tellwe.com'da bakılan fallar!

:halay::110::halay:
Bana zamanında dediği bir konu vadesinde çıktı gibi olduğundan birkaç ay önce tekrar atmıştım. Belki de tesaduftu, 1 ay icinde iletisim demisti ve zayif ihtimalken olmustu ilkinde. Herneyse son falda iki farklı kişiyi sormuştum. Bende ağır basan kişiyi eleyip diğerini övmüştü. Soru kısmında ben ama işte o değil de bu daha iyi sanki dediğimde aslında sen kimi seçersen gibi tamamen mantığa bağlamıştı. Dahası hiçbirinin en ufak bir karakter ya da fiziksel özelliğinden ne bileyim kişiliğinden veya olur ya isminin için de şu şu harf olan gibi HICBIR tahmin HICBIR şey söylemedi. Sonuç mu? Sorduğum kişilerin hiçbiriyle şu an görüşmüyoruz. Karşılıklı olarak iletişim koptu diyelim. Kimse kimsenin üstüne düşmedi gibi bi durum oldu kısaca. Tabii ki böyle bi şeyden de HIC söz etmedi. Fiyaskoydu tamamiyle bu son falı :KK43:

Ben ellynore a bir hafta arayla iki fal attım başka hesaplardan ilk falı tamamen patladı tek kelimesi tutmadı onda genel durum sormuştum. İkinci falda karşımdaki kişinin düşünceleri nedir die sormuşum karşımdaki kişiyi kötülemiş hep bana başka birisini görmüş ama sonradan öğrendim o dönem adam hastanelerden çıkamıyormuş hiç sorunları var bile dememiş falda ellynore yok bencil yok bilmem ne yok çok yara almış falan filan yazmış da yazmış :KK70:
Ya butun mesajlar insanin aklinda kalmiyir heralde ben bu falciyla ilgili hep olumlu yorumlar gordum atladim yine.
Simdide okaliptus oyle ovulmus baktirmayi dusunuyorum ama bain baktirdiktan sonra bana cikmamisti demeyin bak :)

Ya butun mesajlar insanin aklinda kalmiyir heralde ben bu falciyla ilgili hep olumlu yorumlar gordum atladim yine.
Simdide okaliptus oyle ovulmus baktirmayi dusunuyorum ama bain baktirdiktan sonra bana cikmamisti demeyin bak :)

Ben okaliptusa baktırdım sorunu olduğunu bilmiş ama sorunun ne olduğunu bilememiş bir de başka birisi var ondan hoşlanan demiş ama onla olmucak demiş benle için ağustos sonuna vade vermiş yani çok özensiz bir faldı öneririm diyemicem :KK43: ayrıca sorularıma da cevap vermedi gerçi şimdi soru sormak ücretli olmuş el mahkum cevaplar :D

Benimde bi tek taraca, ayevi, banuyılmaz kaldı patlamayan. Diğerleri hep patladı beklemiyordum zaten cıkacagını iyice sogudum fallardan 1.5aydır hıc baktırmadım. Falalem rezzan, fal sepeti buğra, nurbanu, saraylı, betülünkehanetleri hepsi patladı

Benimde bi tek taraca, ayevi, banuyılmaz kaldı patlamayan. Diğerleri hep patladı beklemiyordum zaten cıkacagını iyice sogudum fallardan 1.5aydır hıc baktırmadım. Falalem rezzan, fal sepeti buğra, nurbanu, saraylı, betülünkehanetleri hepsi patladı
falalem rezzan çok mu kötüydü anlık analizleri falan bildiği bişey oldu mu bari? ona da baya baktıran var ben hiç baktırmadım ama

Okaliptus ben begendim guzel baktı bana iki defa uzun bir vade vermiş sonuç için, ilk falinda bir soyledigi zamaninda olmustu.

Lizyaa attığın meditasyonlardan hangisi daha iyi sen ikisinide mi denedin yoksa? Bi tanesi cok uzun çünkü
Canim ben de hangisi ise yaradi bilemiorum ikisini genelde sirayla yaptim. Kus sesleri olan yani uzun olan arkada calsa da oluyor is yaparken falan bile dinleyebirsin ya da gece onu kulaklikla dinleyerek uyuyabilirsin. O sitede cok video var istersen iclerinden begendigini secip dinle ben bunu yapip sonuc alinca digerlerini denemedim.

kizlar konu disi ama bir sey sorucam bilgisi olan yardimci olabilir mi?

istihare uykusuna yattim 1 yildir ayri oldugum eski sevgilim hayrli mi degil mi diye.Ruyamda barisiyorduk ikimiz de mutluyduk bana beni hala sevdigini soyluyordu ama renkleri hatirlamiyorum.Sizce bu neye isaret

kizlar konu disi ama bir sey sorucam bilgisi olan yardimci olabilir mi?

istihare uykusuna yattim 1 yildir ayri oldugum eski sevgilim hayrli mi degil mi diye.Ruyamda barisiyorduk ikimiz de mutluyduk bana beni hala sevdigini soyluyordu ama renkleri hatirlamiyorum.Sizce bu neye isaret
Istihare namaziyla birlikte yapilan ise 3 gun veya 7 gun denemek gerekiyor,bilen hisseden birinin yatmasi daha iyi yani herkes goremiyor.ben gordugum ruyayi hatirlamiyorum bile.ama teyzem ve tanidiklarim bana onceden yapmislardi siyah kirmizi gormuslerdi zaten ayrildim da sonra erkek arkadasimdan.
Sanirim olan bir sey icin karar verme asamasinda yapilmasi daha mantikli.

forumun eski tadı hiç kalmadı evrem damla ismi yine gecmeye baslamıs zaten buradaki coğu arkadasımın üyeliği bu falcıyla cıkan olay yuzunden pasif hale geldi.. falcı derin telwedeki mi facebooktaki mi onunda zaten güvenilir olmadığını arkadaslar cıkarmıstı ortaya

Kızları cok özledim :KK43:
EVremdamla ile ilgili beni aydınlatan olursa sevinirim.

Bana da verdiği hiçbir vade çıkmadı.Gerci hicbir falcınin verdiği vade çıkmadı şu ana kadar:)
Be Nakta ve Ecem23'e baktırmıştım.Nakta bende epey bildi.Epey bi vuruş yaptı.Şimdi zurnanın zırt dediği yere geldim.Bakalım ne olacak.Ecem23 ehhhh işte.Telwee de pek baktırmıyorum. Çok oyalıyorlar.

Evremdamla için vadeleri çıkıyor diyeni duymuştum.Demek ki tutmayan da oluyormuş.
Banada çıkmadı, özellikle onun falına çok üzüldüm.. ilk fal attığım sıralardı.. Bana kesin ama kesin iletişim var,tam 2,5 ay dedi.. ve ben o sıralar beklemeyip karşı tarafa mesaj atsaydım.. belkide şu an bu durumda olmazdım..! En azından olumlu olumsuz yolumu çizebilirdim.. şimdi araya uzun zaman girdiği için mesajda atamam karşıya... Bunu göz önüne alın fal atarken.. ve LÜTFEN KENDİ İÇ SESİNİZİ Dinleyin.. o size doğru yolu gösterir..

Back
X