tellwe.com'da bakılan fallar!

kizlar konu disi ama bir sey sorucam bilgisi olan yardimci olabilir mi?

istihare uykusuna yattim 1 yildir ayri oldugum eski sevgilim hayrli mi degil mi diye.Ruyamda barisiyorduk ikimiz de mutluyduk bana beni hala sevdigini soyluyordu ama renkleri hatirlamiyorum.Sizce bu neye isaret

Isaret mi bilmem konunun uzmani degilim ama ben boyle bir ruya gormus olsam olumlu yorumlarim ve herkese de anlatmam.

Gecen perseis icin, senin onu araman gerek diye bana boyle bir yorum yaptigini soylemistim..hatta uzulup size sormustum hatirlarsaniz.. evet dedigi gbi olmadi. Fatima bildi dogadan bildi. Zaten fazla baktirmamistim
Ne oldu peki karşı taraf mi aradı?
Perseis e geçen yaz da baktırmıştım yorumu biraz fazla pembe gelmişti ve öyle de cıktı gidişat hiç çıkmadı sadece iletişim oldu ama başka birşey yaşanmadı. Bu yıl da geçen hafta dayanamayarak tekrar attım. Şimdiki zaman için etrafımda hiç olmayan birinden bahsetmiş ve ailedenmis. Hayatta da yok o tanıma uyan biri. Bilemiyorum hisli ama yorumlarini yerli yerine oturtamıyor sanki.

Gecen perseis icin, senin onu araman gerek diye bana boyle bir yorum yaptigini soylemistim..hatta uzulup size sormustum hatirlarsaniz.. evet dedigi gbi olmadi. Fatima bildi dogadan bildi. Zaten fazla baktirmamistim
Perseise bende baktirdim. Ilk baktirisimdi ama biraz garip geldi yorumu pek bana uyan bi yorum gibi değildi.Yeni kişiyi çok seviyomusum tarzında yorumlamıştı . Ama bende öyle bi durum yoktu. Inşallah güzel haberler gelmiştir sana

sanirim oyle 3.gunumde bu ruyayi gordum
İstihare rüyasından kesin sonuç almak için 7 gece yatılır. Bazı kişiler rüya göremez ve aldatıcı rüyalar görebilir. İstiharede asıl önemli husus kalpteki histir bu yüzden 7 gün tekrar edilir. Rüyaya yattıktan sonra gün için o konuyla alakalı kalbindeki his ya huzursuzdur geri çekilir yada olumludur ve o konuya yönelir. Konu dışı olmakla birlikte fal bir geleceği görme arzusundan doğduğu için rüyada geleceği görmek adına 3 yıldır okuduğum duayı paylaşabilirim. Bilenler biliyordur 7 kez sağ tarafa doğru yatıp kimseyle konuşmadan uyuyun. Mulk suresi 14. Ayet

6 yıldır bakım yapıyorum ama kahve falında kendime bakamayıp tarottada uğursuzluk getirdiği için başkalarına fal baktırıyorum. Bugüne kadar birebir yaşadığım olmadı fal bir olasılık türüdür. Aslında hisleri doğuştan kuvvetli,göz perdesi açık,üçüncü gözü açık kişiler gerçekten işitsel veya görsel anlamda geleceği hisseder ancak birebir doğru olmak. Parapsikoloji,astoloji,fal konularıyla ilgilenen biri olarak bol bol durugörü,duruişiti ve telepati yaparak hissedip veya mesaj göndererek bişeyleri olmadan görme veya hayatımıza çekme durumu yaşayabiliriz. Bu arada bu konuyla ilgili bazı ritüel,meditasyon ve alıştırmaları gerçekten zor durumda ihtiyacı olan biriyle mesaj kısmından paylaşabilirim. Sadece gerçekten zor durumda olan.

Ne oldu peki karşı taraf mi aradı?
Perseis e geçen yaz da baktırmıştım yorumu biraz fazla pembe gelmişti ve öyle de cıktı gidişat hiç çıkmadı sadece iletişim oldu ama başka birşey yaşanmadı. Bu yıl da geçen hafta dayanamayarak tekrar attım. Şimdiki zaman için etrafımda hiç olmayan birinden bahsetmiş ve ailedenmis. Hayatta da yok o tanıma uyan biri. Bilemiyorum hisli ama yorumlarini yerli yerine oturtamıyor sanki.
Evet cnm karsi taraf aradi

Medyum Fatıma 'yı nasıl bilirsiniz.Çok beğenen var...Falalemdeki...

