- 28 Ocak 2015
- 75
- 51
- Konu Sahibi zeynepelam
Buraya yazmak istedim çünkü Doğum Yapacak annelerinde benimle aynı şeyi yaşamlarını istemem 24 yasında öğretmenim ve 9 ay boyunca normal doğuma mani hiçbir şey yoktu kendi hastanem ve dr. Dışında TEM hastanesinde doğum yapmam gerekti 16 saat sancıdan sonra ve ve normal doğuma girmem gerekirken 8cm aciklikla sezaryen a alındım. Ve o haddeye gelene kadardasezaryen a almak için izledikleri politika bebeğini bekleyen bir anne için acı vericiydi. one surulen bahaneler tüm morelman beni çökertti ilk açılma yok dediler sonra bebeğin başı aşağıya inmiyor sonra bebegin başı indi bu sefer suyumu patlatip yok kakasini yapmis dediler biz tabi panikle alin sezeryana dedigimzde o zaman istege bağlı olur fiyat iki katina cikar dediler ortlaligı yikinca zaten onemli bir durun yok dediler en son ikinma basladi ve saatlerce cektigim sanci agri stres ve yaklasimlari sonucu dogun haneye girmem gerekirke bebek dayanmiyor ve sezeryana aliyoruz dediler ve ameliyathaneye aldilar 10 15 dk orda bekletiler doktor hanimin tesvik etmesimi ve bebegin geldigini hisediyordum artik ve ordaki hemsire sanada ayni hikayeyi okumuşlar dedi fazla para kazanmak için yaptıkları insanlığa sığmaz dilerim anne adayları okurda seçimlerini TEM hospital ve kadın doğum dr tabiri caizse filiz hanımdan yana kullanmazlar bana en güzel günümü zehir ettiler ve dilerim sesimi doğum yapicak annelrr duyar bu rezilligi yasamazlar
Son düzenleyen: Moderatör: