temizlik sorunu

ceycey0406

heyyooooooooo
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
42.148
113.356
selam ev hanımıyım bir de 4 yaşında kızım var.Evim oldukça geniş 4 oda bir salon 2 banyo iki balkon hergün temizlik yapmaya çalışsam da yine de temiz olmuyor ev işine kızla oynamaya kitap okumaya parka götürmeye ardından yemek yapmaya yetişemiyorum bu da beni strese sokuyor ne yapmam lazım sizce cevaplar için şimdiden teşekkürler

evet ya hergün sabah uyanınca nereyi temizlesem toplasam stresi yaşıyorum hayatım temizlik yapmakla mı geçecek böyle

işin kötüsü eşim daha büyük bahçeli villa tarzı bir ev almak istiyor.Öyle evim olsa bir aya yorgunluktan gömerler beni herhalde yandım ben yandım

5 yıl üniversite okudum ama en büyük dertlerimden biri ev işleri oldu kendime acıyorum bazen faydalı şeyler yapmak istiyorum kendim için kızım için ne önerirsiniz tecrübeli hanımlar

yok almaz kadın bahçeli vılla dedıysem öle pahalı bir sey değil daıre fiyatına var burda

kadın 2 ayda bir alıyorum 2 gün üst üste ama istedığım gibi yapmıyorlar ben de söyleyemiyorum olmamış diye

zengin değilim yani memuruz sonuçta kadına sık sık para veremeyiz çocuğun ihtiyaçları var hanımlar

Arkadaşım kullanmadigin odaları her gün temizlemek zorunda değilsin.
Evim 5 oda i salon 2 de balkonum var.
Evde toplam 3 kişiyiz.
Arka balkonu yıkamam ihtiyacım olmadığı müddetçe
Tek banyo kullanıyorum böylece birisi temiz kalıyor
Unutmayın biz eve değil ev bize hizmet vermeli
Birden kendimi çok pasaklı hissettim.
Misafir tuvaletimi asla kullanmayız.
Salonumu yardimci geldiğinde süpürür siler

evet küçük evi seviyorum ben de bakarken 2 artı birdi evimiz öle temizlik derdim yoktu kendime bol bol zaman ayırırdıBu arada aylardır burdaki yazıları takip ediyorum gıyabında bir çok kişiyi tanıdım dertlerini okudum tek kelime yazmadan konuşmadan sanki aile oldum kadın dayanışması gördüm burda iyi ki varsınız hanımlar diyorum

Arkadaşım kullanmadigin odaları her gün temizlemek zorunda değilsin.
Evim 5 oda i salon 2 de balkonum var.
Evde toplam 3 kişiyiz.
Arka balkonu yıkamam ihtiyacım olmadığı müddetçe
Tek banyo kullanıyorum böylece birisi temiz kalıyor
Unutmayın biz eve değil ev bize hizmet vermeli
Birden kendimi çok pasaklı hissettim.
Misafir tuvaletimi asla kullanmayız.
Salonumu yardimci geldiğinde süpürür siler
ben de sizin gibi yapardım elim de olsa fakat eşim her yeri aynı anda kullanır ve oldukça da dağınıktır ve dikkatsizdir ev hanımıyım ya şimdi mecbur yapacağım öle düşünür.Kolay gelsin size de

ankaranın dışında villa tipi evler var 280 bine falan 6 artı bir kocamanda bahçesi var evlerin site gibi

X