İstihare rüyasından kesin sonuç almak için 7 gece yatılır. Bazı kişiler rüya göremez ve aldatıcı rüyalar görebilir. İstiharede asıl önemli husus kalpteki histir bu yüzden 7 gün tekrar edilir. Rüyaya yattıktan sonra gün için o konuyla alakalı kalbindeki his ya huzursuzdur geri çekilir yada olumludur ve o konuya yönelir. Konu dışı olmakla birlikte fal bir geleceği görme arzusundan doğduğu için rüyada geleceği görmek adına 3 yıldır okuduğum duayı paylaşabilirim. Bilenler biliyordur 7 kez sağ tarafa doğru yatıp kimseyle konuşmadan uyuyun. Mulk suresi 14. Ayet
Sonuç alabiliyor musun peki

Bende başımdan geçen bişeyi anlatim kızlar. Erkek arkdsmla o zamanlar birlikteyken bi arkdsmın akrabası benim için istihareye yatmıstı. Beni tanımıyordu ama evlenmek ısteyenlere hep yatıyormus. O zamanlarda sorunlarımız vardı ben birlikte olmamız hayırlı mı dıye yatmasını ıstemıstım. Ruyasında bızı cok guzel gormus hayırlı bu kısı sana ama senı cok tepede goruyor ruyada da ben tepede oturuyormusum o asagıda bana ulasmaya calısıyormus. Ondan sonra bız ayrıldık ve erkek arkdsmın bana dediği ben sana ulaşamıyorum senin isteklerini karşılayamıyorum hayattan beklentılerın cok fazla demisti. Rüyayı öyle yorumladım bende

2 yıl sonra yeşilçingene'ye attım falı iade etti. hiçbir şey görememiş falda :( tellwe'de kimi önerirsiniz anda iyi olan -geysu hariç- ? 25 kredim var

Az önce Nakta'nın duvarını okudum....Nakta sanırım hergun burayı takıp edıyor...Burada bir çok mesajında onun baktıgı falların gunu-gunune çıktıgından bahsedip, yazdıklarıyla ben ve benım gıbı ılk deneyım sonrası Naktayla enerjımız uyusmadı dıye tekrar fal göndermeyı dusunmeyen uyelerın, ona tekrar fal atıp Nakta'ya hayran kalmamıza vesıle olan o üyenin paylaşımları olmustu.....Çok şaşırdım şimdi....

Yıllardır artık burada neler görduk...Sorunlu falcılar kadar, sorunlu uyeler de var. Veya uye gıbı davranan falcıların karalamasına maruz kalan falcılar da......Ve falcılar burada kendılerını savunamıyorlar...Aslında yapılıs yöntemı mevcut geçmiş sayfalarda.....Neyse...Ama bu gordugum durumda...Kızcagız son mesajında sadece Nakta'nın son falı tavsiye gibiydi,üzüldüm yazmış.....Bu kadar....Burada geçmiş sayfalarda Nakta için neler söylendi..Yok enerji vampirliği ..Yok üzerime agırlık çöktü......yok olumsuzluk abidesi bilmem ne.....Yuh diyordum, amma abartıyorsunuz...Konu ıle hıc alakam olmamasına ragmen bana bıle fazlaca abartı gelıyordu yazılanlar.......

Ben yıne de Nakta'nın olgun bir insan ve bu camiada hele de tellwede sayılı saygıdeger falcılardan oldugunu dusunuyorum. O nedenle yanlıs anlama olmustur dıye dusunuyorum.....

Canım söz ettiğim iletişim durumu 2017 yazı için di. Bu yıl o kişiyle iletişimim yok çok şükür:) Ama Perseis bayağı bir romans yazmıştı geçen yılki kişiyle ama ben sogumustum zaten o sıra sadece ego tatmini için sormuştum :)
Bu yıl dediklerinden bir durum yok henüz. Bir iki hafta önce attım bu yıl.

Perseise bende baktirdim. Ilk baktirisimdi ama biraz garip geldi yorumu pek bana uyan bi yorum gibi değildi.Yeni kişiyi çok seviyomusum tarzında yorumlamıştı . Ama bende öyle bi durum yoktu. Inşallah güzel haberler gelmiştir sana

Back
X