralım fal Allaha ortak koşmak,şirk. Ben bunun bedelini çok ağır ödedim. Size tavsiyem eğer sevdiğiniz beğendiğiniz birisi varsa adım atın,söyleyin. Belki incinirsiniz,kırılırsınız ama en azından bir gün belki bir ay sürücek sonunda geçicek ve hayatınıza bakıcaksınız. Böyle umut tüccarlarına para kaptırmazsınız en azından,günaha da girmiş olmazsınız.
sizin adınıza çok üzüldüm. gerçekten çok üzücü. aynı odayı paylaştığınız halde aynı iş yerinde nişanlı olduğunu herkesten mi sakladı yani böyle birisiyle evlenmediğiniz için ben şanslı olduğunuzu düşündüm. yanlış anlamayın sadece fikrimi belirtmek istedim. umarım gerçekten her şey gönlünüze göre olur.

sizin adınıza çok üzüldüm. gerçekten çok üzücü. aynı odayı paylaştığınız halde aynı iş yerinde nişanlı olduğunu herkesten mi sakladı yani böyle birisiyle evlenmediğiniz için ben şanslı olduğunuzu düşündüm. yanlış anlamayın sadece fikrimi belirtmek istedim. umarım gerçekten her şey gönlünüze göre olur.

Evet. Bilenler varsa da bana hiç kimse hiç birşey söylememişti bununla ilgili. Hatta geçen hafta işte kendisi 30 yaşında bekar adamım gibi bir kaf kullanmıştı gözümün içine baka baka.
Tabiki herşeyde bir hayır mutlaka vardır. Ben belki de fallara inanmasam bu durumun daha erken farkına varıcak ve daha az hasarla atlatıcaktım. Yarın düğünü hala işe geliyor gözünü bir an olsun benden çekmiyor. Bu benim imtihanım ve umuyorum ki en güzel şekilde atlatıcam. Teşekkür ederim. Hepimiz için en hayırlısı olsun.

Tesekkur ederim. Bide kendimi inancli saniyorum. Ama bir yerde insan kapiliyor bu tuzaga iste. Benim gibi iki universite bitirmis,Allaha ve ilme,insan cabasina, Allahin takdirine inanan birisi bu tuzaga dustugu icin kendimi affedemiyorum. Belki de Allahin bilmemizi istemedigi seyler bizim icin daha hayirlidir,yasamamiz gereken seyleri dogru zamanda yasamamiz daha dogrudur. Zaten yarin ölucekmiyiz yasiycakmiyiz bunu bile bilmiyoruz,kalkmis kendimiz gibi birilerinden gelicegimizle ilgili tüyolar istiyoruz. Oysa Allah insan gelicegini onun cabasina bagli kildi. Cok pismanim cok. Ben bu fallara inandikca kendim onun önünde küçük düşürmüşüm,iç sesim hep birşeylerin ters gittiğini söylüyordu,keşke dinleseymişim de zamanında çok geç olmadan adım atsaymışım.

Amin. Çok teşekkür ederim. Kendimizi kandırıyoruz sadece. Seven insan iki dünya bir olsa da,eğer gerçekten seviyorsa sahip çıkar,değer verir,hissettirir. Ben fallarla birlikte malesef insanlara olan inancımı da kaybettim. Benim hatam ve bedelini böyle ödüyorum. Bir de akıllıyım diye geçinirim orda burda. Allah affetsin.
Üzücü bir durum, umarım bu hayalkirikligini çabuk atlatırsınız. Yalniz sana neden son dakikaya kadar soylememsine takildim sonucta siz arkadas degil misiniz?

Üzücü bir durum, umarım bu hayalkirikligini çabuk atlatırsınız. Yalniz sana neden son dakikaya kadar soylememsine takildim sonucta siz arkadas degil misiniz?

Demek ki arkadaş gözüyle bile bakmıyormış. Ben de anlamadım kendisine söyledim sizden duymak çok daha hoş olurdu dedim,bir tepki vermedi. Bugün bile benimle bir flört havasındaydı,tepkimi koydum ama. Düğününe de çağırmadı zaten. Canı sağolsun.

