tellwe.com'da bakılan fallar!

Artık fal baktırmadığımdan pek yazmıyorum ama topiği okumayı bırakamadım.. Nakta hakkında her falından çıkan şeyler olduğu için ve reklam yapmaya ihtiyacı olmadığına inandığım için yazmayı bir borç bilirim..
En başta enerji emme olayına inanmıyorum. olumsuz fal duyunca hüngür hüngür ağlayanlar "3 gün kendime gelemedim" diyenler fala kendini kaptıranlar var bu topikte.. Nakta bana ne olumsuzluklardan bahsetti, hayalini kurduğum şeylere olmayacak dedi.. Oturup ağlamadım "fal" dedim. Enerjime de bir şey olmadı.. He tabiki olmaz dedikleri de olmadı..
Ve beni burada bilen bilir, eski mesajlarıma da bakabilirsiniz. 1.5 yıl sıfır iletişimle ayrı olduğum kişiyle "asla aramaz onun yolu artık benden ayrı" dediğim kişiyle söylediği tarihte barıştım. Bir falında sana hediye alacak dediğinin ertesi günü hediye aldı. Ki hediye alan eden biri değildir durduk yerde. Benim burada adımı bilsin bilmesin ne kadar tutturabilirdi ki ? Ve ben karşı tarafın hayatını burada kaç kez yazdım ki Nakta bana harfiyen anlattı? Hep doğru olan teyit ettiğim şeyler dedi. Tabiki fal enerji işi bana tutuyor..

Ben Nakta'nın samimiyetine güvendiğim için, reklama ihtiyacı olmadığına emin olduğum için yazmak istedim. Ve Nakta özelden de bakan biri. ben o şekilde de konuştum danıştım.. En son telwe üzerinden baktırdığımda söyledikleri, aklımda dahi olmayan şeyleri yaşayınca ben özelden danıştım.
Reklama ihtiyacı olsaydı bana derdi haftalar önce KK'da bahseder misim diye.. Veya aylar önce reklamını bir şekilde yaptırırdı. Tüm falcılar burada kendi için yazılanlara bakıyordur.

Kendimi onun yerine koyuyorum da binlerce fal bakıyorum, onlarca farklı isim konu yaşantı dinliyorum.. Bir de özelden bakıyorum. Kendi özel yaşantım var.. Birde "aaa milenart X'miş, şu üye buymuş" diye aramam yani. Bu kadar yoğunlukta reklama da ihtiyacım olmaz.

Kım bu falcı....? Madem bır yazı yazarak merak ettın....ve bızı de ettırdın.....Ozelden "özellıkle bu ve bınnaz abla topıgınde" konustugun KIMLER var?......

VAR,vallahi de billahi de ARAMIZDA normal üye gibi davranan,kurallara uyup kendi reklamını veya reklam yapmadıgı için banlanmayan AMA BIR BICIMDE özelden veya acıktan bılgı toplayan falcılar var.....

CEVAP VERMENE GEREK KALMADI....Eski mesajlarına göz gezdirdim, çünkü soruma cevap vermeyeceğini düşündüm.....YINE: NAKTA-EYLEM TURAN....... Bu saatten sonra Nostradamus olsa bitmiştir benim için......
Hanfendi ben danismak istedim sizlere kırıldığını beyan ettim falcinin.binlerce fal gönderiyoruz binnaz abla konuştuğum mesajlar filan anlam veremedim bu nasıl bir itham olmuş böyle ben normal bir uyeyim fikir almak istedim konu nereye taşın mis gitmis .aksine 20 den fazla makta hanıma fal gönderdim ben .

Bir çok söylediğini de yaşadım .amacım burada da fal baktirmak isteyen arkadaşlara memnun kaldığı m yorumcuları paylasmakti. Nakta hanim ne kadar kirilmis ortada bir emek var hakkı var .yine de Fal gönderirim kendisine de burada itham edilmek kötü .binnaz Abla dediğiniz sitede bir tane falim yok .

