- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #24.881

Bana zamanında dediği bir konu vadesinde çıktı gibi olduğundan birkaç ay önce tekrar atmıştım. Belki de tesaduftu, 1 ay icinde iletisim demisti ve zayif ihtimalken olmustu ilkinde. Herneyse son falda iki farklı kişiyi sormuştum. Bende ağır basan kişiyi eleyip diğerini övmüştü. Soru kısmında ben ama işte o değil de bu daha iyi sanki dediğimde aslında sen kimi seçersen gibi tamamen mantığa bağlamıştı. Dahası hiçbirinin en ufak bir karakter ya da fiziksel özelliğinden ne bileyim kişiliğinden veya olur ya isminin için de şu şu harf olan gibi HICBIR tahmin HICBIR şey söylemedi. Sonuç mu? Sorduğum kişilerin hiçbiriyle şu an görüşmüyoruz. Karşılıklı olarak iletişim koptu diyelim. Kimse kimsenin üstüne düşmedi gibi bi durum oldu kısaca. Tabii ki böyle bi şeyden de HIC söz etmedi. Fiyaskoydu tamamiyle bu son falı![]()
Ya butun mesajlar insanin aklinda kalmiyir heralde ben bu falciyla ilgili hep olumlu yorumlar gordum atladim yine.Ben ellynore a bir hafta arayla iki fal attım başka hesaplardan ilk falı tamamen patladı tek kelimesi tutmadı onda genel durum sormuştum. İkinci falda karşımdaki kişinin düşünceleri nedir die sormuşum karşımdaki kişiyi kötülemiş hep bana başka birisini görmüş ama sonradan öğrendim o dönem adam hastanelerden çıkamıyormuş hiç sorunları var bile dememiş falda ellynore yok bencil yok bilmem ne yok çok yara almış falan filan yazmış da yazmış![]()
Simdide okaliptus oyle ovulmus baktirmayi dusunuyorum ama bain baktirdiktan sonra bana cikmamisti demeyin bak :)