Kiz lizya ne cok falci denemissin sen de yazsana komple kime baktirdin benim seninle begendiklerim ayni
Canim ben denedim ama genelde ayni kisilere atiyorum biraz sik atinca ilki kadar iyi bilemiyorlar tabi. soyle soyliyim butun baktirdigim online falcilardan favorilerim
Elfin Demet, Zumra Lal, Medyum Fatima.
Tellwe'de begendigim
Perseis ama vadesi var daha ve ikinci fali ilki kadar olmadi tam oturmayan yerler var o yuzden bekliyorum ama bastan beri ayni tarihte netlik diyor Agustos ortasi ve sonu o da.
Medyumcetin degisik bakimi var bazen dagiliyor ama hisleri de var bildigi seyler oluyor her falinda ve tutarli verdigi tarihler ayni oluyor Agustos ortasi ve sonu icin soyledigi seyler var en basindan beri
Okaliptus49 onu begendim sayili iki defa fal attim ama onun da ilk fali daha mantikli ve uygundu ayrica ilk fali uzun gelecege yonelikti 1-2 senelik bir vade ikinci yakin gelecek dah belirsizdi.
Chitra anda fena sayilmazdi tarzini ve ozenini sevdim ama soyledikleri cikmadi.
Nakta iki defa bakti ilki hic tutmadi ikincide bildigi bazi seyler vardi cok gereksiz bir iki detay o dakarsimdaki kisinin imza bir lafi vardir onu demis sok oldum. ama o da tutarsiz basta iyi dedigine soru cevapta kotu demis olumluysa sonunda olumsuz konusuyor yani ne dedigi belli degil 2-3 sey tuttu ama o kadar. bilemiyor bana yani.
Gizemliefsun diye birine baktirmistim aslinda begendim falini mantikli noktalar vardi ama soruda soyledigi bir seyi sordum cevap vermemis ben de 4 yildiz verdim o da iade etmis kusura bakmayin da gormedigim seyleri soyleyemem diye aslinda falinda soyledigi bir seyi sormustum boyle atarli davranmasini anlamadim aslinda kotu degildi.
Banu Yilmaz basta iyi bildigi seyler vardi hep ona atiyordum iyice kisaldi fallar ama her falda bir yakin gelecek soyledigi oluyor o yuzden arada atiyorum ama memnun degilim. Sanirim rahatsiz cevresinde de yakini hastaymis morali ve enerjisi bozuk bu atarli ve huysuz davranislari ve ozensizligi bundan kaynakli, odaklansa aslinda hisleri olan bir kadin.
Uyumsuzz bu da iyi sayilir ama bence de Bayu Yilmaz bu, fiyati biraz daha yuksek o yuzden banuyilmaz hesabina gore daha ozenli bir tik daha uzun bakiyor.
Fasepeti Bugra: Ben sevmistim pozitif biri ama cogu kisiye ayni seyleri soylemis bana da ayni cumleler genelde o yuzden emin degilim. O da Agustos diyor Mayis ayindan beri.
Bunlar son zamanlarda baktirdiklarim eskiden 2-3 sene once binnazda falan cok baktirdim hic cikan aklimda kalan yok, cogu patladi hepsi hikaye simdi onlardan 100 tl ye bakiyor cogu ve hala baktiriliyor sasiriyorum o yuzden. Bir de
Gizem Hatun'a 3-4 defa baktirdim ilk fali tamamen cikmisti diger fallari da fena degildi o da denenebilir.