S Sirine_4553

artık uzatmasak ya hepimizin içi bayıldı tartışmadan. capella size kötü bişi söylememiş ztn binnaz topiğinde de yazmışsınız burda da yazmışsınız demiş. birisiyle özelde konuşmuşluğunuz var ise kimsiniz değilsiniz fikir yürütmüş olabilirler demek istemiş. hem buraya gelip açık açık diyosunuz ki benim burda yaptığım yorumu bilmiş, bana kırılmış diyosunuz. (en son ki yorumunuzda da son falını beğenmediğiniz ama hissiyatlı dediğiniz bi falcı var. )capellanın bu konuda bu şekilde düşünmesi normal. zan altında bırakmayın fikir beyan ediyorum deyip hem falcıyı hem topik üyesini zan altında bıraktınız vallahi enteresan..

tartışmaktan öğh geldi. yeter valla.

S Sirine_4553

artık uzatmasak ya hepimizin içi bayıldı tartışmadan. capella size kötü bişi söylememiş ztn binnaz topiğinde de yazmışsınız burda da yazmışsınız demiş. birisiyle özelde konuşmuşluğunuz var ise kimsiniz değilsiniz fikir yürütmüş olabilirler demek istemiş. hem buraya gelip açık açık diyosunuz ki benim burda yaptığım yorumu bilmiş, bana kırılmış diyosunuz. (en son ki yorumunuzda da son falını beğenmediğiniz ama hissiyatlı dediğiniz bi falcı var. )capellanın bu konuda bu şekilde düşünmesi normal. zan altında bırakmayın fikir beyan ediyorum deyip hem falcıyı hem topik üyesini zan altında bıraktınız vallahi enteresan..

tartışmaktan öğh geldi. yeter valla.
Tesekkur ederım Topuklu, dun sevgili Kazen ile telefonda uzun uzun konustuk. Sogolsun oldukça yapıcı ve kıbar bır tavırla konu hakkında gorus ve onerilerını belırttı. Acıkcası susmam asıl gorevı arabuluculuk vs. olmayan, konu ıle zerre alakası olmayan ama yıne de ınsanca davranan bırıne duydugum saygıdan..

Dun yazdıgım yazıyı tekrar okudugumda 2 paragrafı yazıp sonra mesaj surem 10 dakıkayı doldurmadan konuyu ortaya atan uyenın mesajlarına bakayım dedıgımde durumu fark edıp aynı mesaja ekleme yaptım.

3 paragrafa:Yıne Nakta dıye baslamısım....Daha oncekı yazılarımda Nakta ıcın boyle bır ıfade hıc kullanmısmıyım? Ama evet yıne Nakta,neden,daha gecen burada 1 uye acıktan "naktanın son falı bıraz tavsıye gıbıydı" dedı dıye,sıze fal attıgında kızı aglamaktan beter ettınız. Duvarınızdakı yazıları okudum,burada sızın ıcın yazılan o kadarcık elestırıye verdıgınız tepkıyı gordum. Bır de ozelden bırbırınıızı dolduruyorsunuz demıssınız....Nıye? Elıme ne gececek? Ben en cok ıyı bır telepat olarak o kızcagızın nıyetını nasıl anlamadıgınıza sasırıp aklım sıra ortam yumusatmaya calıstım....Çunku ozelden yaptıgımız konusmalarda garıbım "çok uzgunum,Naktayı kırdım,nıye canlı falı dusunemedım" dedı durdu......O KADAR......

Burada baska 1 uye Nakta bılgı topluyor dese,her ne kadar ılk falını begenmesemde asla bunu yapacak 1 ınsan değildır,buna ıhtıyac duymaz derdım VE DEMISLIGIM VAR,ESKI mesajlarıma BAKARSANIZ GORURSUNUZ....

Benım asıl 2'dır dıye asıl soylemek ıstedıgım pes pese 2 uye sadece ama sadece cok mınık 1 bıcımde "sankı son fal pek olmamıs" gıbı bırsey yazmıslar buraya....Bu kotuleme değil,karalama DEĞİL....Ben bıle Yıldızname ıle ılgılı yaptgım yorumdan dolayı banlandıgımı anlayamamıstım. Kazen'e sordum:Nerede hata yaptım dıye...Acıkladı sagolsun ve o vakıt ogrendım...DUSUNUN BEN BILE neden BANLANDIGIMI BILMEZKEN SIZIN BILMENIZ manıdar....Burada ozelden konustugum bırcok kısı neden ve nasıl banlandıgımı duyunca cok sasırdı....

