tellwe.com'da bakılan fallar!

Arkadaşlar size sorum olacak Nakta ile ilgili. Nakta sizce bizim Zihnimizi mi okuyor geysu gibi? Anlık durumlarda karşı tarafın hislerini naktanın söyledikleriyle teyit edebilenlerin yorumlarını alabilir miyim, var mı bana şöyle diyecek bi insan ; ben naktaya fal attım karşı taraf için bunları bunları düşünüyor dedi ama ben öyle düşündüğünü düşünmüyordum sonra karşı taraftan öğrendim ki öyle düşünüyormuş’’ ne kadar açıklayıcı oldum bilemiyorum umarım anlatabilmişimdir :KK16:
Ben defalarca atmis biri olarak şunu söyleyebilirim. Mesela aslında olan birseyi karşı taraf düşüncesi gibi verdiği olmuştu . Bir de aynı insan için bir ay arayla atmışımdır biri olumlu biri olumsuzdur. Çünkü zamanla biz değiştigimiz gibi karşı tarafın düşünceleri de değişiyor. Bir falda güllük gülistanlık olan herşey bir sonrakinde kötüye gidebiliyor. Bunu da düşünmek lazım

iyidir canım yine boşluktan fal belasına bulaşmaca. banu yılmaz'a atmıştım ama o da 2 gündür girmedi geri çektim falı, serüven'i denemedim hiç çekmedi beni ama bakarım olmazsa.
seruven bana tutmadı, vadesinin üstünden de 4 ay geçti :/ 45 tlye değecek özende bir fal baktığını da düşünmüyorum açıkçası

iyidir canım yine boşluktan fal belasına bulaşmaca. banu yılmaz'a atmıştım ama o da 2 gündür girmedi geri çektim falı, serüven'i denemedim hiç çekmedi beni ama bakarım olmazsa.
Okaliptus49 fena değil ilk falı özellikle bende bildiği şeyler oldu. Aşk geleceği falı atmıştım. Bir de beğenmeyeni de var ama medyumcetin tutturuyor bana ilk attığımdan beri de aynı vadeleri veriyor paralel şeyler söylüyor genelde yani 10 tl katina denenebilir sanki.

Okaliptus49 fena değil ilk falı özellikle bende bildiği şeyler oldu. Aşk geleceği falı atmıştım. Bir de beğenmeyeni de var ama medyumcetin tutturuyor bana ilk attığımdan beri de aynı vadeleri veriyor paralel şeyler söylüyor genelde yani 10 tl katina denenebilir sanki.
Okaliptus bana ses kaydı resmen 2 dak dahi değil. Ve de sorularima cvp vermedi. O kadar paraya asla degmez diye dusunuyorum kendim icin. Memnun kalmadım ben ondan da. Kimseyi de bulamıyorum tellwede zaten. Hepsi bi şekilde elendi. Elde kalan 0 :/

Okaliptus bana ses kaydı resmen 2 dak dahi değil. Ve de sorularima cvp vermedi. O kadar paraya asla degmez diye dusunuyorum kendim icin. Memnun kalmadım ben ondan da. Kimseyi de bulamıyorum tellwede zaten. Hepsi bi şekilde elendi. Elde kalan 0 :/
Ilk falimda sorularima cevap vermisti ikincide vermedi. Iki fali da bana 4-4.5 dk uzunlugundaydi ama kisa degildi. Tellwe de yok evet ben artik orda arada ve fal krizimde pek bi sey beklemeden atiyorum.

Ilk falimda sorularima cevap vermisti ikincide vermedi. Iki fali da bana 4-4.5 dk uzunlugundaydi ama kisa degildi. Tellwe de yok evet ben artik orda arada ve fal krizimde pek bi sey beklemeden atiyorum.
Lizya'cigim sana bakım süresi yine iyiymiş. Genelde seninle beğendiğimiz falcılar uyuyordu ama dediğim gibi Okaliptus ten ben memnun kalmadım. Puanlama yapmadan sorsaydım bakardi belki sorularıma. Profilinde once puanlama yazinca atladim hemen :/ Bu arada yanlış anlama sakın kendi irademle denemek istedim. Bu sefer bana olmadı. Buraya da memnuniyetsizliğimi yazdım ki her zaman olduğu gibi her falcı her danışana iyi olmayabiliyor. Bu 2 dakikalık bile olmayan kayıdın yarısında da bir yandan sorularımı okuyor ve kısaca cvp veriyor bu yani.

taraac ayrılacağımızıda yeniden barışacağımızı da bildi karşıma farklı birinin çıkacağını benim istemeyeceğimi o kadar detaylı yorum yapan bir falcı hem kibar hem nazik özenli dir yorumları .
bana hiç birşeybilemedi tellwede ki taracadan bahsediyorsanız

çıkan fallar güncelleniyor, nakta sağlık sorunu yaşıcamı (26 temmuzda) sölemişti. kaza yapabilirsin veya düşüp bi yerini acıtabilirsin dedi. yaşadığım bi şeyi tekrar yaşıcamı söyleyerek. bugün yaşadım. +5 gün eklenmiş olarak.