Demek ki arkadaş gözüyle bile bakmıyormış. Ben de anlamadım kendisine söyledim sizden duymak çok daha hoş olurdu dedim,bir tepki vermedi. Bugün bile benimle bir flört havasındaydı,tepkimi koydum ama. Düğününe de çağırmadı zaten. Canı sağolsun.
Cok ilginc gercekten belki duygulari vardir size karsi ama evlenmek durumundadir bilmiyorum ama bana gizlemesi ve dugune davet etmemesi aacma geldi, ayni is yerinde calisma arkadasina insan bahseder eger ki ozellikle gizlemiyorsa... davete etmemesini anlayabilirim ama soylememesi garip olmus.

Bende az önce binnazda esin karacadan yorum aldım,bayıldım doğrusu,anı süper yorumladı,herşeyi anlatmış,ilişkimin ne zaman bittiğini bile doğru yazmış,o da vade verdi,çok yakın vadeler,çıkarsa fal paylaşacağım buradan,tabi ki fal enerji işi ama öneririm esin karacayı.Bu kadar beklemiyordum açıkçası.

Bende az önce binnazda esin karacadan yorum aldım,bayıldım doğrusu,anı süper yorumladı,herşeyi anlatmış,ilişkimin ne zaman bittiğini bile doğru yazmış,o da vade verdi,çok yakın vadeler,çıkarsa fal paylaşacağım buradan,tabi ki fal enerji işi ama öneririm esin karacayı.Bu kadar beklemiyordum açıkçası.
Esin karaca tek dimi orda ben az önce baktım çevrimdışı görünüyor

arkadaşlar medyumçetin'e tarot attım inanılmaz olumsuz bir faldı. kendisine falı çıkan var mı?
Bana ilk iki fali olumluydu gorusme tarihini bildi ama uzun vade vermisti sonra tarot attim ilk yorumun tamamen zittini yapmis, ne degisti boyle dememistiniz daha once dedim bana benim tavrim ve davanisimin olacak seyi engelledigini soylemis. Tarot sevmedigim icin korkarak atmistim kotu kartlar cikti ben de buna bagladim ve sildim fali, ilk iki falini begenmistim ama bir daha baktirmam ona.

Bana ilk iki fali olumluydu gorusme tarihini bildi ama uzun vade vermisti sonra tarot attim ilk yorumun tamamen zittini yapmis, ne degisti boyle dememistiniz daha once dedim bana benim tavrim ve davanisimin olacak seyi engelledigini soylemis. Tarot sevmedigim icin korkarak atmistim kotu kartlar cikti ben de buna bagladim ve sildim fali, ilk iki falini begenmistim ama bir daha baktirmam ona.
o kadar olumsuz bir faldı ki dondum kaldım okurken. kartlarda olumsuzdu. zaten hep anlamlarını yazmış kartların. Yani dediği her şeye tamam desem bile en son her gün göreceğin biriyle mutlu olacak demiş o kadarını kaldıramam valla :( size olumsuz falı çıktı mı? inş çıkmamıştır

o kadar olumsuz bir faldı ki dondum kaldım okurken. kartlarda olumsuzdu. zaten hep anlamlarını yazmış kartların. Yani dediği her şeye tamam desem bile en son her gün göreceğin biriyle mutlu olacak demiş o kadarını kaldıramam valla :KK43: size olumsuz falı çıktı mı? inş çıkmamıştır
Cikmadi ama o daha geneldi ilerleyen zamanlar icin olumsuz konusmus ama bence uzerinde durma, bilerek olumsuz konusuyorlar bazen.

Cikmadi ama o daha geneldi ilerleyen zamanlar icin olumsuz konusmus ama bence uzerinde durma, bilerek olumsuz konusuyorlar bazen.
dediğiniz doğru fallara takılmamak lazım zaten uzak durmaya çalışıyordum fallardan bu fal uyarı olur boş yere umutlanmak ya da durduk yere üzülmek yerine en iyisi bekleyip görmek sanırım :)

Kesinlikle en iyisi enerjiyi serbest bırakmak ve akla getirmemek.
Buna aşırı inaniyorum. Bir kisiden vazgeçtiginiz anda size gelmesi de tamamen bundan kaynakli. Cunku artik dusunmeyi ugrasmayi bırakıyorsunuz ve enerji kendi kendine dağılıyor, gelecegi varsa size geliyor.
Dusundukce, ugrastikca, surekli kurcaladikca o enerjiyi tıkıyoruz.
Rahat birakmak gerekiyor zaten her sey olacağına varacak :)

Back
X