Benım son mesajda demek ıstedıgım ama anlatamadıgım: Sız evet falcısınız,oldukça da ıyı de bır falcısınız ama neden burada ınsanların yaptıgı yorumlara ustelık de bu denlı naıf ıtırazlara bu denlı sert 1 uslup ıle yanıt verıyorsunuz? Bu denlı ıyı bır falcı karsısındakı ınsanın bu kadarcık 1 yazısını neden tolere edemıyor? Ve buradan sıze fal sureklı fal baktıranların yazdıklarıyla ılgılı, bır takıp var..Hakıkaten de sızın buna ıhtıyacınız yok,neden kım burda ne yazmıs onemsıyorsunuz....Kendı adıma boyle davranan bır ınsana ben de asla fal gondermem demısım...Kı asla gondermem eger o uye olmasa 2. falı atmak aklıma bıle gelmezdı.....

Sıze hakaret eden,memurıyetten atılmasına gıdecek seyler yazan kısılerı neden mahkemeye vermedınız? Verseydınız emınım hepımıze ders olur,sizin adınızı bile anmaya korkardık...Yoksa kanun falcılık işini meslekten mi saymıyor?

......677 sayılı Tekke ve Zaviyelerin Kapatılmasına Dair Kanun'a aykırılıkla ilgili yasaya göre “falcılık, büyücülük, üfürükçülük yapanlar ve gaipten haber verenler” hakkında en az üç ay hapis cezası -yasada cezanın üst miktarı belirtilmediği için yeni Türk Ceza Kanunu uyarınca fal işletmecileri ve fal bakıcılar 20 yıl hapis cezasıyla yargılanabiliyor"........

Su lınklere de bakın ve artık Allah ıcın en ufak 1 elestırı hakkınzda yapıldıgında burada mahkeme-avukat dıye tehdıtler savurmayın:

https://webcache.googleusercontent....-fal-bakmak-suc-mu/+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=23366

GELELIM son olarak paranoyaklıgıma: Bunun sız ıle alakası yok

Burada hangımız ıp nolarını veya uyelerın lokasyonlarını vs.tespıt edebılecek altyapıya sahıbız veya sahıpmıyız? Degılız.Zaten "zan" uzere konusmalarımız bıraz da o yuzden degıl mı? Paranoyak olmamız o yuzden degıl mı?

Gecmıs sayfaları okuyun Kazen burada acıklayana dek withoutyou adlı uyeyı burada konusan herkes unıversıte ogrencısı zannedıyordu....Bırgun Kazen aynı uyenın kımınde sosyolog,kımınde boşanmıs bır hanım vs. gıbı konustugu bırden cok hesabı oldugunu ıfsa edene dek hangımız bunun farkına vardık.....Daha da oncekı sayfalarda klothoyagmur adlı falcının yıne coklu uyelıklerını "yıne" Kazen'ın ıfsa etmesı sayesınde ogrendık. Baska 1 karısıklıkta normal uye gıbı yazan bırının Samuka ıdı adı falcı oldugu cıkmıs ortaya.....DAHA gecen TheMySky TheMySky 'la ozelden konusan ama ama yonetım tarafından reklam ve sahte ıcerıklı uyelık nedenıyle banlanan bır uye vardı....Çok ıyı hatırlıyorum @vaselin gecen yıl sok olmustu,Nesıbe benım burada onun falını begenmedıgımı yazdıgımı nereden bılıyordu da ona fal attıgmda benı tersledı,dıkkat edın arkadaslar aramızda falcılar var deyıp; kız aylarca yazmadı....

Pekı Kazen bızımle o coklu uyelıklerı paylasmasaydı bız nereden bılecektık, karsımızdakı KIM? Bız bunu ıspat edebılecek konumda olsak bırcok sey boyle sayfalarca "mı acaba" dıye yazılırmıydı?

