- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.701
Oylarin yarisindan coguni almişsin anka

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E kim kaldi 2 ve 3E ben de itiraf edeyim bari, ben de 6. nömerö![]()
Ya onun öncesi bizim temiz halimiz sen nasıl o resimle birinci olmayı düşündünE ben de itiraf edeyim bari, ben de 6. nömerö![]()
Evet baş pasaklı seçilmeme az kaldıOylarin yarisindan coguni almişsin anka![]()
Ojenden tanımıştımİlk ben basliyorum isteyen buyursun4numara evet bendim
![]()
Evettt

oda küçük, foto uzak, çekim kalitesi iyi değil ondan çok kötü çıkmadı öncesiYa onun öncesi bizim temiz halimiz sen nasıl o resimle birinci olmayı düşündün![]()
Ojemi degistim bu gunOjenden tanımıştım![]()
Ben seni pasaklı bilirdim kuzu sen ne zaman böyle oldunEvettt![]()
Ahahahhhhhhhh pasaklıyım ya kız daha ne olsun görmedin mi ortadaki dağınıklığı aslında foto daha büyükdüBen seni pasaklı bilirdim kuzu sen ne zaman böyle oldun![]()
Senden hiç beklemezdim benim haylilerimde her hafta cam silen azerinn vardıBen o cami en son bahar temizliginde sildiydimbaya sevap kazandiniz yani
![]()
Ama tum odayi alamadigimizdan 6.numara gibi onu da kestim maalesefAhahahhhhhhhh pasaklıyım ya kız daha ne olsun görmedin mi ortadaki dağınıklığı aslında foto daha büyükdü![]()
Aynadan ziyade ojelerin yakiyorBen o cami en son bahar temizliginde sildiydimbaya sevap kazandiniz yani
![]()
Göremedim valla bişeyAhahahhhhhhhh pasaklıyım ya kız daha ne olsun görmedin mi ortadaki dağınıklığı aslında foto daha büyükdü![]()
Vakit yok anacimSenden hiç beklemezdim benim haylilerimde her hafta cam silen azerinn vardı![]()
Heee yaaaaa maşallah 4 çocukla ve sürekli temizlik yapmana rağmen nasıl öne kullanabiliyorsunAynadan ziyade ojelerin yakiyor![]()