Bu dönem baktırdığım falcıların analizlerini yazıyorum
öncelikle
akrepgözden başlıycam çünkü çok büyük hayal kırıklığına uğradım . ben kendisine geçen sene sürekli olarak fal atıyordum hatta ona şuana kadar attığım falların sayısı 10 falandır. kendisiyle enerjimiz çok güzel uyuşuyordu ve olay analizleri çok iyiydi. son zamnlarda duvarını okuyunca kimse beğenmemiş herkes sacmalamıssın demis ben enerji meselesidir diyerek geçmişte fal attım beğeniyodum diyerek fal gönderdim kendisine. gelen sonuç içler acısı . ben fallarını sesli fal olduğu için beğeniyordum bana yazılı fal göndermiş hadi neyse dedim belki ortamı müsait değildir bekletmek istememiştir ama gönderdiği fal 2 paragraflık birşey o da 3 cümlesi özlü sözlerden oluşuyor ve tamamen saçmalamasyon bir fal. ve sorduğum soru olumsuz diye falın kendisinide direk sorum üzerinden olumsuz yorumlamış. kendisine eskiden attığım fallarda fal uzunluğu 12-13 dk uzunluğunda bir ses kaydı olurdu ve her kelimesi doğru olurdu. şimdi sanki zorlama fal bakıyormuş gibi fal göndermiş . kendisinin bir an önce eski formuna dönmesini temenni ediyorum yoksa oy ortalaması %70 lere kadar inecek gibi duruyor.
nakta: kendisine de bayadır fal atan biri olarak geçen gün aldığım fal içler acısıydı. doğru noktalara da değindi elbet ama sanırım çok uzun süre bir kişiye fal atınca tavsiyeye dönüşüyor ve olayları bildiğinden onlara göre fal bakmaktan ziyade arkadaşının derdini dinleyip cevap veriyormuş gibi oluyor. ya bu yüzden ya da bi yerde görmüştüm aynı kişiye çok baktırınca bir süre sonra kişinin kartları bile saçmalamaya doğru cevap vermemeye başlıyor diye. sanırım durum böyle olunca kendisindende son 2 faldır saçma fal yorumları alıyorum. ayrıca aşırı negatif bir faldı pozitif tek bir yer bile yoktu 13 dk boyunca bana yazılmış bir felaketi dinlemiş gibiydim

kendi kendime işkence çektirdim bildiğiniz.. ayrıca verdiği tarihlerin hiçbiri tutmadı. olaylar onun dediği gibi de ilerlemedi. elde var sıfır durumu yaşadım o kadar falını dinleyip kendimi negatif bir ruh haline sokmama kesinlikle değmezmiş.
geysu: 0 nokta atışlı olumlu bir faldı. yani baktığı fal herkese uyacak türden bir faldı . bahsettiği problemler her ilişkide zaten olan normal problemler o yüzden hiç memnun kalmadım.
chitra: çok beğendim her zamanki gibi nokta atışlı bir faldı olay analizleri çok doğruydu karşı tarafı ve benim hislerimi güzel tarif etmiş.
ellynore : çok beğendim bana 2 ay önce baktığı fal 1 hafta önce çıktı verdiği tarihten biraz geçtikten sonra tuttu ama ilerleyiş ve sonuç onun dediği şekilde oldu. analizleri de güzeldi.
yani son dönemde beğendiklerim sadece ellynore ve chitra oldu