Son düzenleme:
Tesekkur ederım Topuklu,

Kendı adıma boyle davranan bır ınsana ben de asla fal gondermem demısım...Kı asla gondermem eger o uye olmasa 2. falı atmak aklıma bıle gelmezdı.....

capella öncelikle ben teşekkür ederim. yalnız artık burda açık açık şu fal çıktı, bu fal iyiydi yazmak istemiyorum. çünkü benim "iyi niyetle" yazdığım bir yazı beni hala üzebiliyor. duvarda benimle konuşması elbet ki karşılıklı olarak hoş değildi. canlı fal aklıma gelmiş olsaydı hiç duvarına yazmaz , direkt canlı fala atardım. bu bana ders oldu. tavsiyesini tabii ki dinlerim, naktanın öngörüleri çok çok sevecen ve iyi niyetli sadece son falı-bakım tarzı değil beklentimi karşılamadığı keşke hemen olsa istediğim için- beni üzdü dedim. ama olay o kadar büyüdü ki. keşke bu raddeye gelmeseydi. aynı şekilde x bi üye hissiyatlı fakat beğenmedim demiş.

fal bu beğenip beğenmemek zorunda değiliz. zorunluluğumuz yok. beklentimizi o an için karşılamıyor olabilir. doğaldır. herkesin bir beklentisi var bu hayatta. yok dersek yalan olur. ama bugün beklentimi karşılamadı dediğimiz fal çıkınca kusura bakmayın falınız çıktı deyip tekrar bakım yaptırıyoruz. belirli bir mesai harcandığıkadar, bizde belirli bi bütçe ayırıyoruz. veya ayırmadan kredi kartına yükleniyoruz.

karşılıklı olarak iyi niyetimize inanırsak eğer sorun olmadan topikte yuvarlanıp gidelim. istediğim bu. iyi günler kızlar şimdilik. sonra görüşürüz.

Tesekkur ederım Topuklu, dun sevgili Kazen ile telefonda uzun uzun konustuk. Sogolsun oldukça yapıcı ve kıbar bır tavırla konu hakkında gorus ve onerilerını belırttı. Acıkcası susmam asıl gorevı arabuluculuk vs. olmayan, konu ıle zerre alakası olmayan ama yıne de ınsanca davranan bırıne duydugum saygıdan..

Dun yazdıgım yazıyı tekrar okudugumda 2 paragrafı yazıp sonra mesaj surem 10 dakıkayı doldurmadan konuyu ortaya atan uyenın mesajlarına bakayım dedıgımde durumu fark edıp aynı mesaja ekleme yaptım.

3 paragrafa:Yıne Nakta dıye baslamısım....Daha oncekı yazılarımda Nakta ıcın boyle bır ıfade hıc kullanmısmıyım? Ama evet yıne Nakta,neden,daha gecen burada 1 uye acıktan "naktanın son falı bıraz tavsıye gıbıydı" dedı dıye,sıze fal attıgında kızı aglamaktan beter ettınız. Duvarınızdakı yazıları okudum,burada sızın ıcın yazılan o kadarcık elestırıye verdıgınız tepkıyı gordum. Bır de ozelden bırbırınıızı dolduruyorsunuz demıssınız....Nıye? Elıme ne gececek? Ben en cok ıyı bır telepat olarak o kızcagızın nıyetını nasıl anlamadıgınıza sasırıp aklım sıra ortam yumusatmaya calıstım....Çunku ozelden yaptıgımız konusmalarda garıbım "çok uzgunum,Naktayı kırdım,nıye canlı falı dusunemedım" dedı durdu......O KADAR......

Burada baska 1 uye Nakta bılgı topluyor dese,her ne kadar ılk falını begenmesemde asla bunu yapacak 1 ınsan değildır,buna ıhtıyac duymaz derdım VE DEMISLIGIM VAR,ESKI mesajlarıma BAKARSANIZ GORURSUNUZ....

Benım asıl 2'dır dıye asıl soylemek ıstedıgım pes pese 2 uye sadece ama sadece cok mınık 1 bıcımde "sankı son fal pek olmamıs" gıbı bırsey yazmıslar buraya....Bu kotuleme değil,karalama DEĞİL....Ben bıle Yıldızname ıle ılgılı yaptgım yorumdan dolayı banlandıgımı anlayamamıstım. Kazen'e sordum:Nerede hata yaptım dıye...Acıkladı sagolsun ve o vakıt ogrendım...DUSUNUN BEN BILE neden BANLANDIGIMI BILMEZKEN SIZIN BILMENIZ manıdar....Burada ozelden konustugum bırcok kısı neden ve nasıl banlandıgımı duyunca cok sasırdı....