çıkan fallar güncelleniyor, nakta sağlık sorunu yaşıcamı (26 temmuzda) sölemişti. kaza yapabilirsin veya düşüp bi yerini acıtabilirsin dedi. yaşadığım bi şeyi tekrar yaşıcamı söyleyerek. bugün yaşadım. +5 gün eklenmiş olarak.
Ay bu saydiklarinin hepsini mi yasadin yani topuklu?

Gecmis olsun kaza mi saglik sorunu mu yasadin> Bir de ben fallarda saglik konularinin kaza gibi setylerin soylenmesine karsiyim bence soylememeli sonucta kazayi engellemek icin ne yapabilirsin en fazla panik olur insan.

cok cok gecmis olsun kaza mi yasadiniz yoksa dusup bir yerini acitma kismi mi cikti?

sevgili vaselin :) alerjik bi problemim var ben sağlık sorunu yaşayabilirsin kaza yapabilirsin bi yerin incinebilir dikkat et 26 temmuza demişti nakta. 5.ayda kaza yaptım ben kazaya yormuştum hatta 26sında yola çıkmadım korkudan. ama alerjik problemimden kaynaklı acile götürüldüm. şimdi ağustos başında önemli gelişme öngörmüştü onu bekliyorum 10una kadar olabilir mi bakıcam
Ay bu saydiklarinin hepsini mi yasadin yani topuklu?

Lizyaa Lizyaa asena87 asena87 P prettyliar hayır kızlar eşek arısı soktu alerjim vardı. ve düzenli iğne kullanmam gerekmesine rağmen kullanmamıştım. o yüzden hastanelik oldum şuan sağ elim uyuşuk ve şiş olarak geziyorum :KK70:

Allah korusun birdaha kaza yapsam işi bırakırım çünkü korkuyorum baya. falını bikez daha dinleyip tarihlerini güncelleyeceğim

bana hiç birşeybilemedi tellwede ki taracadan bahsediyorsanız
enerji uyumu herhalde şasırdım inanır mısınız ?Taraca Hanımuzun zamandır fal gönderirim hiç yanılmadı bana karşı .arkadaşıma hamile kalacağını kız cocugu olacağını söylemişti.
ve hiç olmadık bir dönemde hamile kaldı .herkes atanacağını tüm falcılar yorumlarken işyerinin taşınacağını söyledi atanmayacağını üzülerek belirtti ve arkadaşın işyeri yandı .taşındı

sevgili vaselin :) alerjik bi problemim var ben sağlık sorunu yaşayabilirsin kaza yapabilirsin bi yerin incinebilir dikkat et 26 temmuza demişti nakta. 5.ayda kaza yaptım ben kazaya yormuştum hatta 26sında yola çıkmadım korkudan. ama alerjik problemimden kaynaklı acile götürüldüm. şimdi ağustos başında önemli gelişme öngörmüştü onu bekliyorum 10una kadar olabilir mi bakıcam

Lizyaa Lizyaa asena87 asena87 P prettyliar hayır kızlar eşek arısı soktu alerjim vardı. ve düzenli iğne kullanmam gerekmesine rağmen kullanmamıştım. o yüzden hastanelik oldum şuan sağ elim uyuşuk ve şiş olarak geziyorum :KK70:

Allah korusun birdaha kaza yapsam işi bırakırım çünkü korkuyorum baya. falını bikez daha dinleyip tarihlerini güncelleyeceğim

cok gecmis olsun sevgili topuklu ya alerji rezalet birsey bilirim.

Cok gecmis olsun cnm. <3
Allah beterinden saklasın!
Umarım biran önce bu alerjik problemini atlatırsın.
Arı sokmasına karşı alerjik reaksiyon gelişebiliyor demek ki... @_@
Şu ünlü illüzyonist Araf mıydı neydi ismi zehirli cobra ısırmıştı panzehir tedavisi için TC devleti araya girip acil Mısır a gönderildi; yeni döndü daha. Yani demem o ki yılan zehirine karşı bile tedavi varsa arı sokmasının tedavisi relatif olarak daha kolay olsa gerek. İyi olacaksın :)

Back
X