tellwe.com'da bakılan fallar!

Geysu anda çok iyiydi hep bende. Gerçi en son 2 sene önce baktırdım, şimdi nasıldır bilmiyorum. Sanki puan kaygısından sonucu olumluya bağlıyor gibi geldi bana
Bana da olumluydu 5 kez falan atmışımdır geçen sene 1 sene geçti çıkmadı yani ha ufal tefek ayrıntılar çıktı diye atmaya devam ediyoruz ama gelecek çıkmıyor kimsede

Asıl senin ruh sağlığın yerinde mi önce
onu sorgulamak lazim. Sen kim oluyorsun da "kendinde misin" diye hiç tanımadığın bilmediğin birine hakaret ediyorsun? Terbiyesiz. Hem ilk önce benim mesajımı alıntılıyor ve altına yazıyor ardından cevap verince hala daha yazıyor. Ve seviye düşürüp sözlü tacize geçiyor. Kimseye özel yazmıyorsan benim mesajımı alıntılamayacaksın.
Seni tanımam etmem. Ne sen ne de senin kişisel falların beni ilgilendirmiyor. Hiçbir ilgim yokken durup dururken bana sardın. Ne için kaşınıyorsun bilmiyorum ama daha fazla bana yazma aksi takdirde hukuki yollara başvuracağım.
pardon ama su an yazdığın kelimelerle ben gayet de güzel hukiki yollara basvurabilirim ilk saldırıyı gayet de sen yapıyorsun burası herkesin fallar hakkındaki düşüncelerini söyledği bir başlık adı bile telwede bakılan fallar burdaki hiç kimse birbibni tanımıyor ve tanımadan senin gitttiğin yollardan ben dönüyordum kelimesini kullanıyorsun güzelce fikrini söyyleyip saldırmasaydın kimse kimseye karısmayacaktı benim yazdıklarımda bir sey yok ama sen kendi yazdıklarına bak su alıntınla ben sana gayet de güzel dava acabilirim istersen dene

sanki
pardon ama su an yazdığın kelimelerle ben gayet de güzel hukiki yollara basvurabilirim ilk saldırıyı gayet de sen yapıyorsun burası herkesin fallar hakkındaki düşüncelerini söyledği bir başlık adı bile telwede bakılan fallar burdaki hiç kimse birbibni tanımıyor ve tanımadan senin gitttiğin yollardan ben dönüyordum kelimesini kullanıyorsun güzelce fikrini söyyleyip saldırmasaydın kimse kimseye karısmayacaktı benim yazdıklarımda bir sey yok ama sen kendi yazdıklarına bak su alıntınla ben sana gayet de güzel dava acabilirim istersen dene
sanki sana bir kastım varmış gibi benim mesajımı alıntılıyorsun diyorsun sana bir kastım var o yüzden mi alıntıladım yani nasıl kendini bu kadar önemsiyorsun herkesin alıntılama hakkı var secmek istiyorsan buraya değil baska bir sitede takıl bana terbiyesiz diyerek sahsıma hakaret ediyorsun seviesizlikle sucluyyorsu kendi seviyen ortada bir yorum için yaptığğın su gereksiz yorumlara inanamıyorum

Kızlar telwede verdiğimiz yıldızı düşürebiliyor muyuz ben beceremedim de

Kızlar dört defadır şu aşağıdki videoyu dinliyorum karanlık ortamda uzanarak ve karşımdaki kişiyi düşünerek ve 4 defadır dördünde de ya mesaj attı bugun de aradı yaptıktan bir saat sona. İnanmam oyle seylere ama şaşırdım yani az gorusen haber bekleyen va varsa bir deneyin olmazsa işe yarar. Falcılar agustos a kadar iletişim yok demişlerdi ustelik. Galiba ne varsa istemekte ve inanmakta var dua da olur ama boyle tellkinler de işe yarıyor.

Bundan once bir de şu kişinin aşağıdaki meditasyonunu yapıyorum hangisi yarıyor bilemedim ikisini de yapın olmazsa

Belki fal konusuyla alakalı değil ama buada fal baktıranlarımız çoğu bir kişi için baktırıryor ve bir çoğumuz da iletişim bekliyoruz o yuzden yazmak istedim.

Kiz ne zamandir konusmuyordunuz onu da bi de bize..
Ha bir de can aydogmusun videolarini oneririm

Kiz ne zamandir konusmuyordunuz onu da bi de bize..
Ha bir de can aydogmusun videolarini oneririm
Aa ara iletişim oluyor en son 2 hafta once oldu ama aramaz çok mesaj atar bugun aradı alakasız olarak bu videoları dinledikten bir saat sonra. 2 hafta once yaptım o gunun akşamı mesaj atmıştı konuşmmuştuk ve bu dort oluyor bu kadar tesaduf olamaz sanki

Kızlar dört defadır şu aşağıdki videoyu dinliyorum karanlık ortamda uzanarak ve karşımdaki kişiyi düşünerek ve 4 defadır dördünde de ya mesaj attı bugun de aradı yaptıktan bir saat sona. İnanmam oyle seylere ama şaşırdım yani az gorusen haber bekleyen va varsa bir deneyin olmazsa işe yarar. Falcılar agustos a kadar iletişim yok demişlerdi ustelik. Galiba ne varsa istemekte ve inanmakta var dua da olur ama boyle tellkinler de işe yarıyor.

Bundan once bir de şu kişinin aşağıdaki meditasyonunu yapıyorum hangisi yarıyor bilemedim ikisini de yapın olmazsa

Belki fal konusuyla alakalı değil ama buada fal baktıranlarımız çoğu bir kişi için baktırıryor ve bir çoğumuz da iletişim bekliyoruz o yuzden yazmak istedim.

hahahaha böyle şeylere aslında hiç inanmam ama absürt şeyler denemeyi o kadar çok severim ki hemen kulaklıklarımı kaptım, şimdi de odanın ışığını kapatarak deneyeceğim :D tam benlik bi zımbırtı :D sonucu yazarım, eski sevgilimi düşüneyim biraz, yalnız biz 6 aydır konuşmuyoruz! bu kadar uzun süre üstüne mesaj attırırsam işe yaradığının %100 kanıtı olur :D

hahahaha böyle şeylere aslında hiç inanmam ama absürt şeyler denemeyi o kadar çok severim ki hemen kulaklıklarımı kaptım, şimdi de odanın ışığını kapatarak deneyeceğim :KK70: tam benlik bi zımbırtı :KK70: sonucu yazarım, eski sevgilimi düşüneyim biraz, yalnız biz 6 aydır konuşmuyoruz! bu kadar uzun süre üstüne mesaj attırırsam işe yaradığının %100 kanıtı olur :KK70:
Bekliyoruzz

hahahaha böyle şeylere aslında hiç inanmam ama absürt şeyler denemeyi o kadar çok severim ki hemen kulaklıklarımı kaptım, şimdi de odanın ışığını kapatarak deneyeceğim :KK70: tam benlik bi zımbırtı :KK70: sonucu yazarım, eski sevgilimi düşüneyim biraz, yalnız biz 6 aydır konuşmuyoruz! bu kadar uzun süre üstüne mesaj attırırsam işe yaradığının %100 kanıtı olur :KK70:
Ben de yan kanepe de pinekleyen kocama deniyeyim de belki kalkar bir kaç romantik laf eder:)Çok güldüm ya:)))

Back
X