Benım son mesajda demek ıstedıgım ama anlatamadıgım: Sız evet falcısınız,oldukça da ıyı de bır falcısınız ama neden burada ınsanların yaptıgı yorumlara ustelık de bu denlı naıf ıtırazlara bu denlı sert 1 uslup ıle yanıt verıyorsunuz? Bu denlı ıyı bır falcı karsısındakı ınsanın bu kadarcık 1 yazısını neden tolere edemıyor? Ve buradan sıze fal sureklı fal baktıranların yazdıklarıyla ılgılı, bır takıp var..Hakıkaten de sızın buna ıhtıyacınız yok,neden kım burda ne yazmıs onemsıyorsunuz....Kendı adıma boyle davranan bır ınsana ben de asla fal gondermem demısım...Kı asla gondermem eger o uye olmasa 2. falı atmak aklıma bıle gelmezdı.....

Sıze hakaret eden,memurıyetten atılmasına gıdecek seyler yazan kısılerı neden mahkemeye vermedınız? Verseydınız emınım hepımıze ders olur,sizin adınızı bile anmaya korkardık...Yoksa kanun falcılık işini meslekten mi saymıyor?

......677 sayılı Tekke ve Zaviyelerin Kapatılmasına Dair Kanun'a aykırılıkla ilgili yasaya göre “falcılık, büyücülük, üfürükçülük yapanlar ve gaipten haber verenler” hakkında en az üç ay hapis cezası -yasada cezanın üst miktarı belirtilmediği için yeni Türk Ceza Kanunu uyarınca fal işletmecileri ve fal bakıcılar 20 yıl hapis cezasıyla yargılanabiliyor"........

Su lınklere de bakın ve artık Allah ıcın en ufak 1 elestırı hakkınzda yapıldıgında burada mahkeme-avukat dıye tehdıtler savurmayın:

https://webcache.googleusercontent....-fal-bakmak-suc-mu/+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=23366

GELELIM son olarak paranoyaklıgıma: Bunun sız ıle alakası yok

Burada hangımız ıp nolarını veya uyelerın lokasyonlarını vs.tespıt edebılecek altyapıya sahıbız veya sahıpmıyız? Degılız.Zaten "zan" uzere konusmalarımız bıraz da o yuzden degıl mı? Paranoyak olmamız o yuzden degıl mı?

Gecmıs sayfaları okuyun Kazen burada acıklayana dek withoutyou adlı uyeyı burada konusan herkes unıversıte ogrencısı zannedıyordu....Bırgun Kazen aynı uyenın kımınde sosyolog,kımınde boşanmıs bır hanım vs. gıbı konustugu bırden cok hesabı oldugunu ıfsa edene dek hangımız bunun farkına vardık.....Daha da oncekı sayfalarda klothoyagmur adlı falcının yıne coklu uyelıklerını "yıne" Kazen'ın ıfsa etmesı sayesınde ogrendık. Baska 1 karısıklıkta normal uye gıbı yazan bırının Samuka ıdı adı falcı oldugu cıkmıs ortaya.....DAHA gecen TheMySky TheMySky 'la ozelden konusan ama ama yonetım tarafından reklam ve sahte ıcerıklı uyelık nedenıyle banlanan bır uye vardı....Çok ıyı hatırlıyorum @vaselin gecen yıl sok olmustu,Nesıbe benım burada onun falını begenmedıgımı yazdıgımı nereden bılıyordu da ona fal attıgmda benı tersledı,dıkkat edın arkadaslar aramızda falcılar var deyıp; kız aylarca yazmadı....

Pekı Kazen bızımle o coklu uyelıklerı paylasmasaydı bız nereden bılecektık, karsımızdakı KIM? Bız bunu ıspat edebılecek konumda olsak bırcok sey boyle sayfalarca "mı acaba" dıye yazılırmıydı?
nacizane açıklamanız için teşekkür ederim sağolun .
bana site yönetiminden mail gelmişti o yüzden ben nakta hanımı kırdığımı düşündüm ve sert bir yorum olmuştu üzüldüm sizlerde böyle bir mail alsanız eminim sasısırdınız

"sürekli destek ekibi mailler ile taciz ederek fallar ne zaman yorumlanıyor demeye gerek var mı ? yorumcu olarak Nakta ( Eylem Turan ) ı zaten tanıyorsunuz , ve bir önceki sitede günlerce hatta 1 hafta beklerken ve yorumcunuz Eylem de size gün içinde diye dün akşam cavp iletmişken hala neden site çalışanlarını bu söylemler ile meşgul ediyorsunuz , Hakkımda kadınlar kulübünde yaptığınız samimi olmayan itirafa karşılık sizi uyarmadım yüz göz olmamak için ama yorumcu olarak ne beni haksız yere deşifre etmenize , ne hakkımın yenmesine , ne de destek ekibe bu kadar yüklenmenize daha fazla müsade edemeyeceğim .. Böyle bir hakkınız yok bilginize ..."

nacizane açıklamanız için teşekkür ederim sağolun .
bana site yönetiminden mail gelmişti o yüzden ben nakta hanımı kırdığımı düşündüm ve sert bir yorum olmuştu üzüldüm sizlerde böyle bir mail alsanız eminim sasısırdınız

"sürekli destek ekibi mailler ile taciz ederek fallar ne zaman yorumlanıyor demeye gerek var mı ? yorumcu olarak Nakta ( Eylem Turan ) ı zaten tanıyorsunuz , ve bir önceki sitede günlerce hatta 1 hafta beklerken ve yorumcunuz Eylem de size gün içinde diye dün akşam cavp iletmişken hala neden site çalışanlarını bu söylemler ile meşgul ediyorsunuz , Hakkımda kadınlar kulübünde yaptığınız samimi olmayan itirafa karşılık sizi uyarmadım yüz göz olmamak için ama yorumcu olarak ne beni haksız yere deşifre etmenize , ne hakkımın yenmesine , ne de destek ekibe bu kadar yüklenmenize daha fazla müsade edemeyeceğim .. Böyle bir hakkınız yok bilginize ..."
Sız
"Memnun kaldıklarım

TARACA TELWE 'DE
FALALEM:NAİRA ŞUMAN
YILDIZNAME EYLEM TURAN (Son falından pek memnun kalmadım ama hissiyatlı )" dedıkten sonra mı geldı o mail? Neyse ne benim asıl demek istediğim de buydu zaten. Orantısız Öfke....Bu sözü, yoldan gecen 100 kısıye söyleyın ve ardından "Hakkımda kadınlar kulübünde yaptığınız samimi olmayan itirafa karşılık sizi uyarmadım yüz göz olmamak için ama yorumcu olarak ne beni haksız yere deşifre etmenize , ne hakkımın yenmesine....." bu sözleri hak edebilecek niteliktemidir diye sorun.....Sagduyunun cevabı bellıdır,benım tepkım de bunaydı. Tepkım para verdım ve bır hızmet aldım,ok. Ama begenmedım veya hakkında hakaretın yanından bıle gecmeyecek 1 sey soyledım....???Normal mi reva mı bu?

Kaldı kı bunca yıldır fal baktırıyoruz HANGI FALCI YUZDE YUZ CIKTI, Varsa oyle bırı hadı bana denk gelmedı, ne yazıkkı sayfalarca,cesıtlı baslıklar altında yazıldı kımseye cıkmadı. O yuzden 1 arayıs ıcındeyız, hangı falcı nasıl dıye? Kaldı kı beser,şaşar. Kımse ben yuzde yuz yanılmam dıyemez,ne o falı begenmeyen kısı ne de o falı gonderen kısı....Neler gorduk...

Burada hepımız okumus yazmıs kadınlarız,ben bu fal zaafının insanlar uzerınde sopa gibi kullanılmasına karsıyım. Kımse kımsenın uzerınde tahakkum kuramaz. Ha ama falcının ardından ıkıyuzlu-terbıyesız-bılmemne der ve 2 gun sonra gıder fal baktırırsanız sizi kapının önune koymakta yerden göğe haklıdır....Çunku etki-tepki olayında ORANTI var. Fal gonderırken para verıyoruz,umut baglıyoruz,özelımızı paylasıyoruz.....Eee kımse kusura bakmasın ama kımsenın onunde fal bakacak dıye bır de ustune el pençe dıvan duramam...

artıı minnoş bir ev kedisi olmanın vakti gelmedi mi......... :KK70: capella79 capella79
Yerim seni. Benim minnoş halim bile böyle olur,bak:)
a97acd5fa56593543f01e9a266346649.webp

Back
X